swxlvr
Üye
- Tepki
- 2
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Diğer
Hafta sonu bazen maksimum 1 saat veya hafta içi 30 dakika %50 arazi %50 asfalt için alıyorum hocam, örneğin claris ile grx set arasındaki fark benim için pek önemli değil, 15 bin liraya farklı hobilere de yatırım yapılabilir. Önerileriniz için müteşekkirim, hiç alınmayacak derecede değilse gvl290 alıyorum. 50mm lastik konforlu olacaktır benim için maksimum 10km süreceğim için, belki 700x40 ile değiştiririm. Son olarak gerekli aksesuarlar konusunda yardımcı olur musunuz?Hocam ben zaten Gvl290 almayın diyorum. Eğer tam bütçenizi yazarsanız sıfır yada ikinci el alternatifler sunarız. Gravel g0 da almayın.
Gravel görünümlü kalın lastik destekleyen yol bisikleti var bak tam istediğin gibi 33 bin TL.
Yada bütçe biraz daha artarsa mosso Mosso GVL700 GRX 600 setli modeli çok iyi fiyat. Grx600 setli olanı daha iyi kadrosu olursa 34 bine bile var. Grx400 olanı da g0'dan iyidir.
Mosso ve carraro yetkililerini arayıp sorun hangi kadro boyu olur diye. TRdeki yerli üretim gravellarda kadro boyları biraz garip. Yol bisikletlerinden farklı.
Son düzenleme: