trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.646
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kadans ve power değerlerini bağlantı yapıp yansıtıyor direk, zwiftte aynı değerleri görüyorum anlık olarakta değişiyor. sadece hız da sıkıntı var. aynı değeri yansıtsa bile kafi benim için çünkü zwifte bakmak istemiyorum sürekli. çok büyük problem mi diye düşününce değil ama ayarlasam hoş olur
Automatic invitations will be sent by the UCI to the National Federations represented by the highest population of riders on the Zwift platform within each gender and meet the above criteria.
Evet ben, bayrağı değiştirdim yarın Norveçinkine katılıp deneme yapacağım.. Keşke ülkemizde olsaydı demeden alamıyor insan kendini.Bugün Avrupa'yı kapsayan ulusal sürüşler vardı. Her ülke için bir grup sürüşü açılmış, formalar yapılmış falan. Türkiye'yi aradım haliyle yoktu.
@Abdülkadir Ergin Alt tarafta restore Purchase yazan yere tıkladınız mı ? Oraya tıklayınca sorununuz düzelecek.
Join Now ın hemen altında beyaz altı çizgili olan yer.
Bildiğiniz üzere zwift üyeliği ios için aylık 50 tl, diğer cihazlar için aylık 15 dolar. Peki zwift uygulamasını ios telefona indirip, oradan üyelik oluşturup aynı kullanıcı adı ve şifre ile zwift'i pc-windows'tan kullanabilir miyiz? Bu şekilde deneyen var mı?
illaki yeni bir hesapmı ouşturmak gerekiyor bunun için ? Hali hazırda mevcut olan hesaptan uygulanabiliyor mu ?Ben o şekilde kullanıyorum. Aboneliği Apple platformlarından birinde oluşturup hesabı istediğiniz ekosistemde kullanabilirsiniz.
Tam olarak nasıl oluyor olay Çetin hocam sana zahmet bir yazarmısın@Semih Cavdar Ben eski hesabımda yaptım.