Scudo Sports

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Scudo
Sanırım Dolar 53'lük bir ayna kol kullanıyor :) Çok hızlı mübarek :)

Hikayeden dolar ihalesi yaptılar 4.28 i gördü 1 saat içinde 4.30 oldu.Ne oldu yani şimdi yalandan yere ihale yapılıyor.
Tek şart faiz artırımı.faiz %20 olsun da görün bak dolar nasıl 4 TL oluyor.Ama faiz artırımına gidemiyorlar ! Cumhurbaşkanı izin vermiyor.
Katılım bankaları faizleri 0,99 yapıyorlar maksat 3 milyon konutun eritilmesi.Müteahhitleri kurtarmaya çalışıyorlar.Acayip bir çıkmazdayız.
Allah sonumuzu hayırlı etsin.

Son 10 yıldır dışarıdan çekilen kredi faizleri düşük seviyelerdeydi, haliyle iç piyasa da para bolluğu oluştu, bu para maalesef başıboş bırakıldı. Katma değer üreten yatırımlar yerine, günü kurtaran betonarme yapılar için çarçur edildi. Herkes çektiği kredilerle, ev sahibi,otomobil sahibi olup sevindi ama işin aslının öyle olmadığı şimdi acı bir şekil de görüldü. Gelen krediler katma değer üreten fabrikalara, eğitime, bilime harcansaydı şu an kendi paramızı kullanıyor olur el alemin dövizine muhtaç kalmazdık. Para bitti, varsa da artık öyle düşük faizle vermiyor elin oğlu, işi iyice tefeciliğe götürüyorlar. Senin de memura,emekliye,işçiye para vermen lazım, bu kesim de o parayı harcayacak ki ekonomi işlesin. İpin ucu 10 yıl önce yapılan yanlış tercihlerle kaçmıştı,elin ucuz parası ile yalancı saadet yaşıyorduk Milletçe. Şimdi kafamıza kaynar suyu döktüler, haşlandık, acıyı dindirecek, tedavi edecek elde krem de yok, var ama çok çok pahalı. Yaptığımız seçimlerin, kimleri seçtiğimize ve ne için seçtiğimize dikkat etmemenin, yaptıkları işleri takip etmemenin cezasını çekiyoruz.

Arkadaşlar daha önce de yazdım, gözünüzden kaçmışa benziyor (mutlaka :snzdglsn:) başlığın ilk sayfalarına göz atarsanız herşeyin ne kadar yolunda gittiğini göreceksiniz. Her yorumda, “bende de bu bisiklet var” deyip kenara çekilmiş. Kaldı ki, o konuyu açarken “birer fotoğraf paylaşmaya özen gösterelim” demiştim (bkz. Geleceği görmek)

@Serkan Mıstınoğlu

Fakat son zamanlarda bir trend oluştu bu konuda, sağdan, soldan, önden, arkadan, otururken, ayaktayken fotoğraf paylaşılmaya başlandı, bunlar da “kesmedi”, “bugün bilmem nereye gittim, işte fotoğrafı” başladı. Bir süre sonra o da sarmadı, “bugün bilmem kimle, bilmem nerdeydim” başladı. Yani az daha ellemesek “günaydın beyler” yazıp fotoğraf atacaktınız sayın @trainspotting35 :tskler:

Başlıktan ilk ve tek uzaklaştırılan siz değilsiniz, bu forum da benim değil, ben herkese aynı muameleyi yapmaya çalışıyorum, çünkü kendimizce kurallarımız var, kuralın olmadığı yerlerde de etik ve ahlak kuralları var, bahsedilen başlıkta siz bu kuralları tesbih yapıp sallamış bulunuyorsunuz. O başlık sizin facebook sayfanız mı yoksa instagram sayfanız mı sayın @trainspotting35 ? Peki bana yaptığınız ayıp ve açtığınız bu başlığı geçtim, (size özel mesajdan zamanımı ayırıp yardımcı olmuştum eskiden, karşılığını da böyle aldım teşekkürler) o başlığı kuralına göre kullananlara da saygısızlık ve ayıp ediyorsunuz (ediyordunuz, artık edemiyorsunuz). Diğer forumdaşlar bilmiyorlar mı her sayfada 3 fotoğraf paylaşmayı sayın @trainspotting35 ? 80. Sayfayı açıyorum 3 fotoğraf, bir sonraki sayfayı açıyorum yine 3 fotoğraf. Bisiklet görmeye bayılan ben bile sıkıldıysam artık sizin Lapierrre’inizi görmekten, forumdaşlar kusmuştur artık sayın @trainspotting35 .

O başlığın anacı, forum kullanıcılarında hangi yol bisikleti modellerinin olduğu, hangi modelleri daha sık tercih edildiği, hangi modellerin nadir, hangi modellerin hiç bulunmadığı hakkında fikir vermektir sayın @trainspotting35 , facebook zaman tüneliyle aynı muameleyi görmeyi haketmiyor bu başlık, çünkü içinde binlerce insanın katkısı var. Ben bu başlık sayesinde şu anda Türkiye’de hangi yol bisikletlerinin popüler ve tercih ediliyor olduğunu, hangilerinin tutmadığını biliyorum aşağı yukarı. Bu bilgiyi, birincil kaynaktan kullanıcıların kendisinden alıyorum bu başlık sayesinde birşeyler öğreniyorum, bu öğrendiklerimi de, bana bisiklet tavsiyesi soran forumdaşlara dönüt olarak veriyorum zamanı geldiğinde “o model pek tercih edilmiyor” veya “aa o model çok yaygın” diyebiliyorum sayın @trainspotting35 . Ben bu başlığa “acaba @trainspotting35 bu sefer hangi gidon bandını taktı?” Merakıyla girmiyorum, hatta sizin bu umursamazlığımız ve bencilliğini gördükçe, sizin adınıza üzülüyorum sayın @trainspotting35

Bu forumda bazı kurallar işinize gelmeyebilir, sevmeyebilirsiniz ama uymak durumundasınız sayın @trainspotting35

Size bugüne dek göstermiş olduğum tüm iyi niyete de yazıklar olsun sayın @trainspotting35 , bisiklet alma Arefe’sinde bana ö.m atıp, fikrimi almıştınız ve bildiğim ne varsa aktarmıştım size. Bana birşey öğrettiniz, çok teşekkür ederim :harika:

@Serkan Mıstınoğlu sayın Serkan arkadaşım bu kadar takma bence.Bırak adam paylaşsın.Zaten bu saatten sonrada millet bisiklet alamaz ! Ekonomik çöküntüye girdi ülkemiz.
Bırak paylaşsın.Kendi adıma hiç rahatsız değilim.Yol bisikletlerimizin fotoğrafları volume 2 de her gün birileri yeni yol bisikleti almıyor ki paylaşsın.Çoğunlukla sen de bende hep güzel bisikletlerin fotoğraflarını araştırıp bulup paylaşıyoruz.Bırak arkadaş da kendi bisikletinin fotosunu koysun.O kadar gereksiz tip mevcut ki şu forumda onların yanında bu arkadaşın paylaşımları beni yormuyor.Bu benim fikrim beğenirsin yada beğenmezsin o senin güzel düşüncelerine bağlı.Sağlıcakla kalasın.

@Serkan Mıstınoğlu Bakın Serkan Bey çok sağolun bana yapmış olduğunuz iyilikten dolayı. İleride bu kadar yüzüme vuracağınızı bilseydim inanın iyilik istemezdim. Tek tek anlatıyorum sıkıntım bana yapılan muamele değil herkese yapılmayan muameleydi. Lapierre görmekten sıkılan arkadaşlara soralım bakalım Corratec görmekten sıkılmışlar mı? Bakın size hakaret etmedim başlıkta serzeniş zaten yani sitem.

Her yorumda, “bende de bu bisiklet var” deyip kenara çekilmiş Ben sadece biraz olsun bildiğim konularda yardımcı oluyorum arkadaşlara mesela Çin' den aldığım mont incelemesi ve igs km saati konularında yardımcı olduğum arkadaşların sayısı çoktur ki illaki bunu buradan ilan etmemizin anlamı yok.

@Serkan Mıstınoğlu Yani Serkan Bey ne diyeyim size bilmiyorum hala çocuk kavgasındaki talebeler gibi son söz derdindesiniz peki büyüklük siz de kalsın özür dilerim. Yol bisikleti kullandığım için, resimlerini araba forumu olan bu foruma yüklediğim için, bütün konularda arkadaşlara yardımcı olduğum için yaklaşık 3 senede 1800 mesaj yazık 4000 küsur beğeni aldığım için sizden ve sizin gibi düşünen bütün forum yöneticilerinden özür dilerim. Darısı yol bisikletleri sayfasında ki Corrateclerin başına ve katlanır bisikletlerin resimleri bölümünün başına.

IMG_5882.JPG Şöyle ayakta da bir paylaşım yapayım tam olsun.

@trainspotting35 benim 64 sayfa özel mesaj kutum var ve bu işten para kazanmıyorum. Tamamen özveri ve iyi niyet, mutluluk.

Sizin de özen gösterdiğiniz bir durumda tüm iyi niyetiniz kötüye yorulsaydı beni tam olarak anlayabilirdiniz. Ama ben, sizin beni hiçbir koşulda anlayamayacağınızın farkındayım. O gün sizin son 3 sayfada 12 adet resminizi silip konudan uzaklaştırdım. Neden? Yaptığınız görüntü kirliliği forumdaşları rahatsız etmesin, ve gelecekte de bunu yapamayın diye. Zamanıma yazık sayın @trainspotting35
Bazen, sizin gibi forumdaşlar yüzünden yaptığım şeyi sorguluyorum. Bunca zaman, bunca emek, ve sizin gibi tavırlar.

Neyse ben gidip kendimle hesaplaşayım biraz :snzdglsn::acpsnr: Çocukça davranıyormuşum zaten

Kendinize lütfen bir konu açın ve o konu altında her gününüzü günlük tarzında anlatıp, en sona da fotoğrafınızı koyun. Eğer sizi takip eden, merak eden ciddi bir kitlenin varlığına inanıyorsanız başka başlıkları kendi şahsi amaçlarınızla meşgul etmeyiniz. Açın bir "trainspottingin günlüğü" başlığı, feysbuk durum güncellemesi yapar gibi fotoğraf paylaşın, tivit atın orada. Bunu gayet de yapabilirsiniz (kaldı ki bunu kendi duvarınızda da zaten yapabilirsiniz!). Sizin anlamakta güçlük çektiğiniz yer tam olarak burası çünkü, önerdiğim ve açmanızı rica ettiğim başlığı, yol bisikleti fotoğrafları başlığı ile bir tutmaya çalışmanız. İkisi farklı şeyler, farklı şeylere hizmet ediyorlar. Bu forum, her türlü ihtiyacınızı karşılamaya yetecek kadar büyük ve yetkin, lütfen başlığı açın ve beni bu eziyetten kurtarın!

Açmazsanız, bu konunun başlığını değiştireceğim çözüm olarak :harika:

Büyüyünce Scott Speedster'ım kuzenleri gibi Scott Foil'e dönüşecek.(Tv de Giro d'ıtalia 'daki Scottları,Colnagoları,Trekleri,Cannondaleleri vb izliyor:D)
Bu da bisikletin mental modifikasyonu olsa gerek:harika:

IMG_20180509_153507.jpg

Geri