Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

başka başlığa yazdım yanlışlıkla esas yeri buraymış sonradan fark ettim :hihi:

yıllar sonra yol'a dönüş yapacağım. ikinci el bisiklet arayışım var. bir kaç bisiklet arasında kaldım. bilen arkadaşlardan fikir almak istiyorum. aşağıda sıraladığım bisikletler hakkında bir kaç kelam edilebilirse sevinirim.
1.merida scultura 300 105'lik set. 2020 model
2. van rysel 105'lik zaten bu 2025 model. yeni sayılır
3. giant tcr karbon ultegra set 2019 model. Bu biraz yıpranmış bir bisiklet
4. cannondale synapse tiagra setli 2020

ben daha ziyade 1 ve 2 arasında kaldım ama yine de fikirler önemli
Synapse temiz ise düşünmeyin.

Scudo
Şahsen gönlüm Giant desede, mantığım Van Rysel diyor.

Gönlüm çok yanılttı bugüne kadar, mantığım tık demedi şükür 😁
Synapse temiz ise düşünmeyin.

teşekkürler cevaplarınız için. merida düşünme sebebim ilanda maşa aralığının 32lik lastiğe izin verdiğinin söylenmesi. genelde asfaltta olacağım ama 32lik lastik opsiyonu da güzel. bir de bisiklet temiz kadrosu güzel vs. van rysel bence de çok mantıklı. gönle değil mantığa hitap ediyor:) synapse için hiç fikrim yok. cannondale kalitesi dolayısıyla kısa listeme eklemiştim. synapse'ın ilanı şu:
(link)
temiz gibi. disk frenli yol kullanmadım hiç tabi onun hakkında bilgim yok. son bir yorumunuzu alsam şahane olur :)

• Beğen
Tepkiler: Ricochet

yıllar sonra yol'a dönüş yapacağım. ikinci el bisiklet arayışım var. bir kaç bisiklet arasında kaldım. bilen arkadaşlardan fikir almak istiyorum. aşağıda sıraladığım bisikletler hakkında bir kaç kelam edilebilirse sevinirim.

Edr af 105 alırken iki nokta önemli. Ben de sonradan fark etmiş oldum. V frenli üst seviye jant opsiyonları git gide azalıyor. Stok jant ile devam edilecekse sorun yok ama değişim gerekirse sıkıntı. Kadro kulağı bir müddet bulunamamış. Decathlon garanti konusunda da beni cok üzdü. Bunları bilerek değerlendirin. Bunun disinda bisiklet fiyatına göre iyidir. Ama bu ayarda Bianchi ve Bisan markalarının bisikletleri var

van rysel al 2025 model iyidir

teşekkürler cevaplarınız için. merida düşünme sebebim ilanda maşa aralığının 32lik lastiğe izin verdiğinin söylenmesi. genelde asfaltta olacağım ama 32lik lastik opsiyonu da güzel. bir de bisiklet temiz kadrosu güzel vs. van rysel bence de çok mantıklı. gönle değil mantığa hitap ediyor:) synapse için hiç fikrim yok. cannondale kalitesi dolayısıyla kısa listeme eklemiştim. synapse'ın ilanı şu:
(link)
temiz gibi. disk frenli yol kullanmadım hiç tabi onun hakkında bilgim yok. son bir yorumunuzu alsam şahane olur :)
Mekanik disk ve 2018 veya 2019 bu elendi... scultura iyi bir secenek ozaman. Tcr kullandim 2018 bir süre güzel bisiklet ama bayagi bir agresif geometrisi rahat edemedim ben. Vanryselde iyidir ama v fren ve servis olayi sikintili ayrica 28mm max lastik takilir buda bir sikinti.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
Geri