Scudo Sports

Yolda arabasından biri size bağırırsa...

@bariss.t
@şamilkafkas

-Toplam 5 km bir güzergahta 20-25 dk arası bir sürede bisikletle trafikte ilerliyorum.

bir gün belki yol bisikletine geçip uzun kmler kullanırsanız anlarsınız belki...

• Beğen
Tepkiler: musAKka
Scudo
Çevre yolunda rampada ilerliyorsunuz artık bitişini görsem de rahat bir nefes alsam düşünceleri içinde, yandan beyaz bir kuş serisi gelip hüloooğğğ diye bağırıyor kafayı çıkarıp, haliyle bi gülme alıyor motivasyon bitiyor. manyak çok bence sizde manyak gibi davranıp eğlenip geçin. ana bu da bizden deyip gülüp geçerler. en azından ankara da oluyor bi kaç saat önce denedim işe yaradı.

Durumun vahametini okuduğum tecrübelerinizden sonra anca kavrıyorum... İnşallah insanımız kısa zamanda bilinçlenir diyeceğim ama sanırım zor...:( Kazasız, belasız pedallamalar dilerim tüm arkadaşlara....;)

@Cem Ç

Sanırım yanlış alıntıladınız.

Bisiklet sürerken kimseyi duymam, umursamam.(Güvenliğim ve trafik akışıyla alakalı olarak gözümü 4 açarım). Kulağımda kulaklığım sürekli olur açık ya da kapalı olsa da müzik; duymamazlıktan gelirim insanları ve her şeyi.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@bariss.t

yanlış alıntılamadım siz anlamadınız

bizim gibi yol bisikleti ile günde 100 + km sürünce anlarsınız demek istedim

trafik doblo benzeri araçlar vs trafikde tabi ki bişey yapmaz o 4 teker denyolar genelde tenha yolları sever o serseriler...

@Cem Ç

Hocam iyide bende yol bisikletim ile sürekli antrenman yapıyorum. Günde 5 km giden ben değilim. Henüz 100 kilometre gitmesemde 30 kilometre yol yapıyorum. ;)

Henüz bu tarz bir olay yaşamadım ama yaşayacağım kesin:)

Dün çevre yolunda bisikletle ilerlerken aniden yola çıkan ve ters yöne giren bir bayan şoför ile zor bela durduktan sonra göz göze geldik. "Pardon" deyip yüzüne sempatik bir ifade takındı ama hiç de sempatik değildi. Özrünü almadım hiç tepki vermedim. Genelde de bisiklet sürüyorken pek tepki vermem. Tepki alması gerekirken tepki almamak da koyar insana.

Karşılık vermeyin arkadaşlar, bir iki defa bağırınıyorlar karşılık alamayınca basıp gidiyorlar, genelde yavaş giderken yanımdan çok hızlı geçiyorsa yapıyorlar böle şeyler, yokuş aşağı inerken birde yol virajlı ise zaten pek fırsatları olmuyor.

Ama geçitlerin inişleri genelde düz fazla virjalı değil inişte de 50 km nin altına düşülmüyor, öle bi durumda yapan olursa kötü

Geri