Joseph Cavalcanti
Daimi Üye
- Tepki
- 1.367
- İsim
- -
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır

Bu sitede istediğin modeli buldum ve Türkiye içinde gönderi yaptıklarını öğrendim. Yurtdışı alışveriş için her ne kadar araştırma yaptıysamda kafamda bazı soru işaretleri vardı, forumda yakın zamanda yurtdışından bisiklet almış @gezgin.gezer ile görüştüm. Sağolsun tüm detayları bana anlattı ve bunun üzerine bende alışveriş yapmaya karar verdim. Sitede fiyat ben aldığımda 1000 Euro civarındaydı ama Türkiye’yi seçince vergi indirimini hemen yaptı ve fiyat 850 Euro oldu. Satıcıya kafama takılan bazı soruları sordum ve ayrıca indirim talep ettim. Çok hızlı bir şekilde her maile dönüş yaptılar ve 50 Euro’da indirim yaptılar. Kargo parası almadılar ve toplam 799 Euro’ ya anlaştık. Sitede belirtilen fiyattan daha düşük bir fiyat olduğu için ödemeyi mail Order ile aldılar. İki işgünü içerisinde Fedex ile kargoya verdiler. Bu süreçte beni mail ile bilgilendirdiler. Fedex ile ilgili olarak çok olumsuz yorum okumuştum ama onlarda sorun çıkarmadı. Gümrükleme bedeli olan 950 TL. ‘ yi Fedex’in hesabına yatırdım ve bütün işlemleri onlar tamamladı. Yaklaşık 10 günde bisiklet elimdeydi. Güzel paket yapılmıştı. Pakette ve Bisiklette herhangi bir hasar yoktu.