Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ozan Güner

evet aytek önemli bi adamdır ozan onun tüm teknik bilgileri bizim için önemlidir ...bende pek km felan yok aytek de var herşey rakım ölçer felan filan ,,,şimdi kurtdoğmuş herkez için gerekli ora tam bir antreman yeri ,,orada çalışan kuvvetlenir,,,

Scudo
kurtdoğmuş düşük tempolular ile çalışma,,,

buluşma yeri,,,,,
bostancı adalar iskele önü. saat 08.00 ,,,

güzergah ,,,,tuzla sahilden pendik kurtdoğmuş sapaktan kurtdoğmuş offroada ...devamla bütün rampaları alacağız ..........ve taşdelen su merkezine inerek su takviye alınacak orda çıkınlar yemekler yenecek bir saat beklenecek ,,,,,,,,,,,,,,,,tekrar aynı yolu alacağız yani dabıl kurtdoğmuş offroad toprak yollar ,,,,gene rampalar alınacak ,sahil yolu dönüşte bizi ilgilendirmiyor ,,,,,,,,,istanbul bulvar yolu dede paşa bulvar yolu viaporttan eşref bitlis yolundan aydosun güney rampalarından kartal yakacık uğur mumcudan teme ve ideal tepe sapaktan bostancıdır ....

iç lastik pompa kask...,,,

kontenjan yoktur,,,

arkadaşlar 25 eylüldeki bisiklet okulu düşük tempolu gezidir burda acemi olan arkadaşlarımızın kask takmasını istedim ,,,
yalnız antremanlarda herkez kask takacak aksi takdirde antremana almayacağım ,,,,,,kurtdoğmuş toprak ve kayalıklı taşlı yerdir burda düşme olabilir düşme sonunda kafanızı taşa vurursanız orda ölürsünüz onun için ,bu sorumluluğa girmem yer yer bazı arkadaşlar hıza geçebilir bunun için kesin herkez kask ile katılacaktır ...

arkadaşlar bu antreman bi nevi olarak tam olmasada tavşanlı yoluna bizi hazırlayacak evet hedef iznik olacak ....

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=90935

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307748_259425814090000_100000677512973_857145_590326572_n.jpg

kurtdoğmuş toprak ölüm yolları dabıl gidiş ve dönüş aynı yol olacak

1- korsan hasan koç ........
2- artçı,,,kudret,,,,,,,,,,,,,,,,
3- şeref konuğu cem şentin,,,,
4- ozan,,,,
5- bahadır...
6- adem,,,
7- burak,,
8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,
13- adem sönmez,,,
14- yunus,,,,
15- özer,,,

evet antremana bir iki haydi gençler, genç kalanlar, yokmu arttıran 100 kişi istiyorum ......burada kontenjan yok bura dağ başı medeniyet yok burda, herkeze açık antreman performansım yeterli değil diyenler alın size fırsat burda gelişeceksiniz..

@Kudret Kurtcebe

Selam, en arkayı çeken olarak fırsat buldukça çalışıyorum. Kudret abi seni de gerilerde bekletmemek için bu sabah küçük bir tur yaptım.

Maltepe-FB Stadı-Kaynarca-Maltepe döngüsü oldu. Işıklar hariç durmadım.
Bağdat Caddesi'nde sağa yanaşan dolmuşlar vardı; o bölgede sürekli dikkatli gitmekten ortalama hızım düştü. Kilitli pedalla trafikte gitmek beni epey terletti. Caddebostan'dan itibaren daha rahat ilerledim. Sahil boyunca Kaynarca'ya giderken ciddi rüzgar vardı.

http://farm7.static.flickr.com/6182/6155194263_b692b98a94.jpg

GPS'teki verileri aşağıdaki sitelere yükledim. GPS iyice sapıtmış beni ara sokaklarda gösteriyor (Bağdat Caddesi'ndeki ağaçlardan sanırım). Hızımı da yine o caddede bir yerde 114 km/s gösterdi, bu gerçek değil tabi. Ben düz yolda 40-41 km/s'e ulaştım max. Nabız ölçer avg 146 bpm, max 177 bpm yazdı. 177 benim için iyi bir değer değil, altında olmam gerekir.

(link)
(link)

Rampa olmadığından herhangi bir yorgunluk yaşamadım.

@Kudret Kurtcebe

antremanda bi sıkıntı yok abi cok şükür hergün spor ictimamız var:)

bahadır bey,,,,önemli değil zati bekleme herkez için olacak yalnız giderken zati yavaş tempo olacak hasan koç, artçı ben ,15 kişiyiz şimdilik ,,,
yalnız kurtdoğmuş yolun başladığı yere kadar çok hızlı gidemeyeceğiz evet esas olay offroad da olacak ,dönüş aynı yer olacağı için iş çetin tabi ama tavşanlı yolu kadar olamaz amaç biliyorsunuz iznik i tavşanlıdan alabilmek ve boyalıcadan çıkabilmek................

@muhammet sarıyıldız

valla sınır kontenjan yok burda lay lom lom yok acı var acaip acı var hemde ,,,,şansını dene derim yorulacan ama değecek son söz senin son karar senin muhammed,,,,,belgrad gibi olmayacak bu olay, belgradda lay lom lom burda antreman yani ter dökmece...

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307748_259425814090000_100000677512973_857145_590326572_n.jpg

4- ozan,,,,
5- bahadır...
6- adem,,,
7- burak,,
8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,
13- adem sönmez,,,
14- yunus,,,,
15- özer,,,
16- muhammed,,,

buluşma yeri,,,,,

güzergah ,,,,tuzla sahilden pendik kurtdoğmuş sapaktan kurtdoğmuş offroada ...devamla bütün rampaları alacağız ..........ve taşdelen su merkezine inerek su takviye alınacak orda çıkınlar yemekler yenecek bir saat beklenecek ,,,,,,,,,,,,,,,,tekrar aynı yolu alacağız yani dabıl kurtdoğmuş offroad toprak yollar ,,,,gene rampalar alınacak ,sahil yolu dönüşte bizi ilgilendirmiyor ,,,,,,,,,istanbul bulvar yolu dede paşa bulvar yolu viaporttan eşref bitlis yolundan aydosun güney rampalarından kartal yakacık uğur mumcudan teme ve ideal tepe sapaktan bostancıdır ....

kontenjan yoktur,,,

@Kudret Kurtcebe
Abi ev halkı gittiğimiz istikametleri mesafeleri duyunca oğlum sen manyak mısın bisikletle o kadar yol gidilir mi diyorlardı, git gide kilo verdiğimi görünce benimsediler birden bisiklete binmemi :D Eve misafir geliyor görüyor beni incelmiş olarak evdekiler diyo bisikletle 1 ayda verdi şu kadar km gidiyor diye :D

@Ozan Güner

valla seninkiler bi şey demiyor sana, bazı aileler var oğullarına yasaklıyor bisikleti ,,ozan bizim milleti biliyorsun tenbel çalışmaz ,,üşengeç ,adam sendeci ..bisiklet herkezin aracı olmalı 70 milyonun altında olmalı,,,çocukluk hastalığı olarak görme alışkanlığını bu millet bırakacak ,,bisikleti hor görme olayı bu ....ama bakıyorsun stadlar doluyor orda gidip millet desarj oluyor ben anlamış değilim bu olayı futbol nedir yahu ,,alt tarafı bi top 20 kişi koşar durur 90 dakika ..stadlarda millet, kaleye top girer gol diye bağırırlar, bu olay bana son derece saçma sapan gelmekte tamamiyle modern arenadır futbol,futbol oynarsın, nasıl, insanlar kendi arasında oynar tabi....futbol bireysel spor değildir aynı voleybol basketbol gibi...ama biliyorsun bu ülkede ferdi sporlara pek önem verilmez ,ferdi sporun en güzel örneği tam anlamı ile bisiklettir

4- ozan,,,,
5- bahadır...
6- adem,,,
7- burak,,
8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,
13- adem sönmez,,,
14- yunus,,,,
15- özer,,,
16- muhammed,,,

buluşma yeri,,,,,

kontenjan yoktur,,,

arkadaşlarım antremanlarda kask takmak malesef gerekli ,,taşlı kayalı yoldur kurtdoğmuş, bu nedenle kaskı olmayanları üzülerek belirtirimki alamayacağım ,,,,,canınızdanda sorumluyum ..

facebook a etkinlik açılmıştır orayı lagara lugara yer yapmaktan öte bi olaydır bu ,,,herkez duvarında bi şeyler paylaşır bence hepsi orda yalnızlıklarını gideriyorlar o kadar yalnızlarki duvarlara süslü atasözleri yazıyorlar face bookta kendimi aramam ben ararsam ,duvarımda sadece antreman yazarım, face book bisiklet antremanları içindir işte o kadar...

Çavuş beni yine onikiden vurdun harbiden...:):):):):):)
şu feysbok la alakalı olarak aynen sportif paylaşımlar yeri benim içinde orası ayrıyetten haberleşme millet bir birini kandırmaya çalışıyor orada sonrada bir birini.... yapıyor bize göre işler değil...:):):):9:9:):):) güzel şarkı türkü olursa dinlerim manzara fotoları falan makara kukara uyar ama diğer boş işlere gerenk yok...

neyse sen bişey yapmadın mı bugün yaw??????

acayip sert rüzgar var İstanbulda ama Allahtan ekip sağlamda değişe değişe çevirdik bugün yine 153km de 1350m toplamışız....ortalama eğim %3 max eğim %15 26km/h ortalama yapmışız...Allah bereket versin bu havada bukadar olur dönüşte Boğazın iğrenç trafiğide cabası...

