utekau
Üye
- Tepki
- 75
- İsim
- Utku
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Dahon
- Bisiklet türü
- Katlanır
Ya bıraksana abi , geçen yıl hasköy inişinde çok hafif kot farkı var diye tam inişin bitip yokuşun başladığı yerde adam kimseye çarpmadan solumdan sağıma doğru gözümün önünde sürüklendi. Formasının sağ omuz kısmının yırtılışını gördüm, orda takribi 50km/h ile gidiyorduk. Sürüklenmesi yarıda kalıp önümde dursa beni de taklaya getirecekti. Boşuna demiyorum şans eseri yaşıyoruz diyerotayı da iyi çalıştığınızı düşünüyorsanız , zaten çok çok az handikapiniz kalıyor..
Tamam da alintiladigin yerin tamamını okursan , zaten herkes için her zaman her yerde risk var demişim. Pro olman fark etmiyor.. Riskleri sıfırlamak diye bir şey zaten yok ama azaltmak mümkün , onu diyorum.. istediğin kadar plan yap ama planların yarışın sana özel senaryosu için geçerli..bir de yarışın kendi senaryasu var..Ya bıraksana abi , geçen yıl hasköy inişinde çok hafif kot farkı var diye tam inişin bitip yokuşun başladığı yerde adam kimseye çarpmadan solumdan sağıma doğru gözümün önünde sürüklendi. Formasının sağ omuz kısmının yırtılışını gördüm, orda takribi 50km/h ile gidiyorduk. Sürüklenmesi yarıda kalıp önümde dursa beni de taklaya getirecekti. Boşuna demiyorum şans eseri yaşıyoruz diye
KULÜPLERİMİZİN VE SPORCULARIMIZIN DİKKATİNE
Federasyonumuzun 2025 yılı faaliyet programında yer alan Bölgesel Yarışlara ilişkin olarak:
Cumhurbaşkanlığı tarafından 2024/7 sayılı Genelge ile yayınlanan Tasarruf Tedbirleri kapsamında,
Federasyon Bütçesindeki artış oranları ve bütçe kısıtlaması,
Yurtiçi ve Yurtdışı Yarış ve Milli Takım Planlamaları hususları dikkate alınarak:
2025 yılı Faaliyet Programında yer alan Bölgesel Yarışların kaldırılmasına ve yerine GranFondo yarışlarında alt kategoriler için yarış düzenlenmesine,
Yukarıda alınan kararların kulüplerimize, sporcularımıza ve ilgili tüm yetkililere duyurulmasına karar verilmiştir.
Hayır yok.Tarih değişmeyecek sanırım.Bilgi olunca yazacağım.Saygılar...Samsun için gelişme var mı hocam ?
Tarihi değişebilir demiştiniz.
tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahsetTamam da alintiladigin yerin tamamını okursan , zaten herkes için her zaman her yerde risk var demişim. Pro olman fark etmiyor.. Riskleri sıfırlamak diye bir şey zaten yok ama azaltmak mümkün , onu diyorum.. istediğin kadar plan yap ama planların yarışın sana özel senaryosu için geçerli..bir de yarışın kendi senaryasu var..
valla kusura bakmayın ama bu beyaz yakanın bisiklet hevesi granfondo enflasyonu yarattı ülkede bence. ülkede birşeye ilgi artınca hemen onu organizasyonunu yapıyorlar para kazanmak için. gassal dizisinden sonra gassal dersleri verildi bu ülkede ya. bunun aynısı bisiklette de oluyo bence.Fethiye Liberty Gran Fondo ertelenmis, hicbir sey net degil yine (78 Event)
Ne alaka hocam yavalla kusura bakmayın ama bu beyaz yakanın bisiklet hevesi granfondo enflasyonu yarattı ülkede bence. ülkede birşeye ilgi artınca hemen onu organizasyonunu yapıyorlar para kazanmak için. gassal dizisinden sonra gassal dersleri verildi bu ülkede ya. bunun aynısı bisiklette de oluyo bence.
Şu (link) ulaşabilirsiniz.Geçen sene L'Etape Türkiye kısa parkura katılan var mı? Ortalama süre hakkında bilgi verebilecek var mı?
Simdiden basarilar hocam bende Bursa ile starti vericemBodrum'a geldim. Yarın sabah hafif bir sürüş ile ilk yarışımı bekliycem artık. Heyecan tavan 🤣Katılanlara başarılar.
325971 dosyayı görüntüle
TebriklerMerhabalar yeniden. ilk tecrübem benim için oldukça keyifliydi.
genel klasmanda 44, yaş kategorimde ise 11. oldum. Çok uzun dağlık teknik inişler vardı. Benim de iniş konusunda iyi olamamam birkaç sıra geriye itti maalesef. Yakın bölgelerdeki yarışlara kesin katılırım artık. Herkese başarılar ve keyifli sürüşler.