@Yavuz S. Merida bana dusuk kaldigi icin kullanmadim aklinda bulunsun 4 milyara v fren altuslu tur bisikletini kakaliyolar size sonra dandik oldugunu anlayinca fanboyluk arayislarina girisiyorsunuz hemen
Boyalı sözde trek amerikan onaylı Kadronuzla iyi eğlenceler. Bu arada hiç tur bisikletim olmadı. Merida'm oldu hiç bir zaman hiç bir ürünün fanlığını yapmadım. Ama yatırsalarda iyide olurdu.. sana Balon alırdım..
@Erkin Kalender Hayatında kaç tane KKTC vatandaşı tanıdın ? Yaptığın o yorumun altında ezilirsin haberin olsun. Saygısızlığın lüzumu yok. 5 sene Kıbrıs'ta yaşadım ve orada tanıdığım insanların çoğu senden daha kaliteli. Sen kim oluyorsun da kimin canını kurtarıyorsun ?
@grunwalder01 Öncelikle Erkin Bey'in KKTC hakkında yazdığı saçma eleştiriden sonra, konuyu toparlamak adına yazıyorum. Bu Merida 9.35 KG Bu modellerde Merida ağırlıktan ziyade aero-dinamiğe önem vermiş o yüzden biraz ağırlık. Daha çok düz yol bisikleti gibi düşünebilirsiniz. Fakat rampa da biraz ağır kalır, sizi yorar. Merida kendini kanıtlamış bir marka. Rampalarda kullanacağınız daha hafif bir bisiklet ararsan Salcano Tiagra setli bisikletine bakabilirsin daha hafiftir, tabi bir Merida olamaz ama en azından hafiftir.
5- Topluluklar / etnik köken hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
6- Tehdit edici, tartışmaya yol açacak, hakaret içeren, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu, siyasi ya da çok miktarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, ırk ayrımına yönelik yazılar göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve üyelerini küçümser davranışlar sergilemek kesinlikle yasaktır.
Bu foruma üye olurken kabul ettiğiniz kullanıcı sözleşmesinin yukarıdaki yahut diğer maddelerine aykırı ilk mesajınızda siteden geçici uzaklaştırma cezası alacaksınız. Bilginize.