Scudo Sports

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Scudo
Son düzenleme:
Yeni modifiyemiz geldi hoşgeldi. 255952 dosyayı görüntüle255953 dosyayı görüntüle255954 dosyayı görüntüle255955 dosyayı görüntüle255956 dosyayı görüntüle

(link)

Almaya karar verme sürecim biraz uzun sürdü yaklaşık 7-8 aydır aklımda olan ayakkabılardı ancak numara karmaşası ve dış minnakların engeliyle bu zamana kadar beklemek zorunda kaldım. Siparişimi verirken 85 TL kargo ücretini ödememek için eşe dosta haber saldım fiyat yükselince kargo bedavaya gelmiş oldu. Ayakkabının fiyatı 674 TL vergiyle birlikte 775 TL ye gelmiş oldu. 31 Ocak 2021 de yola çıkan kargomu sabredemediğim için PTT PDM den kendim giderek 10.02.2021 tarihinde teslim aldım. Çok üst düzey bir MTB ayakkabısı olmamasına rağmen ayağımda varlığı yokluğu anlaşılamayacak hafiflikte. Numara olarak normalde 40 giyiyorum ancak bir yorumda Shimano gibi ibaresini gördüğümden ve stoklarda sadece 41 numara olduğundan 41 numara aldım burun kısmında hafif boşluk mevcut. Bisiklet sürmeye başladığımızda ayakların hafif şişmesi ve kışlık kalın çoraplar kullanacağımız göz önünde bulundurulursa tam uygununu aldığımı düşünüyorum. Bir önceki ayakkabım da Shimano 41 no du. Önceki ayakkabılarım tokalı sistemdi bu ayakkabıları hem hafifliği hem de Boa sistemine sahip olduğu için tercih ettim. Boa sistemi L6 olarak geçiyor. Sıkarken mm olarak ayar yapabiliyorsunuz lakin gevşetirken sistemin kafa kısmını yukarı çektiğinizde bağcıklar kendini bırakıyor. İleri geri şeklinde bir ayarı mevcut değil. Alacağım ayakkabı da Boa markası olması da önceliğim oldu açıkçası. Yaptığım araştırmalarda Boa sistemlerinin ömür boyu garantili sistemler olduğunu ve herhangi bir sıkıntı anında web sitesine yüklediğiniz resimlerle yeni sistemi ücretsiz gönderiklerini öğrendim. Bu akşam kalleri takıp tranierda bir sürüş planlıyorum. İlk sürüş izlenimlerini içeride olsa da yazıma ekleyeceğim. Tip olarak (link) decathlon xc500 modeli ile aynı olsada XC500 modelini denediğimde aşırı dar kalıp olduğunu gördüm ve ayakkabı kalitesi Giro ya nazaran aşırı düşüktü. 600 TL iken almaya niyetlendiğim ayakkabı son zamla 750 TL ye çıkınca ve dar kalıp yapısından dolayı iyi ki Giro yu almışım.

@trainspotting35 sayesinde biz de girolandık.. Ehonomi coh iyi olduğundan burada yazan rakamın 2.x katına geldi.
Ayakkabı gerçekten çok şık. Hanım bile genelde bisiklet kıyafetlerimle dalga geçer (vucudumla da ilgili haliyle haha) normal gün bile giyilir dedi😀
Toplam maliyet Kargo dahil 102 euroya + 313 tl ilçe başkanı hanımı altın günü katkısına bike24 ten aldım.
25 martta sipariş vermiştim dün geldi.

Direk mesajdan alıntı yaptığımdan konuya dikkat etmemişim😀
Sevgili modlar kalsın mı ayakkabı başlığına taşıma konusunda destek verir misiniz..

IMG_8589.JPGIMG_8588.JPG

ÇokIMG_8589.JPGIMG_8588.JPG

Çok büyük bir modifiye olmasa da 10000 km deki Cole Rollen jantlarımın üzerine 2000 TL vererek 6000 Km de Campagnolo Zonda jantları satın aldım.

Hayırlı uğurlu olsun 🙂 cervelo başka bahara herhalde.. Bu kurlarla her gün sevip öpmek lazım bisikletleri..
Cervelo seneye Allah nasip ederse. Şimdilik ikinci el değer arttırıcı yatırımlar yapıyorum bisiklete. Cervelo fırsatı doğunca satması kolay olsun.

Hocam kıyasla nasıllar🤔 Cole rollen aldım tavsiyenizle daha onunla çok yolum varda fikir olarak kenarda dursun
2 km parke yolda sürdüm denemek için. Bileğimde sakattı onu da yoklamış oldum. Bana cole Rollen den daha konforlu geldi. Akıcılık konusunda şimdilik yorum yapamıyorum.

2 km parke yolda sürdüm denemek için. Bileğimde sakattı onu da yoklamış oldum. Bana cole Rollen den daha konforlu geldi. Akıcılık konusunda şimdilik yorum yapamıyorum.
Hayırlı olsun hocam. Konforu lastik farkından mı acaba?

Hayırlı olsun hocam. Konforu lastik farkından mı acaba?
Lastikler aynı diğer jantlarla. Özellikle Jant değişimlerinde lastik değişimine gitmiyorum. Farkın nereden olduğunu anlamak için. İleride Conti 5000 le konforu zirve yaptırırız inşallah.

Lastikler aynı diğer jantlarla. Özellikle Jant değişimlerinde lastik değişimine gitmiyorum. Farkın nereden olduğunu anlamak için. İleride Conti 5000 le konforu zirve yaptırırız inşallah.
Hayırlı olsun.
Bu arada kontrollü deney yapıyormuşsun.Sonuç ne oldu

Hayırlı olsun.
Bu arada kontrollü deney yapıyormuşsun.Sonuç ne oldu
Jantlarda konfor süper. Conti için TÜBİTAK a ödenek başvurusunda bulundum. Döndükçe zikir çeken Jant projesi için Conti lastikler gerekli dedim. İkna oldular gibi. Ödeneği bekliyorum.

Jantlarda konfor süper. Conti için TÜBİTAK a ödenek başvurusunda bulundum. Döndükçe zikir çeken Jant projesi için Conti lastikler gerekli dedim. İkna oldular gibi. Ödeneği bekliyorum.
Şerrefsizim aklıma geldi derdim ama gelmedi ki. Bu kadar bilim bana çok :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri