Scudo Sports

Yolda arabasından biri size bağırırsa...

Scudo
Bağırıp çağıranlar sanmayın ki sizi az kalsın ezecekken kıl payı kurtulduğunuz için bağırıyor, ölüp başına iş açacağınızı hatta vergilerle ederinin üç katı aldığı; ödemek için ömrünü harcadığı güzel arabasına hasar vereceğinizi, satarken fiyatın kırılacağını düşündüğü için deliriyorlar. Size çarpsa 20 metre uçsanız arabadan inip önce arabada çarpan yere bakarlar.

Kavgaya düşündürücü ve şaşkınlık verici şekilde karşılık verme yolunda yapılan bir şaka videosu vardı. (Kavga başlatıyorlar, ama soyunarak karşılık veriyorlar).
En son bu elemanlara biri silah çekmişti :) Yemez yani o mantık her zaman. En güzeli baştan iletişime ve o tip durumlara hiç girmemeye çalışmak.

BİR İNSAN SİZE BAĞIRDIĞNDA
ONA CEVAP VERMEYİN ÇÜNKÜ
SİZ ONA CEVAP VERMEDİĞİNİZDE
SÜREKLİ BU ADAM NEDEN CEVAP VERMEDİ DİYE
BÜTÜN GÜN BUNU DÜŞÜNÜR VE
İÇİ İÇİNİ YER BUDA ONA İŞKENCE GİBİ GELİR :krnz:

Arkadaşlar bu tip insanların hepsini toplayıp dövsek de bu garip davranışların sona ereceğini hiç düşünmüyorum. Bir arkadaşım geçenlerde yolculuk ettiği halk otobüsünde şoförün küçük bir bebek kucağında iken otobüsü kullandığını görüp kibarca bu yaptığının hem bebeği hem yolcuları tehlikeye attığını söylemiş. Şoförün yaptığını tahmin etmişsinizdir. Arkadaşım bir güzel dayak yemiş. Sonrasında defalarca ne polisten ne savcılıktan yardımcı olan çıkmamış. Ona tek söylediğim 'Sen bu ülkede yaşamayı öğrenememişsin' oldu. İsveç'te yaşamıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Melogram
@fthgzl79

Bu benim :ssrtcbya: tabii ki çoban köpeklerinde, kangallarda vs işe yaramayabilir ama, gelirken sizi süzüp tam yanından geçerken havlayan köpeğe "HÖÖÖYYYTTT" yapmak genelde işe yarıyor, "havladık ama kusura bakma abi" moduna geçebiliyorlar, hatta eşim "köpekle köpek olma" diyerek laf da attı.. Diğer taraftan "vay sen öyle dediğin için yaptım, köpek de geldi, beni ısırdı" derseniz sorumluluk almam.

Diğer taraftan insan psikolojisi farklı tabii. Genel olarak şaşırtıcı tepki fikrine katılsam da, t-shirt'ü sıyırıp göğsünü gösterme fikri buralarda sakat bir şekilde sonuçlanabilir. En güzeli arka farının yanmadığını veya ne bileyim, arka tekerleğinin inmiş olduğunu, vs vs söylenebilir. Beyninde sürekli tekrar edecek şarkı fikri de güzel... ne olabilir diye düşünüyorum da.. mesela "ayağında kunduraa"

Son olarak, insan neden araç penceresinden bağırır? Gerçekten merak ediyorum, içinmizde psikolog varsa, bizi bi aydınlatsa..? Nedir bu, stresin dışa vuruşu mu? Bir şekilde cevap duymadan basıp gidebilecekleri için ahlaki sorumluluğun olmadığının hissi mi? Yani, davranışımdan sorumlu olmayacaksam (ki basıp gidebilecek) rahatlıkla yapabilirim hissi mi... Yaptıklarından sorumlu olmayacağı garantisi olduğu için bir açıkdan da Milgram deneyini hatırlattı sanki..

@erhan erhan Son kısmına katılmıyorum. Bizim ülkede düşünmek yasak. Yasak olmasaydı bile düşünme işini yapacak kültür ve alışkanlık yok zira bizim yerimize başkaları düşünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Melogram
@Yusuf !!WOW!!

Buna neden alındığını anlamadım ben yapanlara söylemiştim

@Bisiklet sever 93

Alınmadım ki ? Cevap vermeyeceğiniz insanlar size zorla cevap verdirmeye çalışır diyorum. Dikkat edin her türlü ihtimale karşı hazır olun :)

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Bu konu da "Kıbrıs Müzakereleri" gibi sonuca ulaşamadan, bir "Levent Kırca" skecine dönüşmek üzere..

"Peki" deyip gitmek en iyisi.

Bence amerikan motorcuları gibi yerel "çeteler" kurarsak çözüm olabilir.

images

@bariss.t
choppy:) pardon chopper.. tt custom bize custom bisiklet yaparsa on numara olur:)

• Beğen
Tepkiler: bariss.t
spyder ın bisiklet versiyonu da güzelmiş,, buna binerken gta tarzı giyinmek gerekir. ondan sonra şerit bizim. :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@Bisiklet sever 93
Tırnak içine de almıştım gerçi olur öyle dert etmeyin :)

Geri