Superevo
Daimi Üye
- Tepki
- 327
- İsim
- Arif
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Cannondale
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hayırlı olsun, claris vites iyidir. Güle güle kullanın... Viteslere alışırsınız. Hıza çok da odaklanmayın, nasılsa zamanla hızlanacaksınız. Yol bisikleti bu, uçar gider...Çok teşekkür Ederim kilom göbekte değil dağınık uzun yillar karate kick boks taekwon-do yaptım ortalamam 30
Bugün bi bisiklet aldım letgodan 2000 liraya carraro rcr 022 çiziksiz tertemiz 0 gibi vites olayini pek çözemedim hiza abanayim dedim ama vites olayı karışık oldu birkac sürüşten sonra alışmayı planlıyorum yoksa mecburen tur bisikletine dönecem
Online olarak almayı düşünmemenizin bir sebebi var mı? Seçenekleriniz oldukça artacaktır.herkese selam
2 haftalığına Almanya 'dayım daha önce hiç yol bisikleti kullanmadım fakat MTBye 10 yılımı verdim(Scott Aspect 45 ile) fiyat olarak 2000 euro civarı bir bisiklet baktım. Bulunduğum bölgede marka olarak Fuji Cannondale Ghost ve Merida var. Linkini attığım attığım bisikletlerden öneri verebilirseniz sevinirim.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
Online olarak almayı düşünmemenizin bir sebebi var mı? Seçenekleriniz oldukça artacaktır.
Diğer arkadaşların da bahsettiği gibi ilk olarak hangi tip bisiklet alacağınıza karar verseniz daha iyi olur. Sizin için kadro hafifliği ve hız mı daha önemli, yoksa konfor mu? Eğer genel olarak bozuk yollarda sürüş yapmayacaksanız endurance tipi bisiklet almanız çok anlam ifade etmeyebilir. Zira yarış geometrisinde bir bisiklet de alsanız gidon boğazını kısaltma, gidon yükseltme gibi işlemlerle endurance geometrisini üç aşağı beş yukarı yakalayabiliyorsunuz.
Görerek deneyerek almak daha iyi olur diye düşünüyorum. dediğim gibi acemiyim ve illa şu olcak diye ısrarım yok Bisikleti Antalya 'da süreceğim öyle çok bir eğim tırmanış olayı da olmayacak zaten model siz ne önerirsiniz