Arkadaşlar daha önce de yazdım, gözünüzden kaçmışa benziyor (mutlaka

) başlığın ilk sayfalarına göz atarsanız herşeyin ne kadar yolunda gittiğini göreceksiniz. Her yorumda, “bende de bu bisiklet var” deyip kenara çekilmiş. Kaldı ki, o konuyu açarken “birer fotoğraf paylaşmaya özen gösterelim” demiştim (bkz. Geleceği görmek)
@Serkan Mıstınoğlu
Fakat son zamanlarda bir trend oluştu bu konuda, sağdan, soldan, önden, arkadan, otururken, ayaktayken fotoğraf paylaşılmaya başlandı, bunlar da “kesmedi”, “bugün bilmem nereye gittim, işte fotoğrafı” başladı. Bir süre sonra o da sarmadı, “bugün bilmem kimle, bilmem nerdeydim” başladı. Yani az daha ellemesek “günaydın beyler” yazıp fotoğraf atacaktınız sayın
@trainspotting35
Başlıktan ilk ve tek uzaklaştırılan siz değilsiniz, bu forum da benim değil, ben herkese aynı muameleyi yapmaya çalışıyorum, çünkü kendimizce kurallarımız var, kuralın olmadığı yerlerde de etik ve ahlak kuralları var, bahsedilen başlıkta siz bu kuralları tesbih yapıp sallamış bulunuyorsunuz. O başlık sizin facebook sayfanız mı yoksa instagram sayfanız mı sayın
@trainspotting35 ? Peki bana yaptığınız ayıp ve açtığınız bu başlığı geçtim, (size özel mesajdan zamanımı ayırıp yardımcı olmuştum eskiden, karşılığını da böyle aldım teşekkürler) o başlığı kuralına göre kullananlara da saygısızlık ve ayıp ediyorsunuz (ediyordunuz, artık edemiyorsunuz). Diğer forumdaşlar bilmiyorlar mı her sayfada 3 fotoğraf paylaşmayı sayın
@trainspotting35 ? 80. Sayfayı açıyorum 3 fotoğraf, bir sonraki sayfayı açıyorum yine 3 fotoğraf. Bisiklet görmeye bayılan ben bile sıkıldıysam artık sizin Lapierrre’inizi görmekten, forumdaşlar kusmuştur artık sayın
@trainspotting35 .
O başlığın anacı, forum kullanıcılarında hangi yol bisikleti modellerinin olduğu, hangi modelleri daha sık tercih edildiği, hangi modellerin nadir, hangi modellerin hiç bulunmadığı hakkında fikir vermektir sayın
@trainspotting35 , facebook zaman tüneliyle aynı muameleyi görmeyi haketmiyor bu başlık, çünkü içinde binlerce insanın katkısı var. Ben bu başlık sayesinde şu anda Türkiye’de hangi yol bisikletlerinin popüler ve tercih ediliyor olduğunu, hangilerinin tutmadığını biliyorum aşağı yukarı. Bu bilgiyi, birincil kaynaktan kullanıcıların kendisinden alıyorum bu başlık sayesinde birşeyler öğreniyorum, bu öğrendiklerimi de, bana bisiklet tavsiyesi soran forumdaşlara dönüt olarak veriyorum zamanı geldiğinde “o model pek tercih edilmiyor” veya “aa o model çok yaygın” diyebiliyorum sayın
@trainspotting35 . Ben bu başlığa “acaba
@trainspotting35 bu sefer hangi gidon bandını taktı?” Merakıyla girmiyorum, hatta sizin bu umursamazlığımız ve bencilliğini gördükçe, sizin adınıza üzülüyorum sayın
@trainspotting35
Bu forumda bazı kurallar işinize gelmeyebilir, sevmeyebilirsiniz ama uymak durumundasınız sayın
@trainspotting35
Size bugüne dek göstermiş olduğum tüm iyi niyete de yazıklar olsun sayın
@trainspotting35 , bisiklet alma Arefe’sinde bana ö.m atıp, fikrimi almıştınız ve bildiğim ne varsa aktarmıştım size. Bana birşey öğrettiniz, çok teşekkür ederim