Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ozan Güner

valla ozan bi hatırlama yapayım bakayım kaç adet teker gitti valla hiç not almadım keşke alsa idim continental vardı onu bitirdik dişliyi tabi offroadlarda,,,iki adet daha teker yedim orjinal tekeri yedim dişli idi bi adet daha vardı yalnış hatırlamıyorsam ,,,,,,2008 mart ayı başından ta 22 eylül bu güne kadar 2011 kadar üç yılı geçtik herhal,,,,,

:) :) :) :)

şimdi orjinal truativ vardı ayna kol ama shimano değildi o ayna kolu hiç tutmadım zati.....ayna kolun orta göbeğine tazzikli suyu benzincide yakın tutunca ayna kolun içine su kaçtı yağ ile karışınca orta göbek güm oldu pedal dönmemeye başladı,,,,,,,,,,orta göbeklerinde sonu var tabi.........slx ayna kol şu an bitti inşallah dayanacak orta göbeği ama harbiden çok zaman oldu onu aldığımda orta göbeği hala dayanıyor ,,,ne malzeme imiş yahu pahalıdır vardır hikmeti boşuna dememişler ...ve son aldığım bu 26 tekerler dişsiz maxxis zenith 1.50 neymiş yahu banamısın demedi o stabilizede ama fazla offroada sokmadım yani kayalıklı taşlı yollara bu tekeri onun için dayandı ama arka tarafta aşınma var,,, evet zincir kaç adet hatırlamıyorum son aldığım bu zinciri geçen yıl aldım 40 ytl ortasından tren geçer artık ruble çok oldu lx bitti biten sistemler birbirini tamamladığı için sorun yok tabi ama fazla zorlamaya gelmez aynen zincir kopabilir özellikle rampalarda.....şimdi zinciri temizliyorum kuru bezle adam akıllı sonra çok az yağ.........ve arka rubleyi resmen ova ova temizliyorum çok zaman alıyor ayna koluda bezle siliyorum,,,,,,,,,,
avid fren sistemleri çok kötü idi alt modeldi. ve onların yerine kolları dahil dört parçaya 400 ytl verilince sistem ne kadar zımba imiş anladık hala slx fren sistemleri devam ediyor aksama yok balata epey gitti tabi arkadan hidrolik yağ kaçırma sorunları 3 kez yaşadık hava yaptı fakat boruyu değiştirince arka hava yapmamaya başladı zati arka çok sert olursa düşme olabilir ,,,,,,,,,,ikinci aya geliyorum hidrolik yağ arkadan kaçırmıyor ama arka balatalar bitti sayılır sadece ön balata yeni takıldı arka ses yapmakta ,balata ben bittim diyor.......
cross ride jantın arka tarafında orta göbeğin yağı bitebiliyor o vakitte ses yapıyor arkadan, iki kez yaptı gres yağı az kondu ..bir sürü iç lastik iğneli alındı,,,,,,,,,iki kez vites teli değişti...........ön aktarıcı lx aksama hiç yapmadı arka xt aktarıcı aksama yok...........furç yatağı iki kez değişti..........

Scudo
http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Sunday 10/2/2011
Cooler with rain
High Temperature: 17°C
RealFeel: 17°C

yağmur gözükmekte...akşam ısı ise 12 derece soğuk olacak çift bisiklet forma ,yada bisiklet eşortman üstlük .17 derece soğuk sayılır rüzgarın durumu belli değil...............
evet yağmur olduğuna göre ısıda düşük olduğuna göre ona göre giyim olacak .........kurtdoğmuş offroaduna kadar çamur olacağız ama en büyük çamur offroadda olacak bu durumda sizleri bekleyeceğim arkadaşlar .................
evet yağmur olacağı için kapalı bi mekanda bekleme yapacağım ..............
son gün durum değişme gösterirse yağmur olmaz ise artçı olarak arkada olacağım ............ evet artık yağmurlar geldi...........

evet alternatifler devreye girebilir şöyleki....
yağmur bütün gün sürerse yapılacak tek şey tam ring yapmak ve asfalttan olayı tamamlamak,,
bostancı -tuzla- kaynarcadan pendik kurtköy sapaktan istanbul bulvar yoluna çıkarak ordan eşref bitlis ve kartal yakacıktan kayış dağına ve ordan başıbüyük e ve ordan ideal tepeye iniş.................ve bostancı tam ring.........

kudret abi 2 ekim için sabah 8 yazmışsınız karşıdan katılmak istiyorum o tarafı biliptekadıköy civarından gelecek var mı ve tam 8 de mi hareket

@ömür gür

ömür,,,,,08.00 bostancıda ama saati 08.30 a çekerim çünki karşıdan gelecek arkadaşlar için evet hasan dostum avrupa yakasının koçudur ,onla saat 07.00 de beşiktaş barboros heykelinin orda buluşmaca avrupa saat 07.00 de toplanacak en geç 07.30 ama bence 07.00 olması iyi ..ben bostancıya yakınım ...

