Scudo Sports

''2 ekim pazar kurtdoğmuş offroad ağır antremanı''

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
kurtdoğmuş düşük tempolular ile çalışma,,,

buluşma yeri,,,,,
bostancı adalar iskele önü. saat 08.00 ,,,

güzergah ,,,,tuzla sahilden pendik kurtdoğmuş sapaktan kurtdoğmuş offroada ...devamla bütün rampaları alacağız ..........ve taşdelen su merkezine inerek su takviye alınacak orda çıkınlar yemekler yenecek bir saat beklenecek ,,,,,,,,,,,,,,,,tekrar aynı yolu alacağız yani dabıl kurtdoğmuş offroad toprak yollar ,,,,gene rampalar alınacak ,sahil yolu dönüşte bizi ilgilendirmiyor ,,,,,,,,,istanbul bulvar yolu dede paşa bulvar yolu viaporttan eşref bitlis yolundan aydosun güney rampalarından kartal yakacık uğur mumcudan teme ve ideal tepe sapaktan bostancıdır ....

1- korsan hasan koç ........
2- artçı,,,kudret,,,,,,,,,,,,,,,,
3- şeref konuğu cem şentin,,,,
4- ozan,,,,
5- bahadır...
6- adem,,,
7- burak,,
8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,

iç lastik pompa kask...,,,

kontenjan yoktur,,,

arkadaşlar 25 eylüldeki bisiklet okulu düşük tempolu gezidir burda acemi olan arkadaşlarımızın kask takmasını istedim ,,,
yalnız antremanlarda herkez kask takacak aksi takdirde antremana almayacağım ,,,,,,kurtdoğmuş toprak ve kayalıklı taşlı yerdir burda düşme olabilir düşme sonunda kafanızı taşa vurursanız orda ölürsünüz onun için ,bu sorumluluğa girmem yer yer bazı arkadaşlar hıza geçebilir bunun için kesin herkez kask ile katılacaktır ...

arkadaşlar bu antreman bi nevi olarak tam olmasada tavşanlı yoluna bizi hazırlayacak evet hedef iznik olacak ....

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=90935

(link)

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307748_259425814090000_100000677512973_857145_590326572_n.jpg

kurtdoğmuş gidiş ve dönüş aynı yol ve tamamı rampa olacak bize,,,

Scudo
@umut altan

ora su dolum tesisi umut orda su bol ve bedava ve duşta bedava tuvaletteki su bile içilmekte ne mesiresi ,ora dağ başı medeniyet yok orada, kurtdoğmuş uygarlığın giremediği bi yerdir ve orda antreman yapmanın anlamı ise daha büyüktür tek araç yok, arada sırada çok az araç olabilir ,,,,,

@Kudret Kurtcebe

Tahin pekmezi taşımak için ille de kavanoz mu kullanmak gerek Kudret Abi ? Yarım litrelik pet su şişeleri ne güne duruyor ? İsterseniz suluk kafesinde, isterseniz forma ceplerinde taşıyabilirsiniz bu şişelerle. Unutmayın ki aslen endüstri mühendisiyim ve mühendis, bulunduğu şartlarda soruna ekonomik çözüm bulan ve uygulayan kişidir.

bu antreman çok güzel olacak,sabırsızlıkla bekliyorum

@adem dualı

adem,,,,burda zorlanma dönüşte olacak zati uzun ve zorlu turlarda en sonda basacak güç kalması son 100 metre kala insanda takat kalmaz......

ben gece çalışıp sabah 00.7de işten çıkarım muhtemel kartal sahilde beklerim sizi geçerken uyandırın :D :brutal324

@Kudret Kurtcebe

abi artıkın herşeye alışacaz, zati insanın fıtratında var, zamanla insan her zorluğa alışır: :D

@adem dualı

adem burdaki başarılı olup olmama durumu bi bakıma iznik olayına hazırlık olacak bakalım bu antremanda durumu kurtaranlar yani başaranlar iznik i yapacak eminim ,,,,

@FERRUH GÜRYALIN

ferruh hasanda senin cep vardır ,,bende cep mep hak getire,,,ev telefon bile yok yahu,,,

@Kudret Kurtcebe

inslh kazasız belasız bir antreman olur, ve inslh çanakkale ye kadar ineriz, bence güzel olur. hem şehitlklere emek sarfedilerek gidilir.

