Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

@Berke
Eğer jantı da shimano yaparlarsa değer valla

Scudo
@Serkan Mıstınoğlu O konuda size katılıyorum bende kadronun daha önemli olduğu düşünüyorum ama tiagra da vazgeçilecek gibi değil maalesef :rolleyes::rolleyes::confused:

@serdar k Yorumunuz için teşekkür ederim ama en iyisi yeni yılda çıkacak modelleri bekleyip 2015 olanları indirimden almak gibi görünüyor:):)

Bir türlü anlayamadım şu daha iyi denilen kadrolar ne yönden iyi.
Herkes şu kadro daha iyidir diyor ama gerisini getirmiyor. :)

Sevgili büyükler forum üyelerimizden birisi sağ olsun bana Mosso 730TCA'yı önerdi.

Bisiklette hem Meridada ki şıklık hem de Carraroda ki Full tiagra set var.

Ayrıca pedal dahil 9.32 kg ve 2140 tl sizce uygun mudur, kadrosu nasıldır ? Yoksa iki bisiklet yerine ciddi ciddi bunu düşünmeye başlayacağım :confused::confused::confused::confused::):)

@Umut AKAN kardeşim hepsi aynı yaşın 14 zaten ne alsan sana uçak gibi gelecek beğendiğin bisikleti al ve çalışmalara başla bu konu devam ettikçe senin kafan daha çok karışacak benden söylemesi.

• Beğen
Tepkiler: Umut AKAN
Bir yol kadrosunun diğerinden iyi yada kötü olmasını belirleyen temel faktörler:

- Ağırlık
- Esnemezlik
- Geometrik uyumluluk
- Kaynak kalitesi
- Malzeme kalitesi

şeklinde sıralanabilir.

Herhangi bir geçerli testten geçmemiş, geometri tablosu dahi bulunmayan, kesin ağırlık verisi verilmeyen bir kadrodan çok şey beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Carraro CR052 giriş seviyede iyi bir fiyat/performans ürünü olabilir. Ancak ileri düzeylerde beklentiler değiştiğinde donanım yükseltilerek kullanmaya devam edilebilecek kadroların Merida, Scott, Specialized gibi kendini kanıtlamış markaların ürünleri olabileceğini kanaatindeyim.

Merhaba bende aynı bisikleti almayı düşünüyorum yol bisikletinde yeniyim ancak bu iç lastik sorun yaratacak gibi hissettiriyo sizce sorun yaratır mı veya çözümü var mıdır nedir bu çözüm ne kadar tutar (malum öğrenciyiz:))Bilgilendirirseniz sevinirim...

Herhangi bir yama olmayan kısımdan dolayı (sibop vs) patlama durumunda bu sorun nasıl çözülebilir.

Mrb.. bence alabilirsin.. ben gayet memnunum su anda.. lastigi takma kafana onemli degil.. ben o contayi buldum.. degistirmem gerektiginde presta valfe gecicem.. olay bitecek..

• Beğen
Tepkiler: efeemirpekmez
@mertsimsek76 bendeki 2x7 li sistem bendekindemi hata var acep :D

Ben cavalierden sadece yokuşlarda memnuniyetsiz kalıyorum ama zaten 1200 tl lik makinedende motor gibi çıkmayı beklemek hata olur ama 60 kg gibi hafif bi vücudunuz varsa rahat çıkabilirsiniz belkide

• Beğen
2-3 hafta kondisyon yaptıktan sonra yokuşlarda rahat olursunuz bence :) istanbuldaysanız yazın birlikte sürmek isterim :) büyükçekmece sahilindeyim yazın beklerim

• Beğen
Tourney setli seninki herhalde.. bu claris.. 2x8

Malesef izmirdeyim.:)Ama bende sürmek isterdim. Burda genelde arkadaşlar 3-5 km ye yorulduğu için tek başıma sürüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Ulaş Çavuşoğlu İşte bu yüzden herhangi bir klup bulup katılmayı düşünüyorum hem amatör yarışlarıda düzenlenicekmiş yakın zamanda(18 ekim gibi) belki birkaç pedaldaşla tanışırım.:);)

Malesef bayide claris sistemli kalmamış:(Bu yüzden seçeneklerimi değiştirdim ya salcano 050 claris alacağım(çelik maşalı ancak 10 kg yazıyo sitesinde düşündürücüo_O)ya da bianchi slr 400 modelini alacağım(renkleri pek hoşuma gitmedi ancak zamanla alışırım.). Başka önerebileceğiniz modeller varsa lütfen paylaşın.:)Ayrıca bütcemi artırabilirsem xrs 040 sora modelinede göz atacağım.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Salcanonun ağırlık bilgileri hepsinde yanlış en az 13 kg dir o bence 050@efeemirpekmez bu arada bianchi renkleri içine sinmdiyse alma zaten hepsi giriş seviye bisikletler tipine önem ver sonra keşke bu olsaydı za zi zu yapmayasın sor bide bayiye ne zamana gelir 1 ay falan derse bekle yoksa içine sinen bişeyi al çık ama 040 alma derim gidon ve selesini kimse beğenmiyo

• Beğen
@efeemirpekmez (link) yaza doğru ben de mosso ve carraro arasında dönüp dolaşacağa benziyorum ama hadi hayırlısı yinede şuan bir üst modeli olan bu bisikleti almayı düşünüyorum (link) 200 lira farkla claris sonuçta

• Beğen
Mossonun kadro kalitesi sayesinde düşünmeden alınabileceğni düşünüyorum son derece rijit bi kadro esneme 1100 tl lik bisiklet klasmanında 0 sayılır

• Beğen
Sordum ancak bir tarih veremediler.2016 gibi gelir dediler ancak yeni modelleri kastettiler sanırsam. Zaten şuan elimde kesin bir para yok sadece nakit 900 var.Bisikletimi satabilirsem 1200 civarı para olacak gibi görünüyor.Hadi hayırlısı dolar daha fazla artarsa hiç alamama durumu söz konusu:( ama bir yandan da yeni modelleri merak ediyorum.:rolleyes:

Geri