Amanita
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 972
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben "yermedim". Maximum hızdan bahsettim dişli oranlarından dolayı. Yoksa 20-25km arası yol,gravel, şehir bisikleti çok farketmez. 25-30 kmh'den sonra başlıyor farkedilir hava direnci. Performans sürüşü yapmayan birisinin de tek başına bu hız ortalamalarını geçmesine gerek yok zaten. Her şey sonunda bacakta ve kardiyoda bitiyor. O yüzden ben hıza takılan birisi değilim ama arkadaşın amacı belki KOM kovalamaktır, yarışlara katılmaktır yada ortalama hızını prolarla karşılaştırmayı seviyordur vsvs.Gravel bisiklet hiz konusunda cok yerilmis. Granfondo da derece yapma gibi hevesi olmayan herkesi,gravel hiz konusunda tatmin eder. Ek olarak yol pedali yerine sehirde bile olsa mtb pedali alin vs..
Bisiklet genel bakım ve temizliği nasıl yapılır?Bisikletimin durumu ve yapmam gereken bakimlar hakkinda falan cok bi bilgim yok. Toplama bir bisikletim var ve bagzi noktalarda icime sinmeyen seyler vqr (sti kolunun icinde paslanmalar gibi) bunun hakkinda fotoğraf yukleyerek bilgi almak istiyorum bu baslikta atmam uygun olurmu sizce
Buraya yazsanız ve biraz okusanız daha iyi olur.
Sti kol ile alakalı sorularınızı da buradaki uygun konuya: Vites - Çekiş Sistemi