@umut altan

umut ,,sadece kurtdoğmuş yolu gidiş ve dönüş toplam 25 km tabi hata payı olmakta map ride da,,tamamı rampadır yolun ,,eğimler 6-9 arası değişecek ,,,bi yerde dönüşte 10 olacak ,,

evet arkadaşlar hepinize teşekkür ederim neden listeye adını yazdıran arkadaşlar hakikaten çok zor bi olaya evet demişlerdir bunun en zoru izniktir ......ve ring olayıdır ...kurtdoğmuş tam ring olmamakta çünki kurtdoğmuş girişinden gireceğiz ve göçbeyli asfaltına ulaşacağız ordan aşağı inerek taşdelen su dolum tesisine ineceğiz..
ve orda mola ve yemek...........

dönüş kısa rampa alınacak tekrar kurtdoğmuşa gireceğiz arkadaşlar zorluk burda başlayacak arkada olacağım kesilenleri takip edeceğim ve öne haber vereceğim yormadan kendinizi rampalara çalacaksınız
yerler topraktır ve rampada dişli kullananlar kazanacak ben ve bahadır bey zorlanacağız bizim tekerler siliktir bahadır bey bendende zor durumda olacak ama onu ben kollayacağım en arkadan ,,

evet hasan grubu önden çekerek kurtdoğmuşun bittiği yere varacak ve bekleyecek ekip orda toplanacak ve durum değerlendirmesi yapacağız nere için iznik için herkez orda izniği yapıp yapamayacağını zati tartacaktır dönüşü fırtına gibi alan ve rampada elde çıkmayan kazanacaktır nereyi iznik ve çetin tavşanlı yoluna girmeyi,,

evet arkadaşlar tekrar listeye adını yazdıran arkadaşları kutlarım savaşacağız ve kazanacağız ama aptalca spor yapmayacağız limitlerimizi asla rampada zorlamayacağız ...

kurtdoğmuş düşük tempolular ile çalışma,,,

buluşma yeri,,,,,
bostancı adalar iskele önü. saat 08.00 ,,,

güzergah ,,,,tuzla sahilden pendik kurtdoğmuş sapaktan kurtdoğmuş offroada ...devamla bütün rampaları alacağız ..........ve taşdelen su merkezine inerek su takviye alınacak orda çıkınlar yemekler yenecek bir saat beklenecek ,,,,,,,,,,,,,,,,tekrar aynı yolu alacağız yani dabıl kurtdoğmuş offroad toprak yollar ,,,,gene rampalar alınacak ,sahil yolu dönüşte bizi ilgilendirmiyor ,,,,,,,,,istanbul bulvar yolu dede paşa bulvar yolu viaporttan eşref bitlis yolundan aydosun güney rampalarından kartal yakacık uğur mumcudan teme ve ideal tepe sapaktan bostancıdır ....

1- korsan hasan koç ........
2- artçı,,,kudret,,,,,,,,,,,,,,,,
3- şeref konuğu cem şentin,,,,
4- ozan,,,,
5- bahadır...
6- adem,,,
7- burak,,
8- emir,,
9- ferruh,,
10- yılmaz,,,
11- umut
12- osman,,,
13- adem sönmez,,,

iç lastik pompa kask...,,,

kontenjan yoktur,,,

arkadaşlar 25 eylüldeki bisiklet okulu düşük tempolu gezidir burda acemi olan arkadaşlarımızın kask takmasını istedim ,,,
yalnız antremanlarda herkez kask takacak aksi takdirde antremana almayacağım ,,,,,,kurtdoğmuş toprak ve kayalıklı taşlı yerdir burda düşme olabilir düşme sonunda kafanızı taşa vurursanız orda ölürsünüz onun için ,bu sorumluluğa girmem yer yer bazı arkadaşlar hıza geçebilir bunun için kesin herkez kask ile katılacaktır ...

arkadaşlar bu antreman bi nevi olarak tam olmasada tavşanlı yoluna bizi hazırlayacak evet hedef iznik olacak ....

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=90935

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307748_259425814090000_100000677512973_857145_590326572_n.jpg

kurtdoğmuş gidiş ve dönüş aynı yol ve tamamı rampa olacak bize,,,

gidiş ve dönüş toplam 25 km tamamı rampa olacak 60 km lik yol demektir,,

lay lom lom da şapka
hız da kask,,,,,,,,,

@Kudret Kurtcebe

abi ben eyüp tarafındayım, ben anadoluyakayı pek bilmiyorum, eğer beşiktaş tarafından birileri varsa kabataşta felan buluşup bostancıya buluşma noktasına birlkte geçelim.

@adem dualı

adem saat 07.00 de beşiktaşta olman için erken kalkacaksın ,,ayrıca sabah kahvaltısını yapacaksın bir saat sonra yola çıkacaksın ,,,
beşiktaşa geldiğinde barboros meydanına kadıköy iskelesinden vapura binecek ve kadıköye 20 dakikada geleceksin arkadaşlar ile ,,,onlar ile cepten haberleşme yapabilirsin ,,,ayrıca saati 08.30 a çekerim yetişmeniz için sen uzak yerden geliyorsun çünki yol bayağı uzun olacak sana adem ,,,dönüşünde uzun senin ,,,,,,,,,,,,,,

kudret abi beni de yaz bi aksilik olmassa ben de gelicem şu kurtdoğmuşu bide ben fet edeyim bakim abi ben avrupa yakasın dayım anteraman ve hızlı turlarıma hep tek takılırım hep senin bi gezi ne katılmak istedim olmadı ama busefer olur inşallah bence olsun olursada kurtdoğmuşda olsun sulogan gibi oldu hadi hayırlısı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri