Ben mi abartıyorum bilmiyorum ancak 10 km lik Büyükçekmece engebeli (Boyalı yerden düz yere geçişlerde kot farkı mevcut ) bisiklet yolunda yapmış olduğum sürüşte eski gidonuma nazaran darbeleri çok iyi sönümleyen bir gidonla karşılaştım. Ali den aldığım bir gidonu kimseye tavsiye edemem ancak bana güven de verdi. Dün akşam iftar sonrası karanlıkta yaptığım sürüşte ön tekerimin girdiği çukuru gördükten sonra birazda güven duymaya başladım. Yine de evde denemeyin demek zorundayım başıma birşey gelirse buradan yazarım keyifli sürüşler Bu arada 2 cm in (Gidon genişliğim 420 mm den 400 mm ye düştü) bisiklet için efsane farklar yaratabileceğini de görmüş oldum. Şimdilik kısa bir turla karşınıza çıkabildim Ramazan ayından sonra Tekirdağ git-gel planımızı gerçekleştirebilirsek uzun yol izlenimlerimi de paylaşacağım. Hayırlı Ramazanlar, keyifli sürüşler.
@trainspotting35 Teşekkür ederim hocam inşallah hepimiz kazasız belasız sürüşlerle devam ederiz.
Bu arada Fuji de candır
Daha iyisine sahip olman dileğiyle...
Modifiye konusu: Dehidrasyon sorununun oluşmaması için yeni suluk ve suluk kafesi kullanma @trainspotting35 Çetin Hocam, renk uyumu nasıl?Gırmızı,gırmızi