Scudo Sports

''17 temmuz sağanak yağmur nedeni ile ertelenen garipçe ''

@Eren Boz

O yol gündüz bile ıssız gece en iyisi geceleri köpek ve kurtlara bırakmak orayı :)

@Salih Dinçer

Vücut ağırlığının kabaca 2/3'ü sudan oluşuyor. Ama bunun büyük miktarı hücreler içinde bulunan miktar. Terlemenin asıl amacı vücutta oluşan fazla ısıyı atmak. Enerji gerektiren durumlarda da bu enerji için gereken metabolizma sırasında açığa çıkan ısıyı da atıyoruz. Bu sıvıları yerine koymamız gerekiyor.

Scudo
@Salih Dinçer

Hız konusunda haklısın, 40 km max benim hızım rampa aşağı giderken olabildiğince 40'ta kalmaya çalıştım. aslında rampa yukarı çıkarken ve rampa aşağı inerken kopmalar olduğu için o sıralardaki değerler sadece bana ait, diğerlerinde grupla aynı tempoda gittiğimden geneli yansıtıyor, şimdi ben de baktım grafik çok küçük çıkmış okunmuyor. daha ayrıntılısını yükleyeceğim. tabii programdan rotayı incelemek en iyisi çünkü rota üzerinde mouse'u taşıdığımda o noktaya ait tüm detaylar ekrana geliyor.

kasktaki kameradan maalesef videoya ulaşamadım. sebebi de şarjı bitene kadar hiç stop yapmamışım böyle olunca şarj bittiğinde videoyu flash belleğe kaydedememiş. kamera perşembe gelmişti acemice davrandım. arada stop start ederek sıkça kayıtlar yapıp sorunu çözebilirmişim.

Rota adresi:
(link)

@Bahadır Gürel

Geri