Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Espadrile mosso 735 tca 105 set 2018 teknik bisiklette 4250 tl nakit ödemede biraz daha indirim de yapıyor. Bunu alacaksanız fazladan ödemeyin.

Scudo
@sinan_celik62 link atarsaniz iyi olurdu ama... simdi bu internetten mj oluyor yani. Cunku bulundugum yerde bisikletciler yok. Yani satan yok. Siparis uzerine getiren bir yer var orasi da kron yetkili servisi. Yani kron getiriyor. Mosso nun kalitesi daha mi iyidir? Nicin onerirsiniz?

@Espadrile kıyaslama yapabilecek kadar iyi değilim maalesef siz yazınızda paylaşınca o kadar para vermemeniz icin uyarmak maksadıyla paylaştım. Istanbul sariyerde dükkan. Gönderim yapıyor mu bilmiyorum ama ben gidip bizzat satın aldım. Alacak olursaniz numarasını paylaşabilirim.

@sinan_celik62 siz su an 735 tca mi kullaniyorsunuz? Kullaniyorsaniz onerir miydiniz? Numarasini paylasirsaniz da memnun olurum.

Bir de set 2018 derken neyi kastettiniz? Su 105 in yeni cikan versioyunundan mi bahsediyorsunuz?

@indigoblue

Kendim gidip Almanya dan almayi dusunuyorum

@Espadrile

Dün aldım henüz kullanma fırsatım olmadı. İlk yol bisikleti deneyimim olacağı için kıyaslama yapamam. Tecrübeli arkadaşların yorumları daha kıymetli olacaktır. Bisiklet 2018 model. Üzerinde shimano 105 grupset var. Onu demek istedim. Satıcı numarası 0537 995 76 39 Cihan bey.

@Fırat Ç. Bu bisiklet de guzelmis abi. Yalniz birsey soracagim. (Yasimi belirtmek istemiyorum ama kucugunuzum. :) ) Bunun uzerindeki shimano set su yeni versiyonu mu? 2 versiyonu varmis galiba. Biri eski biri yeni olmak uzere.

Bir de boyum 170 175 arasi falan galiba. Tam olcmedim de. :D . Burdan 57 ya da 56 cm kadro mu olur? 58 cm kullaniyordum ama... Pek problem olmadan kullanmistim. Bana hangisi olur. Yaklasik bir cm verir miydiniz?

Burdan siparis verirsem problem cikar mi? Internetten alisveris yapma konusundan tecrubesizimde. Yani kirik kadroyla falan gelmez degil mi? Vb. Durumlar olur mu?

@sinan_celik62 tesekkurler. Ilk kullanimdan sonra goruslerinizi belirtirseniz sevinirim.

@Espadrile 58 kullanıyorum sana büyük gelebilir.56 kullan bence benim boyum 1.85 58 kadroda 100mm gidon boğazı vardı yetmediği için 110 cm ile değiştirdim. Senin için 56 kadro sorun çıkarmaz gibi ama yine de almadan önce deneyebiliyorsan dene bisikleti.

@Doğanay07 Benim boyumdan cok cok daha uzunsunuz. 58 kullaniyordum ben de. Ve sele gidondan yuksekte kaliyordu olmasi gerektigi gibi. Basta kollarim ve sirtim cok agriyordu ama sonradan alismistim. Haklisiniz. 56 daha dogru bir secim olacak gibi duruyor.

Bisiklet hakkinda gorusleriniz var midir? Yani butce 5000. Hafif esnetebilirim. Ne onerirsiniz. Yarislara katilabilecegim birsey olsun istiyorum.

Teknik otodan 2017 mosso tiagra almıştım sağolsun çok ilgileniyor en iyi fiyatıda ondan başkasında bulamazsınınz

• Beğen
Tepkiler: Sinan Çlk
@Fırat Ç. Abi yalniz ben bu senin gosterdigin bisiklete cok fazla isindim. Alasim geldi birden. Kadro boyu icinde en kisa zamanda olcumleri yapacagim sagol abi.

Abi bu marka guvenilir midir? Yani duymustum bayagi ama... Bir de bisiklet hafif. Kadroda saglamlik problemi cikmaz degil mi? Kadro boyu olarak da S M L XL falan yazmis. Hangi cmlere denk geliyor bunlar?

Abi bir de bu 105 eski versiyon mu yeni olan mi? Tam anlayamadim da... Yardimci olursan sevinirim. Tekrar tekrar rahatsiz ediyorum ama. Bir kere alip 3 - 4 sene kullanmak istiyorum. Ozur dilerim simdiden tekrarli rahatsizlik icin. :)

@Espadrile
Bu vites seti 105 5800 serisi,yeni çıkan birkaç gün önce duyurulan r7000 serisi ise önümüzdeki sene kullanılır.Kadro boyu ölçülerinin kaç cm denk geldiğini için decathlon a e-posta at veyahutta forumda bu bisiklet için konu başlıklarına bak yardımcı olurlar.
Marka güvenilir o yönde sorun olmaz kurumsal bir firma internet sitesinden ve mağazasından alışveriş yaptım,bu bisiklette fiyat performans bisikleti zaten :)

@Espadrile 1,77 cm boy ve 77 cm iç bacak (yaklaşık) Carraro Cr 052 2015 model bisiklet sahibiyim 56 kadro. Araştırmalarım en uygununun bu olacağı yönünde idi. Yalnız alacağınız markanın sitesinde kadro ölçüleri var ise onu baz alın. Her markanın ölçüsü aynı olmayabilir

@Fırat Ç. Ben memnunum sıkıntı yok. Kadro ölçülerini bulmak deveye hendek atlatmakla aynı. Carraro da da ölçüleri bulamadım. Herkes kafasına göre bir şey tavsiye ediyor Kendi araştırmalarım sonucu ve beğendiğim bir bisiklet aldım

@Fırat Ç. Bunu alacagim galiba ya. Cok isindim. Bir an boyle kalbim duruverdi. Yalniz bu kadro kirilmasi catlamasi gibi durumlar olmaz degil mi? Cunku bana bir aluminyum bisiklete gore fazla hafif geldi. Mest oldum mu? Oldum. Lakin yine de hafif bir endise olustu kadro saglamligi konusunda.

Fiyati ve performansi grafige dokuldugu zaman cok dik bir cizgi sergiliyor. Ki bu cok guzel birsey.

Yani son olarak siz btwini oneriyorsunuz degil mi? Cunku ben de onu alacagim galiba.

Ha bir de sizce btwin guvenilir mi? Bisikletleri saglam midir? Bu kadro problem cikarir mi? Uzun sure beni goturur mu? 2 seneden uzun kullanmak istiyorum. Duzgun kullanirsam gider mi o kadar?

Zahmetler icin tesekkur ederim abi. Cok ilgilendin gercekten. Diger yarimi buldum galiba. :D Son sorularimi da cevaplarsaniz sevinirim. :D. Tekrardan tesekkur ederim.

@ErHan72 tesekkurler. Dikkate alinacak bir bilgi. Mutlaka dikkat edecegim.

@OnurÖzdağ bana da bu mantikli geldi. Tesekkurler tavsiye icin.

Geri