Scudo Sports

''17 temmuz sağanak yağmur nedeni ile ertelenen garipçe ''

@Kudret Kurtcebe

valla abi öyle ters bi durum oldu ki sorma gitsin.
ama ben tek başına ya da bi iki kişiyle de olsa gideceğim en kısa zamanda garipçeye. :D

turun rotasını paylaşabilecek kimse var mı?

Scudo
@Mehmet Ergene

şu harita işini çözemedim gitti bilen bi arkadaş yapabilirse iyi olur, harita üzerinden kırmızı şerit çekerek ,,,,,

Yatsı okunduğu sırada (22:30 suları) benim 18'liği 5 kat yukarı çıkarıyorken bir yandan evime gelmenin sevinci kat ve kat artarken bir yandan tatlı yorgunluk ile adeta katmerlendi...:)

Çırağan'da kimseyle vedalaşmadan gittiğim için özür dilerim. Acil bir işim vardı ve yol açılmışken bu fırsatı kaçırmak istemedim. Bu arada kredi kartımı düşürmüşüm. Neyse cana geleceğine mala hesabı...

Son olarak herkese özellikle Kudret Ağabey'e çok teşekkür ederim. O varken ne sokak köpeği ne şehir ayısı tırıs gelir tırıs gider. Etkinlik 10 numaraydı ve bir de şu gereksiz trafik olmasaydı!

Dip Not: Fotoğrafları yarın yüksek çözünürlükleri ile birlikte siteme yükleyeceğim. Eğer ücretsiz resim siteleri uğraştırıyorsa ben size bir FTP açarım herkes oraya yükleyebilir. Sınırsız yer var, tüm forum bile kullanabilir.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Salih Dinçer

salih bu gün sen iyi idin yedin rampaları artık seni kimse tutamaz ......

@Kudret Kurtcebe
Bebekteyken GPS çalıştırmak aklıma geldi. Eğer bilgisayarınızda Google Earth yüklüyse şu KML dosyasına tıklamanız yeterli:

www.salihdincer.com/kml/20110717102125.kml

Yazılımdan çıkınca kalıcı olarak kaydediğim mi der. Siz olumlu cevaplayıp sonra ismini Beşiktaş-Garipçe şeklinde değiştirebilirsiniz. GPS Record'un özeti ise şu şekilde:
32,07 km; Average: 9,1 km/h, Max: 56,3 km/h; Altitude difference: 263 m
İyi akşamlar, ben yatar...:)

kudret abi başta size ve diğer tüm katılan dostlara teşekkürler,çok nefis bir tur oldu,sarıyer iskelesinde birçok dost ile vedalaşamadan ayrıldım kusura bakmayın :(,vapur kalkmak üzereydi yetişmek için acele etmeliydim yoksa 2 saat diğer vapuru sarıyerde beklemem gerekiyordu.
bir başka turda görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@mustafa ayvaz

ne demek mustafa onur verdin bize ,,,,,
tabi gene pedallayacağız kışında ,,,

:in: :in: :in:

@Salih Dinçer
Dosya bozuk gitmiş, yarına kalmasın diye Windows'un FTP komutu ile gönderdim, yemedi. Şimdi FTPzilla'yı denedim de sorun yok. Bu yazılım sağlam:
(link)
32,07 km; Average: 9,1 km/h, Max: 56,3 km/h; Altitude difference: 263 m

• Beğen
Tepkiler: mustafa ayvaz
@Kudret Kurtcebe

KUdret abi Merhaba,
Abi kusura bakma
Dun kalamistan sonra ben kaybettim sizi,
ama sonra cadde bostan dalyanda m.cihanlari gordum fakat seni goremedim vedalasamadik.
hatta m.cihanla diger arakadasida kaybettik. cok kalabaliktiii.
Veda edemedigim icin ozur dilerim
Gezi icin ise cook tesekkur ederim sana ve diger arkadaslar.
Cok guzel bir gezi oldu.
Herkesin ayagina saglik.
Birdahaki organizasyonda gorusmek uzere.
Kendine iyi bak abi.

@arda aricak

zati tur kadıköyde bitti arda acaip trafik vardı ,,,arda millette para yok tatile gidemiyor eskiden istanbul boşalırdı ..herkez istanbul dışına kaçardı ,,sarıyer neydi öyle araçlar zati gidemiyor kalmıştı o sıcakta hepsi pişti arabalarda benim arabam olacak ondan sonra pazar günü o sahil yolundan dönüş yapacağım enayi olmak lazım ,,,,çırağanda trafik her zamanki gibi idi emirgan dönüşü hep aynı bebek girişi aynı öte yoldan gelse idik sarıyer içinden orada dehşet trafik vardı rumeli kavağı bile kapalı idi...ben soldan kaçtım fenerbahçede ordan sahile çıktım ...bu arada tayfun arkadaşın öldüğünü öğrendim tur esnasında beyin kanaması sahilde cüneyt arkadaş söyledi canım sıkıldı .....

