Scudo Sports

Yok mu Granfondo

Sağolun arkadaşlar. Uzun beni aşar, ben kısa için yarışmayı düşünüyordum. Umarım kısanın rotası da güzel ve sorunsuzdur. Bir de başlangıç noktası avm olduğu için sabah araba parkı sorun olmaz sanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: bypluckybike
Scudo
rotayı da iyi çalıştığınızı düşünüyorsanız , zaten çok çok az handikapiniz kalıyor..
Ya bıraksana abi , geçen yıl hasköy inişinde çok hafif kot farkı var diye tam inişin bitip yokuşun başladığı yerde adam kimseye çarpmadan solumdan sağıma doğru gözümün önünde sürüklendi. Formasının sağ omuz kısmının yırtılışını gördüm, orda takribi 50km/h ile gidiyorduk. Sürüklenmesi yarıda kalıp önümde dursa beni de taklaya getirecekti. Boşuna demiyorum şans eseri yaşıyoruz diye

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Ya bıraksana abi , geçen yıl hasköy inişinde çok hafif kot farkı var diye tam inişin bitip yokuşun başladığı yerde adam kimseye çarpmadan solumdan sağıma doğru gözümün önünde sürüklendi. Formasının sağ omuz kısmının yırtılışını gördüm, orda takribi 50km/h ile gidiyorduk. Sürüklenmesi yarıda kalıp önümde dursa beni de taklaya getirecekti. Boşuna demiyorum şans eseri yaşıyoruz diye
Tamam da alintiladigin yerin tamamını okursan , zaten herkes için her zaman her yerde risk var demişim. Pro olman fark etmiyor.. Riskleri sıfırlamak diye bir şey zaten yok ama azaltmak mümkün , onu diyorum.. istediğin kadar plan yap ama planların yarışın sana özel senaryosu için geçerli..bir de yarışın kendi senaryasu var..

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora

KULÜPLERİMİZİN VE SPORCULARIMIZIN DİKKATİNE​

Federasyonumuzun 2025 yılı faaliyet programında yer alan Bölgesel Yarışlara ilişkin olarak:
Cumhurbaşkanlığı tarafından 2024/7 sayılı Genelge ile yayınlanan Tasarruf Tedbirleri kapsamında,
Federasyon Bütçesindeki artış oranları ve bütçe kısıtlaması,

Yurtiçi ve Yurtdışı Yarış ve Milli Takım Planlamaları hususları dikkate alınarak:
2025 yılı Faaliyet Programında yer alan Bölgesel Yarışların kaldırılmasına ve yerine GranFondo yarışlarında alt kategoriler için yarış düzenlenmesine,
Yukarıda alınan kararların kulüplerimize, sporcularımıza ve ilgili tüm yetkililere duyurulmasına karar verilmiştir.

Samsun için gelişme var mı hocam ?
Tarihi değişebilir demiştiniz.

Tamam da alintiladigin yerin tamamını okursan , zaten herkes için her zaman her yerde risk var demişim. Pro olman fark etmiyor.. Riskleri sıfırlamak diye bir şey zaten yok ama azaltmak mümkün , onu diyorum.. istediğin kadar plan yap ama planların yarışın sana özel senaryosu için geçerli..bir de yarışın kendi senaryasu var..
tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset

Bursa granfondo 25 Mayıs’ta Türkiye Ralli Şampiyonası’nın Yeşil Bursa Rallisi haftasonuna denk geliyor, çakışıyorlar. Ralli için 112 olsun özel olsun ambulans bulmanın ne kadar zor olduğunu düşününce iki organizasyon için iş biraz daha karışacaktır. Kötü olmuş bu.

Fethiye Liberty Gran Fondo ertelenmis, hicbir sey net degil yine (78 Event)

Fethiye Liberty Gran Fondo ertelenmis, hicbir sey net degil yine (78 Event)
valla kusura bakmayın ama bu beyaz yakanın bisiklet hevesi granfondo enflasyonu yarattı ülkede bence. ülkede birşeye ilgi artınca hemen onu organizasyonunu yapıyorlar para kazanmak için. gassal dizisinden sonra gassal dersleri verildi bu ülkede ya. bunun aynısı bisiklette de oluyo bence.

valla kusura bakmayın ama bu beyaz yakanın bisiklet hevesi granfondo enflasyonu yarattı ülkede bence. ülkede birşeye ilgi artınca hemen onu organizasyonunu yapıyorlar para kazanmak için. gassal dizisinden sonra gassal dersleri verildi bu ülkede ya. bunun aynısı bisiklette de oluyo bence.
Ne alaka hocam ya

Geçen sene L'Etape Türkiye kısa parkura katılan var mı? Ortalama süre hakkında bilgi verebilecek var mı?

Geçen sene L'Etape Türkiye kısa parkura katılan var mı? Ortalama süre hakkında bilgi verebilecek var mı?
Şu (link) ulaşabilirsiniz.

Bu arada Beykoz Belediyesi’dir İBB’dir falan bu hallerdeyken bizim granfondo nasıl olacak acaba 👀

Bodrum'a geldim. Yarın sabah hafif bir sürüş ile ilk yarışımı bekliycem artık. Heyecan tavan 🤣Katılanlara başarılar.
325971 dosyayı görüntüle
Simdiden basarilar hocam bende Bursa ile starti vericem :) Hedef yarisi bitirmek yoksa yalandan bizim ki yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum parkuru gezmeye geliyorum ben 😂

Çok sağolun. Kazasız belasız olur inşallah.

(link)

• Beğen
Tepkiler: lrfan
Merhabalar yeniden. ilk tecrübem benim için oldukça keyifliydi.
genel klasmanda 44, yaş kategorimde ise 11. oldum. Çok uzun dağlık teknik inişler vardı. Benim de iniş konusunda iyi olamamam birkaç sıra geriye itti maalesef. Yakın bölgelerdeki yarışlara kesin katılırım artık. Herkese başarılar ve keyifli sürüşler.

Merhabalar yeniden. ilk tecrübem benim için oldukça keyifliydi.
genel klasmanda 44, yaş kategorimde ise 11. oldum. Çok uzun dağlık teknik inişler vardı. Benim de iniş konusunda iyi olamamam birkaç sıra geriye itti maalesef. Yakın bölgelerdeki yarışlara kesin katılırım artık. Herkese başarılar ve keyifli sürüşler.
Tebrikler

• Beğen
Tepkiler: Orkun Hoja
Arkadaşlar Samsun Granfondo için bugün Valimiz ile görüşme yaptım.Bir sıkıntı yok yarışma olacak.Vali adına Atakum kaymakamı Vali yardımcısı Kemal bey görevlendirilmiş.Taihsel bir değişiklik şuan için söz konusu değil.18 Mayıs yarış tarihidir.Rota konusu için de toplantı yapılınca karar verilecek.Yokuş istendiğinden dolayı eski rotaya ek yapabiliriz .Sevgiler….

Geri