Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

İkinci el mi almıştınız? Bir kaç internet sitesinde 3000-3200 tl arasında.

Scudo
@Yavuz S. Scultura 300'ün sele borusunun karbon olduğu ve tiagra olduğu doğrudur ama Scultura 100,200 ve 300'ün kadro ve maşaları aynı değil mi?

200'ün maşası karbon ama sele borusunu bilmiyorum.

@grunwalder01 gene karbon ama alaşım karbon. kısaca 300deki gibi %100 karbon değil.

internetten pazarlık yapmazsınız kısaca o fiyatada alamazsınız. :)

@Yavuz S. Abi yalniz 2300 baya iyi fiyat nerden aldiniz sorabilirmiyim 1-2 aya bende alacagimda :)

@M.Furkan Kurt KKTC :) türkiyede nerede satılıyor onu bile bilmiyorum :)

@Yavuz S. Merida bana dusuk kaldigi icin kullanmadim aklinda bulunsun :) 4 milyara v fren altuslu tur bisikletini kakaliyolar size sonra dandik oldugunu anlayinca fanboyluk arayislarina girisiyorsunuz hemen

@Erkin Kalender Pinerello kullanan birisi için gerçekten bilgilisiniz.

Zaten istemiyorum iyi geceler.

Hadi sanada iyi geceler fanboy kardeş,meridayi savundugun icin yarin hesabina 1000 lira yatiracakmış Michael Tseng.

Boyalı sözde trek amerikan onaylı Kadronuzla iyi eğlenceler. Bu arada hiç tur bisikletim olmadı. Merida'm oldu hiç bir zaman hiç bir ürünün fanlığını yapmadım. Ama yatırsalarda iyide olurdu.. sana Balon alırdım..

Valla yandas bulmussun sen kendine once tahrik edip sonra kaciyorsun bisey demiyorum

@Erkin Kalender Hayatında kaç tane KKTC vatandaşı tanıdın ? Yaptığın o yorumun altında ezilirsin haberin olsun. Saygısızlığın lüzumu yok. 5 sene Kıbrıs'ta yaşadım ve orada tanıdığım insanların çoğu senden daha kaliteli. Sen kim oluyorsun da kimin canını kurtarıyorsun ?

@Erkin Kalender Baban gerçekten Kıbrıs gazisi ise ve sen bu tip söylemlerde bulunabiliyorsan sana söylenecek tek bir kelime dahi yok !

@grunwalder01 Öncelikle Erkin Bey'in KKTC hakkında yazdığı saçma eleştiriden sonra, konuyu toparlamak adına yazıyorum. Bu Merida 9.35 KG Bu modellerde Merida ağırlıktan ziyade aero-dinamiğe önem vermiş o yüzden biraz ağırlık. Daha çok düz yol bisikleti gibi düşünebilirsiniz. Fakat rampa da biraz ağır kalır, sizi yorar. Merida kendini kanıtlamış bir marka. Rampalarda kullanacağınız daha hafif bir bisiklet ararsan Salcano Tiagra setli bisikletine bakabilirsin daha hafiftir, tabi bir Merida olamaz ama en azından hafiftir.

• Beğen
Tepkiler: serkanoz87
@Erkin Kalender

BİSİKLETFORUM KURALLARI

5- Topluluklar / etnik köken hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
6- Tehdit edici, tartışmaya yol açacak, hakaret içeren, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu, siyasi ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik yazılar göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve üyelerini küçümser davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.

Bu foruma üye olurken kabul ettiğiniz kullanıcı sözleşmesinin yukarıdaki yahut diğer maddelerine aykırı ilk mesajınızda siteden geçici uzaklaştırma cezası alacaksınız. Bilginize.

Geri