Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Cuneyt Candan
Canyon tavsiye ederim...

Scudo
@Espadrile mosso yine uygun mu bilmiyorum ben 2017 de extra vergi gelmeden aldım şimdiki ile aynı maalesef (sadece fiyat arttı) ben memnunum fakat dişli oranı yoruyor yokuşlarda 53x39

@Doğanay07 Disli orani bir dusuk versiyonu varsa alabilirim. Ama o oran da fazla problem cikarmayacaktir. Su anda btwin e bayagi uzandim. Mosso da alabilirim ama su guzellige bir bakar misin? @Fırat Ç. Sağolsun. O gosterdi kaciriyorduk valla.

(link)

Merhaba

İki bisikletten hangisini tercih ederdiniz? ikiside 2018 ve sıfır. fikirlerinizi alabilirmiyim.

Orbea orca m30
Focus izalco race

Her ikiside 105 setli.. Fiyat olarak focus 1500 tl civarı biraz daha pahalı.

@Kubay
İkisi de çok güzel bisiklet ve üreticiler de çok yetkin firmalar bu yüzden hangisini alacağınız hiç fark etmez gibi. Hangisine daha çok binmek istiyorsanız onu almanızı öneririm

Bana gelirsek, ben turuncu Orbea'yı daha çok beğendim

• Beğen
Tepkiler: Kubay
@Espadrile
Kadro konusunda ve marka konusunda sıkıntı olmaz kadro kırılsada ömür boyu kadro garantisi veriyorlar.Gerekli bakımlarını yaptıktan sonra uzun süre kullanabilirsiniz.Kadro boyunu uygun seç ara,soruştur az para vermiyorsun doğru kadro boyunu al.

@Cemil Dada

Tşk.ederim. Focus un kırmızılı rengi de çok güzel ama fiyat daha pahalı. Orbea nın turuncu rengi de güzel. Fiyat etkisini katınca orbea daha ağır basıyor

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Herkese selam yeni yol bisikletine geçeceğim btwin ultra 900 AF gördüm sizce nasıldır? Arka fren sisteminin altta olması garibime gitti bu konuda bilgilenrme yapabilirseniz sevinirim

@carlos4961
İyi donanımlı ve uygun fiyatlı bir bisiklet, UCI standartlarına uygun kadrosuyla ilgili de pek şikayet bildirilmiyor tüm bunlar iyi bir seçenek olduğunu düşündürüyor. Arka frenin yerleştirilme biçimi biraz sıradışı ama sorunlu bir uygulama gibi görünmüyor. Daha iyi bile olabilir, kullanıcı yorumlarına bir bakabilirsiniz.

merhaba

canyon endurance 8.0 yol bisikleti almayi dusunuyorum. boyum 1.80 ve bacak ic olcum 81cm. canyonun size chartina gore medium kadronun tam ortasinda kaliyorum. M kadronun bana kucuk olacagini dusunuyorum keza boyu 175 olan arkadasim S kadroya gelmesine ragmen M kadro ile 4 senedir mutlu mesut yasiyor. sizce L kadroyami M kadroyami gitmem gerekir ?

170-175 cm boyunda birisi için 49-50 cm kadro küçük gelecektir. Genel kadro ölçülendirmesine göre ortalama 53-54 cm kadro eğer bacak boyu gövdeye oranla göreceli olarak dahah kısaysa da bir boy küçük genel olarak söylenebilir.
Bir de boy nasil olur da 170-175 arası diye cevaplanır anlayabilmiş değilim. Sineğin yağını çıkarırcasına fit mevzuları konuşulan forumda bisiklet boyu tavsiyesi isteyen birisinin boyuna 170-175 arası bişey diye cevaplaması oldukça ilginç geldi bana.

@indigoblue Canyon kadro adlandırmaları genele göre biraz farkıl. Normalde 53-54 cm medium kadro kullanıyorum, Canyon'da bu "Small" kadroya tekabul ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Whistle kanza kullanan var mı? Hakkında Bilgi bulamadım.

29930_eddy_merckx_lugano_68_tt_frameset.jpg

Arkadaşlar merhaba. TT kadrosunu yol bisikleti olarak toplayabilir miyiz? Toplanırsa dezavantajları olur mu? Ya da avantajı? Teşekkürler. (Not: Bana soruldu cevap veremediğim için size soruyorum :) )

@Kadir KARADEMİR TT geometrisi düz yolda gitmek için ayarlanır; inişlerde, yokuşlarda, virajlarda ve normal yol gidonu ile kullanımda bisiklet kontrolü istendiği gibi olmaz.

Merhaba bildiğiniz üzere döviz kurları aldı başını gidiyor. 2. El bir karbon kadro bisiklet kaç yaşına kadar alınabilir? Örneğin 2012 model bir canyon bisiklet 5 bin civarı eder mi. (Campagnolo centaur grup set, mavic ksyrium jant vb ekipmanla full karbon). Karbon fiberin ömrü konusu derin. Bu sebeple alınabilir yada neden alınmamalı fikirlerinizi rica ederim. (Alınmamalı diyenler alternatif yazarsa mükemmel olur :)

Geri