@Hasip Çehre

vayyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aytek onursal üye olmuşsun hadi hayırlısı ,,,,,,ben bu gün içişlerine gittim eskiyi boşadım bu yeni iç işleri bana yakın olmakta ,,,evet acaip rüzgar vardı ,,,,şimdi haftaya okul durumları ayda bi kere yapmalı ,,,,,
aman aman o trafiği bana anlatınca kafam bi tuhaf oluyor yav aytek yani harbiden o tavşanlıdan iznik e giderken aldığım haz nerde, nerde bu sahil kilyos cart curt yani vallada billada artık ben yok olacam ordan, he babam iznik kışa he babam bıçkıdere tam ring he babam kurtdoğmuş ..bu belgradında suyu çıktı çıkacak, bakalım ne olacak ,,,,orada paralanmış,,,

valla aytek ,,,,face de duvara bak neler yazdım darbe yaptım orda ,,,,

evet kurtdoğmuşa gelen arkadaşlar bu pazar belgradda ama orda lay lom lom var ....kurttta ölüm var acı var ,,,,,,,acaip rampa var ,.toprak yol var ,,,kaydıran zeminde olacağız ....evet kurtdoğmuş müdayimleri hazırız herhalde...

@Kudret Kurtcebe
Abi çok ara oldu ya en son antrenmanı 4 eylül de yaptık bi sonraki 2 ekim 1 ay süre yatıyo vücut araya bişeyler sıkıştırsaydık keşke

@Ozan Güner

evet haklısın bunu bi sisteme sokacağım ayda 3 tane fazla olurda 2 adet pazar yapalım tabi şimdi 16 ekimde bi adet ağır bıçkıdere gene şile otobandan kömürlük ,,,,,ve dönüş kurtdoğmuş olur ordan istanbul bulvarı..ve aydos dan teme ...25 eylül zati o tanışma orda antreman felan yok,,,,eylül zati bitti ama genede 4 eylülde bi olay yaptık ama 11 eylüldede ben bayağı tempo yaptım şilede .....şimdi ozan kışın durmak yok esas kışa olaylar olacak ,yalnız yağmura karşı tam önlemler alınacak ...ayakkabı kılıfı olacak ayaklar su yemeyecek su geçirmeyecek bisiklet mont ve bisiklet tayt var uzun kışlık bunlar su geçirmez, kask tabi olacak ve kar maske olacak ve su geçirmeyen eldiven gene para işte ama ne yapalım bunları almaz isek işkenceye döner uzun mesafeler ve işin en kötüsü hasta oluruz ,,şimid kışın hiç duramayacağız ozan durma demek aynen hasta olmak demektir ,,,,,ayazda durulmayacak bıçkıdereye ulaştığımız zaman içerde olacağız ..kapalı yerde ..artık yaz gibi olmaz ayrıca iznikte aynı durum ,,,
tabi iznik i kışın yapacaksak kesin hava durumu çok müsait olması lazım diyar illerde dağılmayalım ....

yav ozan doğru dedin aslında şimdi bi topik daha açayım gerçi burdan örgütleyecektim ama herkez görsün...evet 16 ekim bıçkıdere antremanı iznik e hazırlık etabı -2 diye

@Kudret Kurtcebe
Aç abi aç, hatta 23 ekimede ağır olmasada ufak bişeyler yapılabilir aslında onuda 16 ekim turunda konuşup organize etmek lazım

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/321468_261266697239245_100000677512973_863274_1674005220_n.jpg

cancellara dan mesaj geldi çavuş dedi kurtdoğmuş offroada yol bisikleti ile geleceğim dedi yandık onun tozunu hepimiz yiyeceğiz şaka bi yana ..bu resim paris- rube den görüntü nisan ayında yapıldı bu yarış, özelliği ise, pek öyle kurtdoğmuş gibi rampalar yoktu eğim 9-10 gibi ama yol arnavut kaldırım ve toprak idi rube kasabanın adı .....madencilerin kasabası bura ..
yalnzı bi gerçek varki cancellara bile burda kurtdoğmuşta zorlanır ....

https://www.bisikletforum.com/images/ranks/4.gif

https://www.bisikletforum.com/customavatars/avatar22503_262.gif

https://www.bisikletforum.com/images/icons/icon4.gif

4- ozan,,,,
5- bahadır...
6- adem,,,
7- burak,,
8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,
13- adem sönmez,,,
14- yunus,,,
15- özer,,,
16- muhammed,,,

buluşma yeri,,,,,

kontenjan yoktur,,,

arkadaşlarım antremanlarda kask takmak malesef gerekli ,,taşlı kayalı yoldur kurtdoğmuş, bu nedenle kaskı olmayanları üzülerek belirtirimki alamayacağım ,,,,,canınızdanda sorumluyum ..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri