Scudo Sports

Yol bisikleti tavsiyeleri

Scudo
Çetin Hocamın da dediği gibi 1500 euro üzerindeki bir bisikleti online olarak yurtdışından getirmek adamı ''büropatolojik'' rahatsızlıklara sevkeder.

Canyon alacaksanız gidin Koblenzden alın. Türkiyeye söyleterek 1000-2000 euro arası bisikletlerini alarak paranızı harcamayın. Canyon alacaksanız ya gidin Koblenz'e istediğinizi alın, ya da almayın.

@trainspotting35 Almanya'dan online alıp uçakla getirecek işte. Onda da mı sorun oluyor?

@Aybek Cihan Turkiye ye getirmek sıkıntı. Stokta olmayan Canyon u denk getirip kalacagin otele kargolatmak ayri sıkıntı. Oteli sizin adiniza teslim almasini saglamak ayri sıkıntı. Almanya da kargo mantigi nasil bilmiyorum sizin adinjza faturali bir urunu baskasina teslim ederler mi?

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Evet ediyorlar. Ben o şekilde yaptım ve oteldeki çalışanın biri aldı ve sakladı. Oteli aramanız lazım.

@trainspotting35 İki hafta Almanya'da kalacağını söylemiş. Otele göndertmek zorunda değil zaten. İlla ki bir arkadaşı, tanıdığı vardır. Onun evine yollatır. Ben de tam olarak bilmiyorum süreci ama bir yol bulunur.

Canyonu yalnız siz Almanyada bir adrese teslim ettirirseniz, garantideki tüm gümrük, kargo vs. masraflarını siz ödüyorsunuz, bilginize.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Arkadaşlar boy 190 yol bisikleti alacağım bisiklet konusunda yeniyim 1500 civari bütçem var 2.el güzel bir bisiklet olabilir bide kadro boyu ne kadar olmalı

Çetin Hocamın da dediği gibi 1500 euro üzerindeki bir bisikleti online olarak yurtdışından getirmek adamı ''büropatolojik'' rahatsızlıklara sevkeder.

Vergi muaf sınırını önce 70 euro dan 30 euro ya, sonra ise 22 euro indirildi. Sonra malum bu da yetmedi dediler, 1 TL lik mal alırsanız dahi fix 15 TL (gümrük sunma + vergisi) almaya başladılar. Fakat onca yıllardır 1.500 euro üst limit sınırı sabit kaldı. 5 sene önceki 1.500 euro ile şimdi ki 1.500 euro bir mi ki? Yıllar geçtikçe hayat Türkiye'de fahiş pahalaşırken yurt dışında da illaki fiyatlar yukarı yönde seyretti.

Neden üst limite güncelleme gelmiyor, anlamıyorum.

Sitemliyim arkadaş!

Abilerim kron dynamic 7005 nasıldir sora setli?

Vergi muaf sınırını önce 70 euro dan 30 euro ya, sonra ise 22 euro indirildi. Sonra malum bu da yetmedi dediler, 1 TL lik mal alırsanız dahi fix 15 TL (gümrük sunma + vergisi) almaya başladılar. Fakat onca yıllardır 1.500 euro üst limit sınırı sabit kaldı. 5 sene önceki 1.500 euro ile şimdi ki 1.500 euro bir mi ki? Yıllar geçtikçe hayat Türkiye'de fahiş pahalaşırken yurt dışında da illaki fiyatlar yukarı yönde seyretti.

Neden üst limite güncelleme gelmiyor, anlamıyorum.

Sitemliyim arkadaş!
Vatandaşın lehine bir güncellenme görmedim uzun zamandır. Aman akıllarına getirmeyelim yoksa yurtdışı alışverişin önünü kesemeyen yetkililer üst sınırı kuşa çevirirler alimallah.

@EfekanGncy
Baktığınız bisiklet gördüğüm kadarıyla 3450 setli ve bu da bildiğim kadarıyla (Emin değilim internetten bakmanız faydanıza olur.) 2 önceki sora eğer fiyatı çok ucuz değilse başka modellere bakmak mantıklı olucaktır ayrıca 2015'te üretimi bitmiş bu modelin (Kronu'un kendi sitesinde de göremedim.) yani 4 senedir kutuda duruyor ve de bu ömrünü bayağı kısaltır ayrıca ekstradan bir lastik alıcaksınız lastiğin bayatlamış olma ihtimali yüksek öbür parçalarda sorun olur mu bilemem. :harika: . el düşünüyorsanız ayrı çünkü bisiklet kullanıldığı ve buyüzden bakımı yapıldığı için daha iyi durumda olması yüksek. (Ben sıfırını bulamadım zaten büyük ihtimal 2.el ama.:D:D)

@fisnesuyu evet 2. El ve yakinim bi profesyonel bir bisikletçi ayni zamanda endurocu :) bakimini yapacak fren sistemi degisecek orjinali ile komple bakimi yapilacak arka göbek değişecek ve ardindan satacak bisikletin asil sahibi ise tanıdığımız bir doktor bisikleti haftasonlari kullanmış ve bakımlarını eksik etmemiş bisikleti gördüm toplaninca güzel olacak gibi

@fisnesuyu Screenshot_2019-11-11-20-22-58-500_com.android.chrome.jpg

@EfekanGncy
Eski soranın nasıl olduğuna dağir bir bilgim yok o yüzden bir şey diyemeyeceğim. :) Bakımları yapıldıysa zaten kutuda 4 yıl duran bisikletten iyi durumdadır diye düşünüyorum.

sizce microshift setli triban3 mü yoksa claris setli sedona 610 mu?

@THECERN Triban 3 kadro boyu nedir. Triban 3 lerde 48 ve 51 kadrolarda 26 inç lastiklerle geliyor bilginiz olsun.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
@THECERN Ben triban 3 kadrosunu çok beğeniyorum nedense. İlk yol bisikleti almayı düşündüğümde Triban 3 almaya çok niyetlendiğimden olabilir.

Microshift in karşılığı tourney mıdır? Bazı forumdaslar microshiftten baya sikayetciydi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri