Scudo Sports

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Scudo
IMG_6052.JPG
30-06-2015-hbr1-slider3.jpg
Ben mi abartıyorum bilmiyorum ancak 10 km lik Büyükçekmece engebeli (Boyalı yerden düz yere geçişlerde kot farkı mevcut :):) ) bisiklet yolunda yapmış olduğum sürüşte eski gidonuma nazaran darbeleri çok iyi sönümleyen bir gidonla karşılaştım. Ali den aldığım bir gidonu kimseye tavsiye edemem ancak bana güven de verdi. Dün akşam iftar sonrası karanlıkta yaptığım sürüşte ön tekerimin girdiği çukuru gördükten sonra birazda güven duymaya başladım. Yine de evde denemeyin demek zorundayım başıma birşey gelirse buradan yazarım keyifli sürüşler :):):) Bu arada 2 cm in (Gidon genişliğim 420 mm den 400 mm ye düştü) bisiklet için efsane farklar yaratabileceğini de görmüş oldum. Şimdilik kısa bir turla karşınıza çıkabildim Ramazan ayından sonra Tekirdağ git-gel planımızı gerçekleştirebilirsek uzun yol izlenimlerimi de paylaşacağım. Hayırlı Ramazanlar, keyifli sürüşler.

@trainspotting35 Teşekkür ederim hocam inşallah hepimiz kazasız belasız sürüşlerle devam ederiz.
Bu arada Fuji de candır :)
Daha iyisine sahip olman dileğiyle...

@The 69 EyesHayirli olsun. En kisa zamanda bir karsilastirma yazisi bekliyoruz :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba,

FSA Vision TriMAX 35 kesinlikle doğru seçim inanılmaz derecede akıcı bir set, kesinlikle tavsiye ederim.

@karanbatu Zahmet olmazsa son halinin resimlerini bekliyoruz konuya.

@hamlet2006 abi ben de elite paron aldım kırmızı olanından kafesleri güzel duruyor :harika:

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
IMG_6269.JPG IMG_6271.PNG Nazara geldik. Sizce kadro tamire gitmeli mi bu şekilde kullanılır mı?

Zincir iç kısıma attı orada koruma için bulunan metal parçayı koparıp attı. Geriye bu iz kaldı.

Geri