Scudo Sports

''17 temmuz sağanak yağmur nedeni ile ertelenen garipçe ''

@Salih Dinçer

salih durum belli değil yarın biz karar vereceğiz sadece bi çıkarız taksime akm ye ama buda bize vakit kaybettirecek yol uzun çünki bu tur lay lom lom burda basmaca zati 38 derecede olmaz şilede bastık saat 06.05 de basmaya başladık amaç sıcağa kalmamak idi bu gün aytekin erzan 144 km bastı dereceler korkunç basma diye ona denir biz haddimizi biliriz ben açıkça öğrenci yetiştiririm okulumda bu okul eylülde açılacak pişireceğim insanları yapacağım canavar ama önce lay lom lom sonra onları 160- 200 km lik etaplara sokacağım ve beni geçtiklerinde derhal transfer edeceğim aytekin erzana ora ultra ıronman okuldur isteyen bu yolu seçer isteyen hayat boyu lay lom lom kalır ben lay lom lom cuları canavar haline getirmeyi amaçladım bu bir misyondur bilmem anlatabildinmi...hep böyleydim hep böyle ve benle basanlar benim ağır tura gelenler birer adet canavar olup beni solladıklarında şeref duydum ,açıkça ben kimseyi kıskanmam benim derdim gençleri fişek yapmak fişek ...

ayrıca şile turunda beni dönüşte geçenler hep gençler olmuştur onlarla gurur duydum evet antremanlı idiler

1- ogün- bugsbunnny
2- korsan hasan
3- bahtiyar
4- mehmet ser
5- soner

bu adamlar benden çok daha süratli giden deli fişek adamlardır ben onlar ile gurur duyarım açıkçası ...

diğer dostlarım ise ellerine asla su dökemem

1- aytekin erzan -bir günde 400 km gitti 19 saatte ,,,tolga gürgün ile
2- onur berberci
3- tolga gürgün--tolga gürgün ,ise bi günde 450 km ile bu forumun şampiyonudur ..

bu adamlar ultra ıronmandir ben burda 6 senedir kimin ne olduğunu bilirim ve haddimide bilirim ,,,

ayrıca dapoet alper geçen sene tempo 35-40 larda mtb de rüzgar gibi giderken 6 ay boşlayınca 110 km bitti zar zor tamamladı demekki bu iş ciddi bi iş ben isteyenleri deli fişek yaparım benim işim bu antremanlarda temposu düşük olanları canavar haline getirmek benim işimdir ...

Scudo
Bu durumda son karar nedir?Anladığım kadarılya ne yapılacağına yarın sabah karar verilecek.Ancak 10.00 da toplanıp 13.30 daki yürüyüşe katılıp ardından Garipçeye pedal basılacaksa bu durumda tur düşünülenden çok daha uzun ve çok daha fazla güneş altında olacaktır.

@Eren Tublek

yarın bunu konuşalım yarın sahada toplantı yaparız ayrıca bu turu iptal edersek 14.00 başlayacak korteje arkadan elle bisiklet ile katılım olur ...........
bu özel bi durum aslında ,,,,,,,,,,,,,,,,,
bi görüş,,,,,,,,,,,,
kısa mesafe ortaköy çay bahcesine giderek akabinde korteje yetişmek için saat 14.00 de taksimde olabiliriz bu benim görüşüm ayrıca garipçe yerinde durmakta ağustos 11 ine atarsak olayı bu seferde ramazana denk gelir,,,,,,,,,,,,,
4 eylülde kafadan garipçe var zati tabi böyle özel durumlar olmaz ise .....,
arkadaşlar durum ilk önce neydi sağanak yağmur dedik ..erteledik ama bu olay çok acı olmuştur bu konuyu tam teferruatı ile konuşalım ..............

İlk defa geçen yıl kartepe gezisine katılmıştım çok güzel bi geziydi.Bisikletimi de yükselttim şimdi.Vazgeçenlerin yerine yazabilirseniz memnun olurum yarın gelmeyi çok isterim kudret abi. Kask eldiven var.Gruba uyarım karar değişiklliğinde.

@m.cihan

1- korsan hasan,,,,,,ön takım kaptanı
2- mehmet ergene -17 temmuz,,,
3- sefa......17 temmuz
4- murat dönmez...17 temmuz
5 - eren tublek...17 temmuz........
6- hasan derya.17 temmuz
7- bahadır gürel--17 temmuz...
8- mustafa ayvaz-17 temmuz...
9- göksu güler...17 temmuz...
10 -eren boz,,,17 temmuz,,,
11- bahtiyar ....17 temmuz
12- nihat yıldır 17 temmuz.....
13--köksal ,,,, 17 temmuz....
14 -ihsan.............17 temmuz...
15- arda -----17 temmuz
16-anıl -17 temmuz....
17 -derin,,,
18- arka takım kaptanı kudret..
19 -ali karael....
20- erkan ,,,,
21- abdülcabbar,,,,
22- m. cihan

dönüşte bölünme
olacaktır önemle duyurulur...............
hasan bi grubu alacak ben bi grubu,,,
sarıyer iskeleye kadar beraberiz sarıyerden sonra ilk grup gidecek yarım saat sonra ikinci grup ,,,,ikinci grupta olacağım ,,,

hareket saat 10.00 beşiktaş barboros............
anadolu yaka..saat 08.00 beşiktaş iskele önü kadıköy

son dört arkadaş durumunu teyid ederse sevinirim ,,,

23- uğur şahin---
24 - alp dinçtürk2
25- orhan temiz...
26-speedyman5

son bir kişi olabilir,,,,sabit sayı 27 dir ,,,

evet çoğunluk kararına göre hareket edeceğiz.........
yarın meydanda duruma göre karar veririz
kaybettiğimiz vatan evlatları için bir dakikalık saygı duruşu yapalım arkadaşlar ve bu olayı resimleyeceğiz tabi birerli sırada dizilerek ölen vatan evlatları için bir dakikalık saygı duruşu sonra turun istikameti konusunda fikir birliğine varalım ..

(link)

17 Temmuz Pazar 13.30 Taksim AKM önünde buluşuyoruz.

Arkadaşlar sizleride beklerim.

Şefimle beraber yarın Taksimde olacağım Kudrettin bey sizide beklerim.

@Zafer Ünlü

evet bu nazik durumu yarın değerlendireceğiz sahada konuşacağız bana sorarsan çoğunluk kararını yarın göreceğiz şimdi listede olan arkadaşlar düşüncelerini iletmediler yarın kesin bi sonuca varacağımızdan emin olabilirsin ,,,,,,,,,,,,,,
ayrıca sadece şef değil üç kişinin önderliğinde bi olay oluşturulmuş sayı bayağı büyük olacak yarın türkiye genelinde yürüyüşler olacak ,,,

benim durum belirsizliğini koruyor abi yarın akşam Bodrum'a gidiyoruz arkadaşlarla birazdan konuşup ona göre haber vereceğim buradan

@Mehmet Ergene

@Ali KARAEL

@Eren Boz

@mustafa ayvaz

@Anıl Aşkın

@Bahadır Gürel

@Abdulcabbar ASLAN

@Eren Tublek

@m.cihan

son karar yarın barboros meydanında alınacak dostlar,,,,

Kudret abi
benim yurt dışından bir arkadaşım geldi. yarın tura yetişmeye calışacağım. %80 geleceğim.
eğer gelemezsem bilginiz olsun, kusura bakmayın birden çıktı piyango gibi...

@Kudret Kurtcebe

Teşekkür ederim Kudret abi, böyle turlara vesile olduğun için, de, senin "yaşlı" olduğuna katılmıyorum. Enerjin yeter. Yaptığın tur organizasyonlarıyla hem bisikleti hem de İstanbul'u daha çok sevdiriyorsun. Müthiş manzaraları, rampaları, off-road ya da asfalt yollarıyla nefis bir bisiklet yolu rotası ile hem tatil, hem de performans yapıyoruz sayende.

• Beğen
Tepkiler: Faruk ÇUBUKCU
@Mehmet Ergene

2- mehmet ergene -17 temmuz,,,yüzde seksen ,,,,,,,
3- sefa......17 temmuz
4- murat dönmez...17 temmuz
5 - eren tublek...17 temmuz........
6- hasan derya.17 temmuz
7- bahadır gürel--17 temmuz...
8- mustafa ayvaz-17 temmuz...
9- göksu güler...17 temmuz...
10 -eren boz,,,17 temmuz,,,
11- bahtiyar ....17 temmuz
12- nihat yıldır 17 temmuz.....
13--köksal ,,,, 17 temmuz....
14 -ihsan.............17 temmuz...
15- arda -----17 temmuz
16-anıl -17 temmuz....
17 -derin,,,
18- arka takım kaptanı kudret..
19 -ali karael....
20- erkan ,,,,
21- abdülcabbar,,,,
22- m. cihan

dönüşte bölünme
sarıyer iskeleye kadar beraberiz sarıyerden sonra ilk grup gidecek yarım saat sonra ikinci grup ,,,,ikinci grupta olacağım ,,,

23- uğur şahin---
24 - alp dinçtürk2
25- orhan temiz...
26-speedyman5

son bir kişi olabilir,,,,sabit sayı 27 dir ,,,

kaybettiğimiz vatan evlatları için bir dakikalık saygı duruşu yapalım arkadaşlar ve bu olayı resimleyeceğiz tabi birerli sırada dizilerek ölen vatan evlatları için bir dakikalık saygı duruşu sonra turun istikameti konusunda fikir birliğine varalım

@Bugsbunny

teşekkür ederim ogün,,,,valla durmadım 6 yıl dile kolay ,,,yalnız bu gün velespite gittim kamili görmeye severim kamili iyi çocuktur,,,
benim arka tekere öylesine bakarken birde ne göreyim çubuk eğilmiş jantın çubuğu şimdi bu nasıl oldu acaba ağırlık sonucundamı oldu taş çarpmış olamaz ..şimdi aytekten biliyorum aytek iki defa cubuğu arkadan kırdı ama o 100 kilo ben o kadar ağır değilim 65 kilo bu çubuk nasıl eğildi anlamadım yarın öbürsügün yokuş aşağı inerken o çubuk çat diye atarsa halimiz yaman yalnız inişler bundan sonra yavaş olacak kamil bi şey olmaz dedi kaçkara uğradım onlarda aynı şeyi söylediler ama benim içime kuşku düştü şimdi iş yavaş yavaş slr road a geliyorda o kadar para vermek anlamsız 1800 ytl iki jant 300 gram farkediyor bisiklet , 9.7 ye düşecek ama ne gerek var diyorum yalnız bu iş canımı sıktı şimdi..cubuklar çelikten benim jant crossride

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi, çubuk dediğin "jant telleri", doğru anladıysam, di mi? Jantlarında ve ön-arka göbeklerde sorun yoksa ama yokuş aşağı inişlerinde, ya da yüksek hızlarda - bisikletçi arkadaşların, bişey olmaz demelerine rağmen - kendini jant tellerinden dolayı güvende hissetmeyeceksen, jant tellerini komple yenileyebilirsin. 1800 lira vermeden üstelik. Zahmetli bir iştir jantı tellerle örmek ama, hem kendini daha güvende hissetmeni sağlayacak bu çözüm, hem de çoooook daha ucuza halledeceksin derim. Oldukça kaliteli jant telleri var piyasada.

@Bugsbunny

tek bi tane için bütün teller değişiyor galba ...evet bakacağım duruma dikkat edeceğiz inişlerde süratli inemem artık gittiği yere kadar ..bakalım dediğini yapmak lazım arka olduğu gibi yenilecek hepsi değişecek herhalde bi tane için ,,,,,yada hasarlı olan değişecek bu jant telleri oldukça ucuz olması lazım ............ön ve arka göbeklerde bi şey yok şu an

Abi kusura bakmayın bende gelemiyorum. Arkadaşım hastalandı, acildeyiz. Kaçta eve dönebilirim bilemiyorum. Kusura bakmayın. Başka turlarda görüşürüz inşallah.

@murat dönmez

2- mehmet ergene -17 temmuz,,,yüzde seksen ,,,,,,,
3- sefa......17 temmuz
4 - eren tublek...17 temmuz........
5- hasan derya.17 temmuz
6- bahadır gürel--17 temmuz...
7- mustafa ayvaz-17 temmuz...
8- göksu güler...17 temmuz...
9 -eren boz,,,17 temmuz,,,
10- bahtiyar ....17 temmuz
11- nihat yıldır 17 temmuz.....
12--köksal ,,,, 17 temmuz....
13 -ihsan.............17 temmuz...
14- arda -----17 temmuz
15-anıl -17 temmuz....
16 -derin,,,
17- arka takım kaptanı kudret..
18 -ali karael....
19- erkan ,,,,
20- abdülcabbar,,,,
21- m. cihan

dönüşte bölünme

22- uğur şahin---
23 - alp dinçtürk2
24- orhan temiz...
25-speedyman5

son iki kişi olabilir,,,,sabit sayı 27 dir ,,,

kaybettiğimiz vatan evlatları için bir dakikalık saygı duruşu yapalım arkadaşlar ve bu olayı resimleyeceğiz tabi birerli sırada dizilerek ölen vatan evlatları için bir dakikalık saygı duruşu sonra turun istikameti konusunda fikir birliğine varalım

Eğer kusurlu olan jant teli önde durması daha az sakıncalıysa küçük bir değiş tokuş belki bir miktar zaman kazandırabilir.

Sizin gibi insanların fişeklemesi güzel. Eee tabi herkesin kendi iradesi. Nasipse hepsi olur değilse ne çare.

Bu teröristler iyice azıttı !!!

Şimdi de Siirt'de komiser olarak görevini ifa eden Osman Demir'i şehit etmiş puştlar. Bir yandan sağduyu galeyana gelme diyor bir yandan da insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor...:(

Geri