Muhteşem bi geziydi kesinlikle herkese çok teşekkürler.
Tek başıma asla oraları göremezdim de,bu kadar da zevk alamazdım.
Bir de sorumluluk sahibi kşilerin kılavuzluk etmesi tabiki güzeldi.
Bunun sayesinde kazasız bi şekilde atlattık.
Fenerbahçe ara sokak ta seni kaybettim kudret abi ,ardayı da 1 dk önce kaybetmiştim.yolu da bilmiyordum ama allahtan 20dk sonra ardayı buldum tekrar.seninle de vedalaşamadım kusura bakma herşey için çok sağol.

arkadaşlar herkese teşekkürler, çok güzel bir tur oldu, yoruldum ama değdi. şu an uzun yoldayım mola verdik, yıllık izin için yollara döküldük. 3-4 gün foruma erişemeyebilirim. yorgunluktan akşam uğraşamadım dönüşte kayıtları nete aktarırım.

@mustafa ayvaz
Hiç önemli değil kardeşim benim. Önemli olan bize eşlik etmendi. Oradan nereye binmiştin, öğrenebilir miyim?

@Kudret Kurtcebe
Katılıyorum, en azında bisikletlileri görüp de hayıflanan çoktur. Yolda giderken bir kaç kulağıma çalındı. Bizim yerimize olmak isteyen çoktu. O kadar trafiğin içerisinde kazasız belasız sıyrılıp Beşiktaş yaptık ya ne diyim...

@Kudret Kurtcebe
Allah rahmet eylesin. Bir gün hepimizin başına herhangi bir şey gelecek. Sabah kahvaltı yaparken haberlerde izledim onlarca kaza haberi. Şaşırıyor insan, biri eğlenip keyif yaparken başka birileri belki hayata tutunma savaşında. Hayat!

@Bahadır Gürel
Yolun açık olsun. Ben şimdi yüklüyorum ama yarısını eledim (100'den 50'küsür) ve en güzel fotoğrafları yakında paylaşacağım. Aslında biraz daha elenip tatlı bir tur makalesi hazırlanabilir. Çünkü şu halde 205 MB. yer kaplıyorlar. En iyisi küçültümüş sürümlerini de yüklemeli. Şimdiden iki topluluk fotoğrafının yüksek çözünürlüklü adresini vereyim:

www.salihdincer.com/img/bike/17072011/IMGP0628.JPG
(Tanışma ve toplantı anı)
www.salihdincer.com/img/bike/17072011/IMGP0631.JPG
(Şehitlerimiz için saygı duruşu)
www.salihdincer.com/img/bike/17072011/IMGP0639.JPG
(Sahilde hareket halindeyken)

Sevgiler, saygılar...

@Salih Dinçer

O guzel geziden sadece 3 ady fotomu yuklendi su ana kadar...
Grubun yarisi catir catir foto cekiyordu....
Elinizi korkak alistirmayin beyler, paylasin yukleyin resimleri:) :)
bekliyoruuuzz

• Beğen
Tepkiler: m.cihan
@arda aricak
Internet bağlantım yavaş ve sunucum yurt dışında. Biraz sabır lütfen ama şöyle bir güzellik yapayım dedim: (link)

Buraya girince tüm yüklenmiş fotoğrafları küçük halleri ile tam ekran görebilirsiniz. Aslında yazılımda küçük bir hata var düzelince baksanız daha iyi olur. Çünkü tüm resimleri 6'şarlı olarak yüklüyor. Yani küçültülmüş hallerini sunucuda yapıp istemciye göndermiyor o yüzden çok vakit (6x3 MB. küsür veri yükleniyor) alıyor. Onunla ilgileneceğim ama "Turn Thumbnails Off" yaparsanız tek tek gösteriyor.

Dip Not: Halen yüklüyorum (an itibariyle 13 foto) hem de ikişerli olarak! İdare edin...:)

@m.cihan

orda asla kaybolmazsın cihan fenerbahçede kime sorsan bisiklet yolunu sana söyler ben gördüğün o yoldan girdim ora kestirme ,fenerbahçeye kadar trafik kapalı idi aracların arasına girmek yerine soldan yukarı 300 metre sonra sahil bisiklet yoluna çıkılmakta idi ...arda kaldırımdan giderek aşağıya inerek yolu uzattı tur sonuna doğru birbirimizden kopmayacağız önemli olan budur ,,,,
zati diyorum ya 300 metre mesafe vardı bisiklet yoluna ama ta aşağıya inerek ordan sola dönerek yolu 1 km uzatırsın ,,,

@Hasan Bahri Toros

arkadaşlar operasyon başladı,,,,

:in: :in: :in:

Geri