Scudo Sports

Zwift

Scudo
iOS ve Android fiyat farkı varmı? Sorunuzun sırasıyla cevap verdim. :)

Kadans ve power değerlerini bağlantı yapıp yansıtıyor direk, zwiftte aynı değerleri görüyorum anlık olarakta değişiyor. sadece hız da sıkıntı var. aynı değeri yansıtsa bile kafi benim için çünkü zwifte bakmak istemiyorum sürekli. çok büyük problem mi diye düşününce değil ama ayarlasam hoş olur

Kadans ve power değerleriniz draft, eğim gibi değişkenlerden etkilenmezler bu yüzden farklı arayüzlerde aynı görmeniz normal. Hız değeri ise değişkenlik gösterebilir. Aynı kadans ve güç değeri ile pedal çevirirken birinin arkasında draft yapıyorsanız hızınız daha yüksek çıkar, tek başınızayken daha düşük çıkar. Yine aynı kadans ve güç değerlerinde tırmanıştaki hızınız ile inişteki hızınız farklı olur zwiftte.

Merhaba Tacx blue motion tariner kullanıyorum zwift de ben şöyle bir problem yaşıyorum yokuşlara gelince hızımı 2 km/s kadar düşürüyor sizde nasıl ? normal yokuş çıkarken taş çatlasa 6 km/s yada hadi 5 'e düşürsün ama 2 çok düşük yokuş bitmek bilmiyor böyle olunca smart tainer değil diyemi böyle oluyor ? ayarlardan trainer marka modelinide seçtim. RouvyAR programında denedim bu programda sorun yok....

8-9 Aralıkta UCI Cycling Esports World Championships Zwift üzerinde yapılacak, malesef ülkemizde Zwift kullanıcısı az olduğundan Türkiye katılım için davetiye alamıyor.

Automatic invitations will be sent by the UCI to the National Federations represented by the highest population of riders on the Zwift platform within each gender and meet the above criteria.

Bugün Avrupa'yı kapsayan ulusal sürüşler vardı. Her ülke için bir grup sürüşü açılmış, formalar yapılmış falan. Türkiye'yi aradım haliyle yoktu.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin ve MakRo
Bugün Avrupa'yı kapsayan ulusal sürüşler vardı. Her ülke için bir grup sürüşü açılmış, formalar yapılmış falan. Türkiye'yi aradım haliyle yoktu.
Evet ben, bayrağı değiştirdim yarın Norveçinkine katılıp deneme yapacağım.. Keşke ülkemizde olsaydı demeden alamıyor insan kendini.

Canına yandığım zwifti. Dün aboneliğimi yenilemedi expired moduna girdi. Hiç bir sorunda yoktu, sorduk karttan çekememişler. Neyse bugün tekrar aktifleştirdik. Iphone'da abonelikler kısmında mavi tikli oldu, tarihi güncellendi falan. Ama uygulamaya girince yine join now çıkıyor. Tıklayınca da zaten abonesiniz diyor iyice mala bağladı. Bakalım gönlü olursa aktifleşecek diye bekliyoruz.

Bildiğiniz üzere zwift üyeliği ios için aylık 50 tl, diğer cihazlar için aylık 15 dolar. Peki zwift uygulamasını ios telefona indirip, oradan üyelik oluşturup aynı kullanıcı adı ve şifre ile zwift'i pc-windows'tan kullanabilir miyiz? Bu şekilde deneyen var mı?

• Muhteşem
Tepkiler: Clal
Bildiğiniz üzere zwift üyeliği ios için aylık 50 tl, diğer cihazlar için aylık 15 dolar. Peki zwift uygulamasını ios telefona indirip, oradan üyelik oluşturup aynı kullanıcı adı ve şifre ile zwift'i pc-windows'tan kullanabilir miyiz? Bu şekilde deneyen var mı?

Ben o şekilde kullanıyorum. Aboneliği Apple platformlarından birinde oluşturup hesabı istediğiniz ekosistemde kullanabilirsiniz.

Ben o şekilde kullanıyorum. Aboneliği Apple platformlarından birinde oluşturup hesabı istediğiniz ekosistemde kullanabilirsiniz.
illaki yeni bir hesapmı ouşturmak gerekiyor bunun için ? Hali hazırda mevcut olan hesaptan uygulanabiliyor mu ?

Eski hesapta aboneliğim bitmişti sonra İphone Zwift indirdim eski hesapla girdim hoppp dedi tabi para ödememiş olduğum için bende tekrar abonelik başlattım ödeme yöntemini Apple Store üzerinden sanal kartımı tanımlayarak yaptım. Her ay ödeme zamanı yaklaşınca sanal karta 50 TL tanımlayıp devam ediyorum.

Geri