-Merhaba Arkadaşlar:.
-Yol bisikleti seçiminde acayip bir şekilde kararsız kaldım
-Neredeyse tüm forum konularını bir kaç gün içerisinde okudum çok detaylı çok güzel bilgiler var emeği geçen tüm arkadaşların eline sağlık.
-Ben normalde mtb bisikleti kullanıyordum hafta sonları pikniğe gidersek yada arkadaşlarla belgrad turuna çıkarsak mtb yol yüzü görüyordu.
-Artık herkez ya evlenmeye başladı yada çeşitli sebeblerden sosyal ortamlardan uzaklaşmaya başladı ve bir iki kişi kaldık neredeyse şehir içinde de mtb benimki eski oldugu için çok yoruyor ....
-Şimdi bende biraz free olarak takılmak için yarış bisikletlerine bakıyorum hem hafiflik hem hız açısından daha iyi olacaktır düşüncesi ile.
-Ama seçimlerim arasında baya bi kararsız kaldım açıkcası
-Bütçem 1300 max 1400 yapmaya zorlaya bilirim ...
City
Bianchi Nero :.(link)
Salcano CITY SPORT 27 HDS :.(link)
Road
Master Drag :.(link)
Carraro 915 D'AMBIEZ :.(link) // (link)
Sedona 601 :.(link) // (link)
Bianchi SLR 500 :.(link) // (link)
Salcano XRS 850 :.(link) // (link)
Carraro 916 D'AMBIEZ :.(link)
Carraro 032 CR-RACE :.(link) // (link)
2011 WHISTLE MODOC SORA :.(link) // (link)
2012 Giant SCR 2 :.(link)
-Tüm forumu okuduktan sonra dikkat özellikle belirgin özellik açısından
-Hidrolik disk frenler (v frenler mtb de suyu yedimi çamuru yedimi tutmuyor tecrube ile sabittir ama bakımı ve parçaları çok ucuz olması + bir değer)
-Hafiflik bakımdan iyi olan
-Kadro yapısı ve dinamikliği
-ve diğer etkenler şuan için ön plana çıkardığım kriterler
-Birde ileride yapılacak modifikasyonlara açık olan bir yapı istiyorum
-mtb de 7 yılda iki defa tekerim yarıldı oda camların bira şişelerinin ras gele parçalanıp atılmasından dolayı olmuştur.. 1 defa fren telim kopmuştur ki bu yüzden bodozlama ağaçlara giriyordum neredeyse onun dışında her hangibi bir kaza vs gibi bir durum geçmemiştir başımdan ...
-Bu arada boyum 178 Bacak iç ölçüsü 80 CM Kadro boyunu sanırsam bu orana göre seçiyoruz
-Baktığım tüm ürünlerde v fren yapısı kullanılmış sonradan hidrolik fren takmaya musait ürünler daha öncelikli öneriler olursa daha iyi olur benim için ... dediğim gibi bütcem 1300 max 1400 yani öyle umut ediyorum
-Bu durumda en iyisi hangisi olacaktır şehir bisikletleri yapısı pek hoşuma gitmiyor ama bir altarnatif ...almayı düşünmesem bile ....
-umarım eksiksiz bir şekilde yazıp açıklamışımdır...
-Teşekkürler.
(Bu modeller haricinde önerisi olan arkadaşlar lütfen yazsınlar... birde ucuza temin edilebilecek satıcı önerilerine açığım)