@TheOsmanPasha
1. Olarak bisiklet içinize sinmeli. Almadan evvel iyi düşün. Bianchi içine sindiyse ve carraro önerildiyse de bianchi'yi al.
2. Kullanım amacın ne? Uzun yol mu yoksa yüksek sürat mi? Yarış mı keyif turu mu? Bunlar da önemli(ymiş.)
3. Uzun tur bisikletçiliğine başlayacağım diyorsan bagaj montaj yerlerine ihtiyaç duyacaksın ki bu modellerde bu yok. Ben kendi tecrübelerimi aktaracağım. Uzun turlara çıkma hedefi ile hafif atak bir bisiklet aramaya başladım. Bianchi Slr 400'ün renklerini çok beğenip düşünmeme rağmen ( Slr 200&400) gidip Triban 500'ü aldım. Tribanı tercih etmemdeki sebep 3'lü aynakol (Slr 400 burada gitti), ön arka bagaj montaj yerleri, (neredeyse bütün yol bisikletlerini eledik bu noktada) ve renk uyumu oldu.
@Serkan Mıstınoğlu 'nun Triban 500 & Mosso karşılaştırmasını okursan Triban'ın kadro yapısının uzun yola daha uygun olduğunu göreceksin. Rubleyi 32 dişe büyütüp, lastikleri de 700x28'lerle değiştirince bisikletin havası değişti.
Tur niyetin varsa Triban serisini önerebilirim carraroya göre çok konforlu. Arkadaşımda Carraro var ve ciddi farklar var aralarında.
Yok ben tura çıkmayacam performans odaklı kullanacam dersen triban muhtemelen olmaz. O kısmı da sadece yarış / performans odaklı kullanan arkadaşlar açıklarlar.
Birde bisikletini alırken beğendiysen, donanımı sana yeterli geliyorsa en iyisi odur. Mesela benim tribanda Microshift üretimi muhtemelen en alt seviye aktarıcılar var. Ruble, aynakol, fren pivotları vs farklı farklı bilinmedik markalar. Aldıktan sonra bisikletin bir veya 2 model üstünü alacak kadar da masraf yaptım. Bisikletle bitmiyor kısaca. (tayt gereksinimi vs yola geçince anlıyorsun. Normal bir pisiklet gibi değil kesinlikle.) masraf olarak en basitinden lastikleri değiştirdim ki, 520 ile arasındaki fiyat farkı kadar para saydım. Değdi mi? Kesinlikle değdi. Kendi lastikleri ile gelecek olan 520'den daha keyifli bir sürüşü var şuan. Bütün parayı da bisiklete gömme, namıssız bisikletin masrafı hiç bitmiyor / bitmeyecek
Not: önceden bisikletle ilgili ekipmanlara sahipsen muhtemelen masrafın daha az olur. Ancak 0'dan kuruyorsan bütün parayı bisiklete yatırma. Mesela lastiklerine 110 psi gibi bir hava basacaksın ki mtb'yi güle oynaya şişiren pompalar bunlara yetmiyor. Lastiği de yeterli basınçla şişirmezsen çatır çatır lastik patlatırsın

( bir turda 10 kere lastik patlatmışlığım var

)