Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Selam herkese Oktay ben ve yeniyim.Şöyle bir bisiklet buldum ve 1 haftadır kullanıyorum fakat bisikletten anlamam.Yeni yeni başlıyorum böyle bir hobiye , keyifli geliyor.Fakat eğer bilen varsa bu bisikleti bana tanıtabilir mi? Markası modeli yazmıyor tahmini plan onun dışında türü nedir, hız olarak nasıldır, güven verir mi? Ekipman olarak ne yapabilirim vs eğer bilgilendiren olursa çok sevinirim
Sayın @Oktaydgnn , muhtemelen bu konu içinde soru cevap olarak istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz ancak bisikletin daha ayrıntılı görselleri ve gözlemlediğim sorunları var mı o konuda ön bilgi vermenizi tavsiye ederim.
Genel hattıyla bisiklet iyi görünüyor ancak o öndeki çamurluğu sökün BENCE. 😅 O zaman daha güzel görünür bana kalırsa. 😄

Scudo
Sayın @Oktaydgnn , muhtemelen bu konu içinde soru cevap olarak istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz ancak bisikletin daha ayrıntılı görselleri ve gözlemlediğim sorunları var mı o konuda ön bilgi vermenizi tavsiye ederim.
Genel hattıyla bisiklet iyi görünüyor ancak o öndeki çamurluğu sökün BENCE. 😅 O zaman daha güzel görünür bana kalırsa. 😄
Buyur hocam.Yani güzel bir hobi bana keyifte veriyor hatta 2 gündür işe gidip geliyorum toplam 12 km dik yokuşlu filan dönüşü bir şekilde işin içeriinden çıktım.Fakat tavsiye istiyorum.Bu bisikletin markası nedir, model nedir, türü nedir, hızı nedir, yorar mı? Başka ne tür özellikleri var bilgilendirebilirseniz gerçekten çok sevinirim.Şimden teşekkürler.Masraf yapacağım biraz ona göre yapmak istiyorum.

Dosyalar

• IMG_0661.png
    IMG_0661.png
    381,2 KB · Okunma: 35
  • IMG_0662.png
    IMG_0662.png
    382,5 KB · Okunma: 35
  • IMG_0663.png
    IMG_0663.png
    324 KB · Okunma: 28
  • IMG_0664.png
    IMG_0664.png
    360,4 KB · Okunma: 29
  • IMG_0665.png
    IMG_0665.png
    360,2 KB · Okunma: 28
  • IMG_0666.png
    IMG_0666.png
    368,7 KB · Okunma: 24
  • IMG_0667.png
    IMG_0667.png
    320,1 KB · Okunma: 24
  • IMG_0668.png
    IMG_0668.png
    346,4 KB · Okunma: 21
  • IMG_0669.png
    IMG_0669.png
    305,9 KB · Okunma: 37
  • Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Buyur hocam.Yani güzel bir hobi bana keyifte veriyor hatta 2 gündür işe gidip geliyorum toplam 12 km dik yokuşlu filan dönüşü bir şekilde işin içeriinden çıktım.Fakat tavsiye istiyorum.Bu bisikletin markası nedir, model nedir, türü nedir, hızı nedir, yorar mı? Başka ne tür özellikleri var bilgilendirebilirseniz gerçekten çok sevinirim.Şimden teşekkürler.Masraf yapacağım biraz ona göre yapmak istiyorum.
Ne yazık ki ben o kadar derin bir bilgiye sahip değilim. Kabataslak bakarsak 80 sonları bir bisiklet diyebilirim.
Genel kullanım için güzel bir bisiklet olduğunu düşünüyorum. Biraz temizlik ve bakım sonrası üzülmeden kullanırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Oktaydgnn
mosso r16 105 di2 sistemli bisikleti kullanan var mı? Yorum yapabilir mi?

Dostlar selamlar Bisan Unique ultegra di2 ve Carraro FIRE C3.3 arasında gidip geliyorum deneyimleme imkanı bulan yada bu ürünlere sahip üyeler var mıdır hali hazırda kullandığım model carraro 062 modeli.

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Fire 3.3 uci kullandim. Dengeli bir bisiklet üzmez sizi. Viraj hakimiyeti bayagi iyi özellikle. Düşünürseniz sadece kadro sele gidon şeklinde 53 kadrosunu satıyorum fiyatinida uygun tuttum. 105di2 set ve güzel bir jantla toplanabilir. Hem ekonomik hemde performanali bir bisikletiniz olmus olur.

Dostlar selamlar Bisan Unique ultegra di2 ve Carraro FIRE C3.3 arasında gidip geliyorum deneyimleme imkanı bulan yada bu ürünlere sahip üyeler var mıdır hali hazırda kullandığım model carraro 062 modeli.
Fire 3.2 uci kullandim.
Düz yolda canavar yokuş bisikleti değil ama inişler de hızlı ve güven veriyor. Sizi memnun eder.

Bisan modeli kullanan yok mu ?

@Emre Tükenmez RX 9300 modeli mevcut. siz hangisi hakkında bilgi almak istiyorsunuz?

Merhaba. Forum sayesinde dağ bisikleti sahibi oldum. Şimdi de yol bisikleti almak istiyorum. Bulunduğum ile GİANT TCR SL 1 2023 buldum. Bisiklet hakkında düşünceleriniz nedir?
(Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)

(link)

İlan sayfasında açılmaması durumunda Açıklama kısmı:
GIANT TCR SL 1 2023
Temiz 2 yaşında bir bisiklet.(2023 model)
Düzenli bakımları yaptım
Grup Set : Shimano 105 7000
Aynakol yaprağı : Ultegra ya yükseltilmiştir
Kadro : Aluminyum (Giant ALUXX, yüksek kaliteli ve hafif alüminyum bisiklet kadrolarında kullanılan özel bir alaşım teknolojisidir.)
Jant Takımı : Giant Sr2 (Tubless uyumlu) Temiz sıfır durumda.Lastikler sıfır durumda.
Kendi odamda muhafaza edilmektedir bisiklet.(Aldığımız ilk günden beridir odamda durmaktadır)

Merhaba. Forum sayesinde dağ bisikleti sahibi oldum. Şimdi de yol bisikleti almak istiyorum. Bulunduğum ile GİANT TCR SL 1 2023 buldum. Bisiklet hakkında düşünceleriniz nedir?

(link)

GIANT TCR SL 1 2023
Düzenli bakımları yaptım
Kadro : Aluminyum (Giant ALUXX, yüksek kaliteli ve hafif alüminyum bisiklet kadrolarında kullanılan özel bir alaşım teknolojisidir.)
Jant Takımı : Giant Sr2 (Tubless uyumlu) Temiz sıfır durumda.Lastikler sıfır durumda.
Kendi odamda muhafaza edilmektedir bisiklet.(Aldığımız ilk günden beridir odamda durmaktadır)
Fiyat olarak iyi. Başlangıç için de güzel. Bir sorunu var mı yok mu denemeden almayın ve boyunun size uyduğundan emin olun.

(link)

GIANT TCR SL 1 2023
Düzenli bakımları yaptım
f/p olarak bence gayet iyi bir fiyatta. boyunuza uyarsa ciddi düşünülebilir

Fiyat olarak iyi. Başlangıç için de güzel. Bir sorunu var mı yok mu denemeden almayın ve boyunun size uyduğundan emin olun.
Kullanan kişi 172cm olduğunu söyledi. Ben 174üm. Gidon ve sele boyu kisaltilarak daha iyi bir sürüş elde etme olasılığım var mı? (Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)
Kullanan kişi 172cm olduğunu söyledi. Ben 174üm. Gidon ve sele boyu kisaltilarak daha iyi bir sürüş elde etme olasılığım var mı? (Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)
Bisiklet sahibiyle görüştüm. Üstünde 105 r7000 seri var ama on disliyi Ultegra 6800 ile değiştirmiş. Herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Sorularıma ek olarak sizce bu yükseltme iyi bir yükseltme mi? (Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)

Son düzenleme:

Bisiklet sahibiyle görüştüm. Üstünde 105 r7000 seri var ama on disliyi Ultegra 6800 ile değiştirmiş. Herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi. Sorularıma ek olarak sizce bu yükseltme iyi bir yükseltme mi? (Görüşleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.)
isterse tüm seti 105 ten dura ace ye geçirsin, muhtemelen farketmeyeceksiniz. bence şimdiden ekipmana odaklanma hatasını yapmayın. tecrübeli birisi bile vites setleri arasındaki farkı çok zor ayırt ediyor.

Üstünde 105 r7000 seri var ama on disliyi Ultegra 6800 ile değiştirmiş.
çok gereksiz bir yükseltme olmuş ben bisikleti değiştirdiğim için 105den ultegraya geçtim kullanımda en azından ben pek bi fark göremedim, biraz ağırlık farkı vardır hepsi o.

M kadro daha iyi olurdu senin için muhtemelen ama ML de olabilir. Gidip denemen lazım. Ön dişlinin değişmesi performansa doğrudan etki edecek bir şey değil.

çok gereksiz bir yükseltme olmuş ben bisikleti değiştirdiğim için 105den ultegraya geçtim kullanımda en azından ben pek bi fark göremedim, biraz ağırlık farkı vardır hepsi o.
Gereksiz neden olsun :)? Bence o kadar çok kullanmış ki dişli aşınmış. Yenisini hangisi daha hesaplıysa onu almış.
Bisikletle yapılan toplam kilometreyi öğrenmek gerek. Böyle durumlarda satıcının strava kullanıcı adını öğrenip inceleme yaparım.

@Emre Tükenmez RX 9300 modeli mevcut. siz hangisi hakkında bilgi almak istiyorsunuz?
Unique ve unique pro modellerinden bahsediyorum full carbon di2 li 12li set bunlar carraro fire 3.3 ailesinden daha mı albenili daha mı geri planda kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var

Geri