Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Modifiye bende düşündüm ancak daha pahalıya geliyor sanırsam:)

Bu arada 1000 lira civarı bütçeye güzel 2. Elde bulabilrsen kaçırma ben bisiklet piyasasından bi haberken aldım mossomu şimdiki kadar bilgim olsa 2. El bakardım tabi temiz bulabilmen önemli

• Beğen
Tepkiler: efeemirpekmez
Malesef 2.el düşünmüyorum (parça değişimi hasar garanti sonu vb sorun oluyor)Ama yinede temiz bir bisiklet bulabilirsem bakmadan geçmem:):D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Daha bisiklet almadım allahtan eski bisikletim dün çalındı

O çalınsaydı baya üzülürdüm.

Geçmiş olsun bisikletin için konu aç gören duyan olur illaki

• Beğen
Tepkiler: efeemirpekmez
Saolun açacağım belki biri görmüştür haberi vardır.Bulunması zor ama hadi hayırlısı.:(

Okula giderken izbanda kilitli bırakmıştım orda çalınmış

Herkese iyi akşamlar. Yol bisikleti almayı düşünüyorum ve aklımda bir kaç model var ve bunlardan biri Merida Scultura 200, üst tüpü eğimli kırmızı kadrosu hoşuma gitti:).Forumda bu bisiklet hakkında pek yorum yok ve donanımından sadece "sora"lı kısımları anladığım için yardımınıza ihtiyacım var, sizce 2400 tl için nasıl bir bisiklet? Fiyatı yakın olan Sedona 640 ve başka markaların bisikletlerine göre avantajları veya dezavantajları var mıdır? Teşekkür ederim.:)

KADROScultura lite
MAŞARoad carbon comp
ORTA YATAKShimano ES25 octalink
FREN KOLUDahili
FREN ÖNROAD Dual Pivot
FREN ARKAROAD Dual Pivot
ZİNCİRKMC M99
AYNAKOLShimano R345 octa 50-34
VİTES ÖNShimano Sora D
VİTES ARKAShimano Sora SS
KASETSunrace CS-8S 11-28
ELCİKRoad EVA
GİDONMerida Anatomic road OS
BOĞAZMERIDA Comp OS -6
FURŞ TAKIMIBig Conoid semi neck pro
ÖN HAZNEOV alloy
ARKA HAZNEOV cassette
PEDALYok
JANTMerida comp 20 pair
SELEMerida Race
SELE KELEPÇEMerida Aero 27 Allen
SELE BORUSUMERIDA road comp SB12 27.2
ÖN VİTES KOLUShimano Sora Dual control
ARKA VİTES KOLUShimano Sora Dual control
JANT TELİBlack stainless
İÇ LASTİKDahili
LASTİKMaxxis Detonator 23
AĞIRLIK9,35 kg

2400e 800 daha ekle madem veriyorsun.Karbon mosso al 105li

Öneriniz için teşekkürler fakat bu fiyata bile zorla çıktım daha fazla artırabileceğimi sanmıyorum.

Bu donanimdaki bir bisikleti 1000 lirayada alabilirsin.Sirf merida diye 1400 daha vermek mantiksiz.Alt seviyede gereksiz en azindan.Tiagrali modellere bakabilirsin xrs030 veya carraro 052 gibi

Peki aradaki bu fiyat farkı marka değerinden mi kaynaklı? Alt seviyede gereksiz olan Merida markası mı yoksa bu bisikletin daha iyi olduğu özellikleri olmasina rağmen alt seviyede bunlarin pek de bir şey değiştirmeyecek olmasi mı?

merida diye 1400 vermek manasız... bu arkadaş merida kullandımı? yazık... donanım önemli değildir arkadaş unutma en önemlisi kadro satın almaktır. özellikle düşük donanımda
bisikletler grup setlerden ibaret değillerdir..

@Yavuz S. , sizin görüşünüz nedir? Galiba kadrosunun iyi olduğunu düşünüyorsunuz, başka bir öneriniz var mı?

@grunwalder01 alınacaksa en kötü 300 alınmalı şuan pazarlık ile kadro boyu bulunabilir ise 2300 civarına alınabilir. Daha 2 ay önce bir arkadaşa aldım. Bu fiyattan.

Çünkü ekstra olarak karbon Sele borusu komple karbon maşa si ve tiagra donanımı ile 200 den bir kaç tık daha iyi.

Diğer soruya gelirsem bu fiyat seviyesinde hangi markalar var bilmiyorum, hiç araştırmadım. Ama bütçeniz iyi gidip mosso yada salcano gibi bişiler almayın kendini kanıtlamış bir çok marka var piyasada onlara yönelin.

Geri