@Salih Dinçer
salih bayrak büyüktü bi türlü monte edemedik yahu..neyse şimdi benim görüşüm gitmek idi taksime sabah itibari ile evden çıkmadan önce ama kararı sahada verecektik nitekim 14 kişi geldi 7 kişi yoktu listede son 21 kişi var idi...
ama çoğunluk kararı garipçe oldu ve şehitler için bi dakika saygı duruşu yaptık,,,,,
ikiye bölünmeye gerek kalmadı bu turun analizine bakarsak tek bir hata yok arkadaşlar hepinizi kutlarım canı gönülden ,trafikte bisiklet böyle kullanılır
hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için,telsizler çok işe yaradı arkayı sarıyere kadar tuttum ............sarıyerden sonra öne geçerek rumeli kavağına daldık akabinde evet o ölüm rampasını aldık tam 2 km idi ve kartepeden daha dik bi rampa idi bu arada erene kartepe yaramış valla tazı gibi gidiyordu bu gün ,,, .........ama kaskı nerde unuttu valla bende bilmiyorum ,,,,,,,,,,,,
evet öğlen sıcaklık 45 derece oldu bu 45 derecede rampalar ile boğuştuk vallada başardık ...akşama doğru ısı 38 derece idi garipçeden 16.30 da döndük..evet trafiğe rağmen iyi geldik millet arabalar içinde pişerken biz onlardan önce beşiktaşa vardık,,,
evet bulduğumuz yer çok güzel oraya plaj sezonu açılır ama yosun çok orda ve de midye ayakkabı ile girdim çorapları çıkardım bi güzel serinledim ve üzerime ,elbiselerimin üzerine bi güzel tuzlu suları attım bi güzel yıkadım kendimi ,kendime geldim, yalnız tuzlar beni yakmadı dönüşte ,,,,arkadaşlar ağır yemek yemedik karpuz kaşar hıyar domates ve ayran ....bunlar iyi geldi garipçenin bedava çayıda ,,,,valla ben sevdim o kayalık yeri.....