@Murat B.
schwalbe lugano hakkında bilginiz var mı?
91 kg - genelde şile beykoz köy yollarında kullanılacak. max. haftada 100 km.
Continental 5000'im 2200'üncü km'de emniyet şeridindeki cama dikkatsizce kurtaramam sonucunda yırtıldı.
Türkiye'den max 300 TL'ye alabileceğim lastik var mıdır? Yoksa 1 hafta lugano ile idare edip Yeni bir 5000 mi alsam? Gerçtekten çok memnundum.
100km altı mesafeler yapıyorum, yarışla alakam yok, gezi, sport amaçlı kullanıyorum.)
Kırmızı ile işaretledim.
continental grand prix 4000s
schwalbe durano plus
Michelin Pro4 Endurance V2
Continental Ultra Sport II 700x25
Continental Super Sport Plus 700x25 Dış Lastik
P-Zero Velo
LifeLine Prime Race Road Tyre
Schwalbe One V-Guard Evolution Road Folding Tyre
Schwalbe Durano Plus Kevlar 700X25
Vittoria Rubino Pro G+
Benim tavsiyem Schwalbe Durano Plus yahut tercihe göre Race Guard modeli olur.
Hocam, continental grand prix 4000s ile ilgili önceki sayfalarda baya yanak probleminin olduğunu okudum. Yanaktan yırtılmaların kronik olduğu gözüküyor. Vittoria olabilir tr'de mağazalarda var.Schwalbe Durano Plus Kevlar 700X25 baktımda 400 küsürlerdeymiş yahu.
Michelin Pro4 Endurance V2 V.S P-Zero Velo arasında kalsanız hangisini tercih ederdiniz?
Burada(link) 300TL civarı tek lastiği geliyor aslında.Continental grand prix 4000s ile 2 kere yanaktan yarılma problemi yaşayanlardan biride benim. Vittoria Rubino Pro G+ lastiği yurt dışından yeni sipariş ettim bana çifti her şey dahil 350 TL civarına maal olacak. Türkiye'de lastik fiyatları pahalı yurt dışı sitelerinden alırsanız tek lastik fiyatına çift lastik alırsınız. Michelin Pro4 Endurance V2 kısa bir süre(800km) kullandım oldukça memnun kaldım çok yönlü bir lastik. P-Zero Velo performans lastiği sizin sürüş tarzınıza göre doğru seçim olmayabilir. Bu arada hangi lastiği alırsanız alın, 25mm altına düşmeyin.