Scudo Sports

''17 temmuz sağanak yağmur nedeni ile ertelenen garipçe ''

Kudret Abi

Mevcut durum sonucunda ben Taksimdeki yürüyüşe gitmeye karar verdim.Sabah erkenden 3 saat kadar antreman sonrasında 13.30 da Taksimde olacagım.Umarım sizlerle de görüşürüz.Ancak beni bir sonraki Garipçe turuna lütfen ilk sıraya not et:)

Scudo
@Eren Tublek

eren büyük olasılıkla yarın biz karar alacağız ve ortaköy çay bahçesine giderek saat 12.30 a kadar vakit geçireceğiz ve sonra ordan hareket ederek taksime geleceğiz ,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Eren mutlaka sabah hep beraber olalım. Belki bütün gün birlikte olup Taksim'e de birlikte gideriz. Birlikten kuvvet doğar! Bu arada sizin gibi performanscılara komik gelmez inşaallah, küçük bir önerim var:

Hani derler ya "ne yardan geçerim, ne serden", yola 30 dk. erken çıksak Sarıyer yapsak (bu zor değil), oradan vapura binip Rumeli Kavağı (güç toplarız). Sonra Garipçe Köyü'nden geçer basarız Taksim'e... En az 20 km.'yolu hafifletiriz gibime geliyor. Sabah sahil yolu sakindir. Ne kadar erken çıkarsak o kadar rahat gideriz. Ben sabah 6'da yoldayım...:)

Başarılar...

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi eğer Garipçeye gidilmeyecekse ben affimi rica ediyorum

@Hasan Derya

hasan special bi durum söz konusu oldu gene önce sağanak aldı garipçeyi şimdi çok hassas bi konu bu evet ..ben grupla buluşacağım yarın ,,,,,,
ve önce ortaköy çay bahçe orda vakit geçirerek taksime döneriz,,,,
senle polinezde varız 24 temmuzda gene böyle hassas bi olay olmaz ise,,,,

Tüh, ssatler uymuyor...:(

(link)

Kavağın oradan tekneler de vardı benim hatırladığıım...:rolleyes:

kudret abi garipçe ertelendimi

Ertelendiğini pek zannetmiyorum. Erkenden yattığına göre şu an güç topluyor olmalı.

Aslında orada ruh halimize göre bir karar verilecek. Belli mi olur belki Londra gibi bir hava olur ve sıcaklıktan hiç etkilenmeyiz...:)

günaydın saat 03.de buraya mesaj atan bu gün serilir ve hatta kalkamaz sabah ........şimdi bu gün toplanacağız ve duruma bakacağız herkezin fikri alınarak karara varacağız benim fikrim bu hassas ortamda tepkisiz kalmamamızdır .....evet pazar kalabalık olacak taksim,,,,

@Kudret Kurtcebe
Günaydın...

Ben çıkıyorum, hazırlıklar tamam. Biraz erken gelip çocukken bisikletle "aşık oldum" (çocukça tabi!) dediğim sokaklar gezmek istiyorum...:)

Herkesin fikrini alıp en doğru kararı vereceğimizden eminim. Kudret Ağabey, bayrağı unutma. Çocukluğumda hatırlarım Beşiktaş şampiyon olduğunda Çırağan'nın oralarda, kocaman, tüm caddeyi kaplayan bir bayrak açmıştık. Sanırım mesafe korunursa gidonlara köşelerden tutturarak küçük çaplı bir geçit mümkün görünüyor.

İşte bayrak şart...

kudret abi madem garipçeye gitmeceğiz çay bahçesinde zaman geçireceğiz ozmn ben sabahtan bir tur yapıp taksime çıkarım taksimde görüşmek üzere..

@Salih Dinçer

salih bayrak büyüktü bi türlü monte edemedik yahu..neyse şimdi benim görüşüm gitmek idi taksime sabah itibari ile evden çıkmadan önce ama kararı sahada verecektik nitekim 14 kişi geldi 7 kişi yoktu listede son 21 kişi var idi...
ama çoğunluk kararı garipçe oldu ve şehitler için bi dakika saygı duruşu yaptık,,,,,
ikiye bölünmeye gerek kalmadı bu turun analizine bakarsak tek bir hata yok arkadaşlar hepinizi kutlarım canı gönülden ,trafikte bisiklet böyle kullanılır
hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için,telsizler çok işe yaradı arkayı sarıyere kadar tuttum ............sarıyerden sonra öne geçerek rumeli kavağına daldık akabinde evet o ölüm rampasını aldık tam 2 km idi ve kartepeden daha dik bi rampa idi bu arada erene kartepe yaramış valla tazı gibi gidiyordu bu gün ,,, .........ama kaskı nerde unuttu valla bende bilmiyorum ,,,,,,,,,,,,
evet öğlen sıcaklık 45 derece oldu bu 45 derecede rampalar ile boğuştuk vallada başardık ...akşama doğru ısı 38 derece idi garipçeden 16.30 da döndük..evet trafiğe rağmen iyi geldik millet arabalar içinde pişerken biz onlardan önce beşiktaşa vardık,,,
evet bulduğumuz yer çok güzel oraya plaj sezonu açılır ama yosun çok orda ve de midye ayakkabı ile girdim çorapları çıkardım bi güzel serinledim ve üzerime ,elbiselerimin üzerine bi güzel tuzlu suları attım bi güzel yıkadım kendimi ,kendime geldim, yalnız tuzlar beni yakmadı dönüşte ,,,,arkadaşlar ağır yemek yemedik karpuz kaşar hıyar domates ve ayran ....bunlar iyi geldi garipçenin bedava çayıda ,,,,valla ben sevdim o kayalık yeri.....

@Ali KARAEL

ali bu mesajı attığın zaman ben evden çıkmıştım yalnız ,,,sahada durum değişti çoğunluk garipçeye doğru hedeflemece kararı aldı ...

Rotanın, kayalıkların, bedava çayın, rampaların, sahilin, ormanın.... dışında en güzel şeylerden biri de sohbetti sanırım. Tanıştığım ve önceden tanıdığım herkese çok teşekkür ederim. Bireysel olarak alınan zevkin yanında bunun da tadı bir başka olsa gerek. :)

Kudret abi Eylül'e kadar ben giderim gene oralara ama, Eylül'de hala bir tur daha yapmayı düşünürsen Garipçe'ye seve seve katılırım. :)

zamansız bir misafir nedeniyle katılamadım. artık kısmet bu haftasonu poloneze...

@Anıl Aşkın

anıl ben o kayalıkları çok sevdim 4 eylülde gene gideceğiz topik açacağım ora çok güzel ...gene ayakkabılarla dalarım suya oh yahu dünya varmış,,,,

:D :D :D :D

@Mehmet Ergene

mehmet kaçırdın muhabbeti artı deniz sefasını ahhhhhhhhhhh ,,,,

:D :D :) :) :)

@Anıl Aşkın

ben meskun yerleri seviyorum etrafta fazla insan yoktu orada ,,,,,
ayrıca orada hıyar yemenin tadı başka oldu ,,,,,,,ve de ayran içmenin
kaşar et gibi geldi ...bayağı su içtim bu gün ..snikırslar idare etti ,,,,,biz garibanız veremeyiz öyle 5 ytl power gel bara ,,,,aslında lokantada garson dostumuzun söylediği o mezarlığın ordan iniş varmış sahile 4 eylülde oraya keşif yapar sahile ineriz zati eylülde kalabalık olmaz oraları ,,,
yav bizim yaptığımızı acep prolar yapıyormu, bilmiyorum ama bu gün resmen 45 derecede rampa çıktık yahu....

Geri