Scudo Sports

Yol bisikleti fren pabucu seçimi

Jantlarında etkisi büyük değil mi bu durumda? Karşılaştırılan pabuçları kullanmadım ancak 105'de kötü sayılmaz.

Scudo
Bunlar kartuş sanırım,vidalı değil?
Mekanizmalı olarak bunlar varmış,
(link)
42 dolar artı kdv vs vs. :)
105'ler de kartuşlar çıkmıyor mu ?

Jantlarında etkisi büyük değil mi bu durumda? Karşılaştırılan pabuçları kullanmadım ancak 105'de kötü sayılmaz.
Hocam btwin'in kendi aero aluminyum jantları var kalitesi hakkında bi bilgim yok ama bisikletim az kullanılmış onu biliyorum.

Bolu Dağı'ndan yoğun yağmur altında swissstoplar ile inince bu frenlerin verilen parayı sonuna kadar hakettiğine inanıyorum.
Hocam sizin fren performansini esas iyilestiren şey normal kullanicilarda olmayan denge merkezinin farkli bir noktada olmasi : Netice odakli bi agirlik merkezi bisikletin yere daha iyi tutunmasina olanak saglarken ayni zamanda ayro etkide sağlıyor gsjsbsjsjs

Şaka bir yana ben ultegra papuc kullaniyorum gayet iyiler. Taa ki yagmur yagana kadar :D

Bilemiyorum hocam, yol frenlerinde hiç kartuşlu kullanmadım. Ama yukarıdaki foto kartuş gibi duruyor o yüzden yazdım.
Kartuşu biliyorum daha önce kullandım değiştirmesi kolay, 105 de de aynı şekilde bir vida var bi bakayım çıkıyor mu çıkıyor sa buraya fotoğraf atarım akşam.

Hocam sizin fren performansini esas iyilestiren şey normal kullanicilarda olmayan denge merkezinin farkli bir noktada olmasi : Netice odakli bi agirlik merkezi bisikletin yere daha iyi tutunmasina olanak saglarken ayni zamanda ayro etkide sağlıyor gsjsbsjsjs

Şaka bir yana ben ultegra papuc kullaniyorum gayet iyiler. Taa ki yagmur yagana kadar :D
Abi sana katılıyorum, fren yaparken olabildiğince dengeli ve kendimi biraz arkaya alarak elimden geldiğince duruyorum, benim önceliğim ıslak performansi ve bisikleti 2. El aldığımdan da papuclarin bayatlamis olabileceğini düşünüyorum, dışarıdan görünüşü gayet iyi, öğleden sonra bi fotoğraf ekliyelim.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
105 R7000 nin orijinal kartuşlarını çıkarıp linkini verdiğim Swissstop kartuşları taktık. İşlem bu kadar

Swissstop pabuçlar ile 105 pabuçlar arasındaki fark:Real Madrid ile Galatasaray arasındaki fark kadar. :D

Swissstoplara geçtikten sonra yokuşlardan artık bir Cancellara, bir Contador bir Sagan Bir Froomey gibi özgüvenli iniyorum. Eskiden kendimi güvensiz hissederdim inişlerde.

Cevaplar için çok teşekkür ederim, bi aksilik olmazsa siparişi vereyim, malum doların ne olacağı belli olmuyor :) bu arada muadili var mı swiss in? Konuyuda çok uzatmak istemiyorum.

Abi sana katılıyorum, fren yaparken olabildiğince dengeli ve kendimi biraz arkaya alarak elimden geldiğince duruyorum, benim önceliğim ıslak performansi ve bisikleti 2. El aldığımdan da papuclarin bayatlamis olabileceğini düşünüyorum, dışarıdan görünüşü gayet iyi, öğleden sonra bi fotoğraf ekliyelim.
Ahaha yok hocam ben @hamlet2006 ' i disslemistim yanlis anlamissin. Saka yani ondan evel yazdigim sey :D

Bolu Dağı'ndan yoğun yağmur altında swissstoplar ile inince bu frenlerin verilen parayı sonuna kadar hakettiğine inanıyorum.

O iniş aklıma geldikçe hep bir gülümseme gelir. Neydi o frenler yahu.
Benim gibi bir filin züccaciye mağazasına girdiğini ve tereyağından kıl çeker gibi hiçbir şey kırmadığını düşünün. İşte o iniş öyle bir inişti.Bundan daha iyi bir betimleme de yapamazdım:D.

Buradan Swissstop mühendislerine teşekkürü bir borç bilirim:harika:

@yavuzkosar

shimano papuclarda jantin fren yuzeyi kuruyana kadar tutus az kuruduktan sonra tutus artiyor

jant kuruyana kadar daha sert fren yapmali kuruduktan sonra normale donmeli
birde sizde nasil bilmiyorum ama yagmurda kullaninca shimano papuclar cok cabuk bitiyor

r50t5 papuclar

simdi mahalledeki bisikletçiden ciftini 10 liraya aldigim no name papuclar var kuruda neredeyse ayni ama islakta cok sasirtici bir sekilde daha iyi

@yavuzkosar

shimano papuclarda jantin fren yuzeyi kuruyana kadar tutus az kuruduktan sonra tutus artiyor

jant kuruyana kadar daha sert fren yapmali kuruduktan sonra normale donmeli
birde sizde nasil bilmiyorum ama yagmurda kullaninca shimano papuclar cok cabuk bitiyor

r50t5 papuclar

simdi mahalledeki bisikletçiden ciftini 10 liraya aldigim no name papuclar var kuruda neredeyse ayni ama islakta cok sasirtici bir sekilde daha iyi
Dediğiniz olaya katılıyorum ama su değtikten sonra ne yaptıysam düzelmedi ve olağandan çok daha fazla kir oluştu yani balata atığı ve simsiyah kalıntılar, neredeyse jant yüzeyi siyaha boyandı bende buna çok şaşırdım, normalde su ile temasta bu şekil kirlilik olur ama benim papuç ta mı sıkıntı var çözemedim :)

Pabuçlar ömürlerini doldurunca aşırı sertleşiyorlar ve dedikleriniz oluyor. Bisikleti sıfır mı aldınız ikinci el mi aldınız acaba.

Pabuçlar ömürlerini doldurunca aşırı sertleşiyorlar ve dedikleriniz oluyor. Bisikleti sıfır mı aldınız ikinci el mi aldınız acaba.
2. el aldım çetin abi, Sahibi kanser hastalığına yakalanmış bir abimizdi, fazla kullanamamış. Oldukça iyi durumdaydı ama dediği kadarıyla yaklaşık 6 7 gibi bir süre evde yatmış bisiklet. Aldığımdan bu yana 2000 km üstü kullandım. Tahminim 3 ay oldu sanırım net hatırlamıyorum.

Kullanılmadığı için sertleşmiş olabilir. Allah acil şifalar versin.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Kullanılmadığı için sertleşmiş olabilir. Allah acil şifalar versin.
Amin, en son görüştüğümde kemoterapiye başlamıştı şuan o süreç devam ediyor. Allak kimsenin başına vermesin zor durum. Çocuklarına bağışlasın inşallah dua ediyorum kendisine, sağolsun çok yardımcı olmuştu, bir sürüde ayakkabısından pedalına kaskına ekipmanda verdi bisikletin yanında.

O iniş aklıma geldikçe hep bir gülümseme gelir. Neydi o frenler yahu.
Benim gibi bir filin züccaciye mağazasına girdiğini ve tereyağından kıl çeker gibi hiçbir şey kırmadığını düşünün. İşte o iniş öyle bir inişti.Bundan daha iyi bir betimleme de yapamazdım:D.

Buradan Swissstop mühendislerine teşekkürü bir borç bilirim:harika:

haşortman effect olmasın?

@yavuzkosar

arabalardaki balata tozu gibi, ıslanınca çok pis oluyor ve kıyafete bulaştıysa geçmiş olsun yıkansa da çıkmıyor.

Geri