Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Merhaba 2000_2500 arasi bir bütçem var 2017 model 0 mi almak daha mantıklı geçmiş senelerin 0 veya 2.el daha ust model(o doneme gore) almak daha mantikli birde bisiklet onerireeniz memnun okurum 5-6 yik bisiklet sürdüm hiç yol olmadi ama dag ve yola benzetigim kalin lastikli bir bisiklet suruyorum su aralar(duz kadro dag lastikli) İstanbul maltepede oturuyorum Eminönü deki bisikletcilere rahatca gecebiliyorum. O tqraflarda oner egniz bisikletci olursa memnun olurum.

@etkiliadam Kardeşim banada yardım eder misin 1 yı kadar uzak kaldım piyasadan her şey uçup gitti, bende bisiklet alcam(yol) sezonun bitmesini bekledim.

Scudo
@Burgony

Hocam ben de dağdan yola geçiyorum. İki bisiklet vardı kafamda. Mosso cavalier Claris 2017, kron rc 2000 2017. Bunlar sezonunda 2000-2100 tl olan, şuan 1700tl hatta altı olan bisikletler. Ama 2500 tl lik bir yol bisikleti alacaksanız (ki ben sıfır öneriyorum, çünkü siz de benim gibi ilk kez yol kullanacaksınız ve yol bisikletinde uzman olmadığınız için ikinci el sıkıntı yaşatabilir) mosso 735 tca öneririm. Sora setli bir bisiklet. Piyasada 2700tl civarında. Muhtemelen 2500e rahatlıkla alınır. Yine bu fiyat aralıklarında carraro cr 052 var. Tiagra 4700 setli gayet güzel bir ürün

• Beğen
Tepkiler: Burgony
Bende tavsiye vereyim:)

Benim gibi ucuz yol bisikleti düşünenler,şu bisiklete bakabilirler;
(link)
Maşası karbon;)

Merida'nın şu modeli 3000 lira ama çok şık..Bunun maşası da karbon;)
(link)

@sahbaz061
Bence çok güzel bir seçim :)
Kullanıyorum ve memnuniyet seviyem çok üst düzeyde. Başlığımı incelemenizi, okumanızı tavsiye ederim. Ben de sizin gibi rengine ve tasarımına hayran olduğum için aldım ve her gün daha büyük bir keyifle kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: sahbaz061
Çok teşekkür ederim @soulless bu bisikleti sayenizde tanıdım ve konunuzu baştan sona okudum. Gerçekten çok aydınlatıcı oldu benim için hazır sezon sonu gelmişken güzel bir pazarlık ile alma niyetindeyim, alternatiflere bakıyorum ama bu fiyata bu seviyede başka bisiklet bulamadım. Özellikle kadro rengi çok hoş şu yeşil renk beni çok etkiledi.:)

Önümüzde ki hafta siparişi verme niyetindeyim.

@Afyon35 inşallah çok daha güzelini en yakın zamanda alırsınız. Ben 2 seneden fazla sabrettim, büyük bir aksilik çıkmazsa artık alacağım. Daha güzeli sizin olsun.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
Arkadaşlar merhaba, 2015 Mosso tca 730 tiagra setli bisiklet, 1300 Tl eder mi acaba? Benim bir arkadaş satıyor da almayı düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@omergozubuyuk
Eder bence alın derim

• Beğen
Tepkiler: omergozubuyuk
@omergozubuyuk
bence de eder 2500 e falan satıyorlar bu sitede

Öncelikle herkese merhaba!
Bisikletforumda yeniyim konuları pek okumaya vaktim olmadi ama bu toplulukta bu işten iyi anlayanlar olduğunu biliyorum ve oyuzden bu konuyu actim.. Konu başlığında da yazdığı gibi 3000TL Bütçe ile alabileceğim en iyi bisikleti sizlere danışmayı karar verdim. Şimdiden herkese Teşekkürler!

1000-1200 tl aralığında alınabilecek (yol/şehir bisikleti) f/p ürünü ne olur arkadaşlar?

@poyraz_371 Sifir almak istiyorsan salcano xrs 050, bianchi slr 200 alinabilir. Kron rc 1000 de alinabilir. Ama biraz daha butce arttirilabilirse (bana gore) en iyi secenek kron rc 2000 olacaktir. Bu aralar 1500-1600e alinabilir diye dusunuyorum

@etkiliadam
Hocam sağolun cevap için. Yol derken şehir bisikletini kastediyorum. Galiba yanlış yönlendirdim.
Şuanda kafam çok karıştı. Sizden biraz yardım istiyorum.
1- 950 tl bandında kron xt150 şehir bisikleti(parasını hakediyor mu, sorunsuzluk açısından nasıldır?)
2-1400-1500 tl bandında carraro sportive 225 mi yoksa bianchi touring 713 mü?

Yada 1500 tl e kadar (kilitlenebilir maşalı) bunlardan daha iyi ne alınabilir?

@poyraz_371 Hocam uzun zamandir yol bisikletleri konusunda arastirmalar yapiyorum bilgim var, fakat sehir bisikletini bilmiyorum yanlis bilgi vermeyeyim

@etkiliadam
Anladım. Ben şuanda bisiklet konusunda hiçbirşey bilmiyorum. Vaktiniz varsa tecrübeleriniz doğrultusunda 1500tl civarı alınabilecek en iyi tur bisikleti için yardımcı olur musunuz?
Sonuçta parça kalitesi vs konusunda benden binlerce kat daha iyi değerlendireceğiniz kesin :)
Tabi vaktiniz yoksa yinede Teşekkürederim...

@Afyon35

Bisikleti inceledim, sele eskimiş, gidon bandı yok, lastikler bitik, arka jant biraz eğri.. Kısaca almaktan vazgeçtim. Şu anda gözüme kestirdiğim bir bisiklet var. Carraro rc032 Sora set 2015 model. İkinci eli 1500 tlden bırakıyor adam. Alınır mı sizce?

şehir bisikleti olarak mosso ve kron var ucuz ve bana göre yeterli kullandımda sağlamlar

@omergozubuyuk Benim pek bilgim yok olanı da yol ile alakalı değil ama sanırım etmez sıfırına 1750 yazıyor net bisikletçilerden yüzyüze dediğiniz fiyata alınabilir bence ama sora set mi göremedim:(

@poyraz_371 Hocam , tur bisikleti forumunda her markanın kendi bölümü var. Beğendiğin bisikletleri buradan birebir kullananlarla tartışabilirsin.
1500 tl ile alınabilecek en iyi bisiklet sorusuna burada kimse cevap veremez. Neden dersen , örnek olarak her bisiklet birbirine benzesede aynı markada bile 10 farklı tur bisikleti (şehir) modeli var. Tamam fiyatları git gide artıyor. Ama neden V fren , hidrolik fren seçmelisin , amortisör seçmelisin , veya kalın lastik ince lastik seçmelisin gibi gidiyor... ve her özellik para demek.
Benim sana tavsiyem hiç bilmiyorum demişsin , 2.elden uzak dur. Şahsen kullanmasamda Carraro kullanıcıları forumda yüksek oranda memnuniyet belirtiyor hemde bütçene uygun ürünleri var. Bu markayı araştır , kullanıcı kulubune mesaj at , veya baştan sona oku. Sakın parayı cebine koyup bisikletçiye gitme...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
@oztmert
Hocam zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekürler. 2. El konusunda zaten hiç düşünmedim. Dediğimiz doğru zor bir soru, ama belki 2 veya 3 benzer bisikleti tartıp daha iyi olanı(nispeten) ortaya koyabilecek arkadaşlar olabilir düşüncesindeydim.
Bende carraro sportive 225 i beğendim genel olarak.
Bakalım bulunduğum yerde bisikletçiye gidip bu modele(bulabilirsem) yakından bakıp, en iyi fiyatı yakamadığım yerden almayı düşünüyorum.
Bisikletcilere parayla gitmicem ;) .
Teşekürler

• Beğen
Tepkiler: oztmert
Geri