vittoria open corsa sl kullanıyorum 1400 km civarı yaptım. şahane bir lastik. yuvarlanma direnci düşük, örüm sıklığı yüksek ve bugüne kadar hiç patlamadı. kullandığım yollar pekte güzel sağlam yollar değildi, genelde ilçe köy ve yayla yolları.
arkadaslar merhaba bende bisikletimin ustunde gelen kenda lastikleri kullaniyorum ( 700 x 25c ) yaklasik 300 km oldu cok cam parcalarindan gectim banamisin demedi 110 psi hava ile ( hava basinci yuksek oldugu icin herseyi hissediyorsunuz ama guzel ben memnunum )
kenda guzel isler yapiyor
resmini bulursam eklerim.
Ben Continental Grand Prix 4 Season kullanıyorum. 23x700. Bisiskletin orjinalinde bu vardı alırken mart ayında tekrar bundan aldım çok memnunum gayet dayanıklı lastiktir. (ilk lastik ile 10 000 küsür km olunca bisikletçi bi abimin önerisi doğrultusunda yenilerini aldım ).
Başka bi tür kullanmadığımdan karşılaştırma yapamam ama dağ tepe köy geziyorum toplasak 3 kere iç lastik patlatmışımdır.
@Ruhpastası
Benim lastiklerin aynısı mavi renk hoş duruyor,yol tutuşu güzel ama bugün patladı lastiğim belki şansımdan ama bozuk yollarda çok kullanıyorum yinede sana kalmış iyice bir araştır bak hangisi aklına yatar ve fiyatı cebine göre ise karar ver al.
O kadar araştırma sonucu continental gator hardshell aldım. Gatorskin in e çok yakın bir fiyata chainreactioncycles dan bulunca tercih i ondan tarafa kullandım. Biraz bindi!iten eskittikten sonra yorum yapabilirim antrenman lastiği ve dayanıklılık amaçlı... Göreceğiz
@Fırat Çiner alan bir arkadaşın yorumu çok komikti "bisikletim bunları taktktan sonra ford bronco gibi oldu. Lanet olsun gitmiyor!
Bu tarz lastikleri n akıcı olmadığını öğrendim sağolsunlar bilgi verdiler. 25mm ye sadece arka lastik ile geçiş yapmış olacağız. Ön tarafı bitirmeden harcama yapmak istemedim. Zaten yarış yok antrenman yok ..
Yalnız şunu söyleyebilirim chainreactioncycles acaip hızlı lastik olayında daha şimdiden yola çıktı lastikler.
Lastik seçiminde geniş lastikten kaçmayın. Ben 25 lik lastik kullanıyorum.Ama 28 e geçmeyi düşünüyorum. Yuvarlanma direnci açısından pek fark yok. Yol tutuşu ve konfor artıyor. Yollar kaymak olsa böyle birşey i düşünmem.
2 senedir ''Continental Grand Prix 4000S II'' kullanıyor ve oldukça memnundum, performans ve zemine tutunma açısından çok iyi olup tavsiye ederim fakat patlama direnci düşük bunuda söylemeden geçmeyeyim...Deyim yerindeyse çokça yollar kat ettiğim bu yol arkadaşım artık yaşlandığı için değişikliğe gitmem gerekiyordu...Uzun araştırmam sonucunda almaya karar kıldığım lastik ise ''Vittoria Rubino Pro G+ Road'' oldu..Açıkcası görüntüsü ve dayanıklılığı beklentimden çok daha iyi çıktı...Üstelik çokta güzel bir indirime denk getirdim...Ramazan sonrası sıkça deneme fırsatım olacak ve o zaman düşünenler için daha iyi bilgi sunabilirim...Bu arada lastiklerin ebatı 700x25c ...
@İlker_Yılmaz bu lastigi incelemistim naylon felan yaziyordu yanilmiyorsam.cahilligime verin yani bu lastigin kaucuk yapisi dahami az veya naylon denen sey dahami dayaniklidir.nylon diye baska lastigimi hatirliyorum yoksa.
@Ismaildmr lastiğin içeriğinde graphene isimli madde kullanılmış, anlatılanlara göre aynı boyutta çelik ile karşılaştırıldığında çok daha sağlam bir yapıya sahip ve esnek bir malzeme...