1- adem dualı--
2- cem şentin -
3- ozan
4- bahadır
5- burak.....
6 -yılmaz
7- osman
8- umut
9- emir ,
10-yunus
11- özer,
12- ferruh
13- muhammed
14 -adem sönmez
15- aziz,,,

koç. hasan,,,,,,,,,,,,,artçı kudret,,,,,,,,,,

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/18_int.jpg
Sunday 10/2/2011
Cooler with rain
High Temperature: 17°C
RealFeel: 17°C

yağmur gözükmekte...akşam ısı ise 12 derece soğuk olacak çift bisiklet forma ,yada bisiklet eşortman üstlük .17 derece soğuk sayılır rüzgarın durumu belli değil...............
evet yağmur olduğuna göre ısıda düşük olduğuna göre ona göre giyim olacak .........kurtdoğmuş offroaduna kadar çamur olacağız ama en büyük çamur offroadda olacak bu durumda sizleri bekleyeceğim arkadaşlar .................
evet yağmur olacağı için kapalı bi mekanda bekleme yapacağım ..............
son gün durum değişme gösterirse yağmur olmaz ise artçı olarak arkada olacağım ............ evet artık yağmurlar geldi...........
2 ekim de yağmur çiseleme şeklinde olursa artçı olarak kutrdoğmuşta hazır olacağım sağnak herkezi bozar,,,dağ başları olduğu için yağmur oraya fazla düşebilir

evet alternatifler devreye girebilir şöyleki....
yağmur bütün gün sürerse yapılacak tek şey tam ring yapmak ve asfalttan olayı tamamlamak,,
bostancı -tuzla- kaynarcadan pendik kurtköy sapaktan istanbul bulvar yoluna çıkarak ordan eşref bitlis ve kartal yakacıktan kayış dağına ve ordan başıbüyük e ve ordan ideal tepeye iniş.................ve bostancı tam ring.........

@Kudret Kurtcebe
Abi benimde 3 ayda balatalar bitti ne iş anlamadım ya. Öndekiler yine biraz daha iyide arkadaki tamamen bitti nerdeyse.Yeni aldım 2 tane 2 li taktırıcam bugün bakalım.
@Kudret Kurtcebe
Bu arada Kayışdağı-Başıbüyük olması da benim için çok iyi olmuş, siz idealtepe ye dönerken bende başıbüyükten fındıklı tarafına inicem sonra direk evdeyim :)

ozan ,,,,,,,yağmur olasılığı var sağanak yağabilir,,,,son gün bakacağım duruma bazen güneşli olabiliyor hava ,,,,,,,,,24 saatte bir hava değişiyor ,,,,,,,,,havalarda bizim yuzümüzden kafayı yedi tabi..bu kadar fosil yakıt yakarsan havaya verirsen ,sera gazları dünyayı ısıtır uzaya gitmiyor bu gazlar direk aşağıda kalıyor buda dünyanın ısınmasına ve anormal sel yağmurlarına sebebiyet veriyor tayfunlara bak delirdi tayfun saatte 100 km yi aşıyor artık,, allahtan burda 100 km yi aşan rüzgarlar yok o vakitte bisiklete binmeyi unut derim .........23 km esen rüzgar bile bizi durduruyor sen düşün 100 km ile esen rüzgarı..........bu sene acaip yağmurlar yağacak seller olacak istanbulda,,,, şimdiden hazırlanalım ..kar gene yok geçen sene yüksek yerlere yağdı bu yıl tek düşman yağmur olacak ve tabi rüzgar..........

evet arkadaşlar ,,,,,,,,,,,,,,her halikarda antreman yapacağız ,yağmur bütün gün yağsada rota tam ring olacak uzun sayılır bol rampa vardır özellikle aydos rampası.............yılmaz arkadaş yarın garipçede olamayacak rahatsız imiş geçmiş olsun ,arkadaşlar garipçeye giden arkadaşlar bu çalışma en azından bi hazırlıktır önümüzdeki hafta içi çalışma yapabilen yapsın ayrıca hafta içi çalışanlar gece çalışma yapsın rampalı yerlere ......düz yolla işiniz olmasın ..............2 ekimde kurtdoğmuşun ,sağnak yağmur nedeniyle güzergahı değişirse bizi gene beton rampalar bekliyor oldukça diktir............

10-yunus
11- özer,
12- ferruh
13- muhammed
15- aziz,,,

yukardaki arkadaşlar 2 ekime kadar ön çalışma rampalarda yapmaz iseler işleri zor olacaktır ,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi, yağmurdan korkmam ki. Üstelik 4 Ağustos 2011'de cebimi getirmeyi unuttuğum için resimsiz olarak kayda geçen Kartal-Tuzla-Şekerpınar-Göçbeyli-Alt Kaynarca turunda Tuzla'dan rampa çıkarken hafif yağmur atmıştı. Ama asıl yağmura Göçbeyli'den çıkışta yakalandım ve yaklaşık 2 saat boyunca gökgürültülü yağmur altında ve yolun üstünden sel gibi akan suların üstünden adeta uçarak pedal çevirdim. O turda gözlüğüm ıslanınca haliyle cebime attım ve eve vardığımda nerdeyse sucuk gibi ıslanmıştım. Ondan sonra sıcak bir banyoyla kendime geldiğimi ve daha sonra çamura bulanan bisikleti ertesi gün temizlediğimi hatırlarım. Eğer 2 Ekim günü hava soğuk olursa alabilirsem kışlık forma ve tayt üstüne eşofman ve ayağıma bot, alamazsam üstüme eşofman üstü mont giymeyi düşünüyorum.

ok cemo sağanak yağmurda kurtdoğmuş offroada dalabilirsin ve hatta terstende alabilirsinde diğer arkadaşlar ne der bilemem ben sağanak olma durumunda güzergahı değiştireceğim, bakalım henüz erken konuşmak için bakarsın güllük gülüstanlık olur hava son gün değişiyor zati bu arada çalışma yaptınmı,,,,,,,,,,,,

kudret abi tahlihsiz bi kaza sonucu bisiklettenn düşüp sol kolumu kırdım bizim evin orda kurtdoğmuş için çalışıyodum dik bi yokuş vardı orayı çıktım ve sonra geri ineyim dedim ama o yokuşu ilk defa çıkıyodum ve sonra inişe geçtim ve baya bi hızlı inmeye başladım ve sonra ufak bi tümsek parçası kaldırımdan kaldırıma değil bende tam ona denk geldim ve çok kötü düşdüm kol kırıldı omuz fena şekilde incildi ve heryer yarabere içinde kaldı ama kask kım hayatımı kurtar dı abi kask kın aldığı darbeyi kafam alsaydı düşünemiyorum abi size hayırlı turlar ben artık 4 veya 5 ay bisiklete binemem heralde sizide biraz sıktım ama sakın kask sız eldiven siz bisiklete binmeyin kazasız belasız turlar dilerim

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
geçmiş olsun,,

1- adem dualı--rampada
2- cem şentin -çalışmakta
3- ozan -çalışıyor
4- bahadır bey düz yolda ,,,,rampa çalıştımı..
5- burak.....garipçede çalışma
6 -yılmaz ????????
7- osman garipçede çalışma
8- umut???????
9- emir ,gece çalışmada
10- özer, ??????
11- ferruh ??????
12- muhammed?????
13 -adem sönmez ------adem rüştünü şilede gösterdi ama genede çalışma yaparsa iyi olur,,,
14- aziz ,emir ile gece çalışmada,,

kırmızı ile yazılmış olan arkadaşlar çalışma yaptılarmı,,,,,pek ses solukları çıkmıyor...
evet bir hafta kaldı önümüzdeki hafta sonu belli olacak hava durumu şimdilik yağmur gözüküyor...

@yunus polat

Arkadaşım çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Tümsek nasıl bu duruma getirdi, farketmeden mi karşılaştın? Uygun bir zamanında detaylı yazabilirsen seviniriz, hatalardan ders çıkartabilmek adına hepimize faydalı olacaktır.

Sabah 7'de kalkıp Maltepe'den Tuzla Deniz Harp Okulu'na gidip döndüm. Evde kalan misafir olduğundan ancak bu kadar kendime zaman ayırabildim.

http://4.bp.blogspot.com/-pVtenKkBv4c/Tn2PMab3HnI/AAAAAAAAARI/F-gtxAn2L0Y/s1600/S1.JPG

Map My Tracks
(link)

@Bahadır Gürel

bahadır bey bu pazar zati pek antreman olmayacak...önümüzdeki hafta bi pazara kalıyoruz tabi çalışan arkadaşlar için durum bu.....şimdi hava durumu önemli,antreman dedik yani biraz kendimizi hırpalamadan çalışacağız rampalarda ....
evet yağmur olursa ve bütün gün yağmur devam ederse kesinlikle kurtdoğmuş olmayacak çünki zemin dahada ağırlaşacak ama çiseleme tarzında önemli değil.. zeminin aşırı şekilde çamur olması benim için kötü sizin içinde kötü..zati ben çok kötü zemine bu silikler ile giremem çünki çamurda bu tekerin 1.50 tekerin şansı yok üstelik zevkide yok ,,evet duruma göre saat saat hava durumuna bakacağım kaç saat yağacak ona göre güzergah değişebilir .....kurtdoğmuş yeşillik alan oraya çok daha fazla yağmur düşebilir bu aralar sağanak yağacak bakalım ne olacak esasında 25 eylülde yapacaktık antremanı ,tam müsait hava yarın olacak ama belgrada gidiyoruz..

1- adem dualı--rampada
2- cem şentin -çalışmakta
3- ozan -çalışıyor
4- bahadır bey düz yolda ,,,,rampa çalıştımı..
5- burak.....garipçede çalışma
6 -yılmaz ????????
7- osman garipçede çalışma
8- umut???????
9- emir ,gece çalışmada
10- özer, ??????
11- ferruh ??????
12- muhammed?????
13 -adem sönmez ------adem rüştünü şilede gösterdi ama genede çalışma yaparsa iyi olur,,,
14- aziz ,emir ile gece çalışmada,,

kırmızı ile yazılmış olan arkadaşlar çalışma yaptılarmı,,,,,pek ses solukları çıkmıyor...
evet bir hafta kaldı önümüzdeki hafta sonu belli olacak hava durumu şimdilik yağmur gözüküyor...

bostancı adalar iskele önü..saat 08.00 toplanma ----08.30 hareket .....
kask burda lazım dostlar toprak yol taşlı,,,,,,,,,,
hava durumu değişebilir bekleyeceğiz cumartesi akşamı netleşir,,,

evet gelelim fasulyenin faydalarına şimdi çalışma zamanı evet ne yapacağız ter dökeceğiz ......bu antremanda artçı olacağım gene aynı belgraddaki gibi ama burda belgrad gibi tempo olmayacak......şimdi ne dedik havaya bakıyoruz kısa geçişli çiseleme yağmur bizi etkilemez bu gün belgrad dönüşü havalar soğudu artık...evet 2 ekim dahada soğucak akşam 12 derece,,,,,,,,,,,,,

sağnak yağma olasılığı olacağını zannetmen ,,,bahadır bey evde çalışmanın bedelini bu gün çok iyi aldı evet sürate geçti......yalnız ben ve bahadır beyin sorunu tekerlerimizin offroada uygun olmaması arkadaşlar bazen ben yer yer inişlerde elime alacağım çünki arka teker orda kaydırabilir ...............

evet su olayı bence o kadar artık gitmeyecek havalar soğuma evresine girdi gene sıvı kaybı olacak tabi cemo dostum bu gün geleceğini söyledi .............

evet bi şey kalmadı,,,,,,,,,,,,,,,

Details for Sunday, October 02, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg

Periods of clouds and sunshine with a shower

High Temperature
21°C

RealFeel®
21°C

Winds
SE 8

Maximum UV
4

Thunderstorm Probability
20%

Amount of Precipitation
0.25

Amount of Rain
0.25

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
1 Hour

Hours of Rain
1 Hour

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/34_int.jpg
Clear to partly cloudy

Low Temperature
16°C

RealFeel®
13°C

Winds
NE 14

Thunderstorm Probability
0%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

bir saat yağmur bizi bozmaz kurtdoğmuşa gireceğiz...........ısı 21 derece su kaybı olacak tabi.............rüzgar önemsiz 8 km ,,,,,,,,
0.25 mm yağmur çiseleme çamur tutmaz kurtdoğmuş ............

evet listedeki arkaaşlar bu hafta içinde akşamları çalışma yapsın ,,,,,,,,,,,son gün gelmeyenler olabilir ...........amaç iznik biliyorsunuz,,,,,,,,,,,,,30 ekimde ,,,,,,,,,,,,
16 ekimde bıçkıdere var,,,,,,,,,,,,

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri