Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Arkadaşlar ebayda 1200 dolar olan şu bisiklet aliexpresste 800 dolar. Bunun orjinallik durumunu anlamanın bir yolu var mı sizce
(link)
(link)
cxAx4-8fT2OX15YqGpMRoA.png

Scudo
2010 model drag marka yol bisikleti buldum, arka attırıcısı dışında sorunu yok, 800₺ eder mi?

@etkiliadamRc 1000 ile rc 2000 kadrosu ayni klaris kullanmadim.ve suan tiagrayi kronda kullanmiyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar şu videodaki gibi ince gidonlu yol bisikleti önerebilirmisiniz?. İnceden kastığım demir kalınlığı değil yatay olan demirlerin uzunluğu.

@Kovalski
Yol bisikletiyle alakalı değil dediğin şey, gidonla alakalı. Parayı verip istediğin bisiklete takabilirsin. Karbon aero yol bisikleti gidonu dediğin parça.

Gavia fiyat alabilirmiyim bir de triban 540 hakkinda yorumunuz nedir

@emre212 triban 540'ı bilmiyorum ama şimdi baktığım kadarıyla 4000tl'ye yakın bir fiyatı var. Benim ilk aklıma gelen alüminyum bir bisiklete bu kadar para vermeyeceğim oluyor. Mosso reborn ya da 750cb gibi full carbon bisikletle 4500tl fiyatlarında. Hatta reborn'un 2017 modelini 4400e görmüştüm, 4000e bile alınır heralde. Kişisel tercihim bu fiyata çıkarsam karbon almak olurdu

Merhaba arkadaşlar Mosso cavalier 700 claris 58kadro(1.90boy bacak boyu 90) İstanbulda bulamadım.Bütçem 1700.Önerebilceğiniz başka yol bisikletleri varmı.

Merhaba arkadaşlar 1000 tl civarına çok narin olmayan (yanlış bir tanım mı oldu bilemiyorum ama cahilliğime verin kusura bakmayın) bir yol bisikleti var mıdır?

Kron rcc 1000 var garantili 1300

Pazarliga gireriz

@Acemişoför Bisikleti bilmiyorum
Ne kadar garantisi kaldı ?
Sıfırları 1600 tl pazarıkla 1450 ye felan alınabilir

@Don Seminara Kron rc 2000 var claris setli, İnternette 1900lerde görürsün ama bisikletçide pazarlıkla 1600-1700 arası alınır. Daha çok satan bir model, kadro boyu bulmak daha kolay olabilir

Arkadaşlar merhaba elime bir miktar para geçecek ve fırsatı değerlendirip 2 senedir niyetlenip alamadığım yol bisikletini artık alacağım. Aklımda Giant Contend SL2 modeli var. Rengi ve kadro tasarımı çok hoşuma gitti. 4000-4500 TL'ye kadar çıkabilirim tabi elimden geldiğince çıkmamaya çalışacağım sizden ricam fren kabloları kadronun içinden geçen ve renkli bir kadroya sahip (sade öyle rengarenk değil) mümkünse yeşil ve en az tiagra setli bisiklet tavsiyesi verirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler.

Contend SL2 gözüme çok hoş geldi

Contend-SL-2-Green.jpg

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
yol bisikletinde kadro boyumu öğrenmek için önerebilceğiniz site varmı

@Don Seminara

Her bisiklet firmasının kadro tasarımı farklı olabileceği için. Almak istediğin bisiklet markasının boy tablolarına bakman gerekiyor.

@sahbaz061 Resimdeki bisiklet ço hoşuma gitti ama bir 5 sene alamam sanırım hatta 8 sene :) eğer bunu alıcaksanız güle güle kullananın hocam

• Beğen
Tepkiler: sahbaz061
Geri