Scudo Sports

Yok mu Granfondo

Scudo
kayıt sitesinin linkini de ekler misin daha fazla kişi kayıt olsun.
Ben rakipleri mümkün mertebede uğraştırmak için daha detaylı bilgi paylaşmamayı tercih etmiştim ya :p Instagramdan gördüm aslında o yüzden link mink yoktu valla bende, ama @RmzBurak sağolsun paylaşmış.

• Hahaha
Tepkiler: Kerem Atalar
Ben rakipleri mümkün mertebede uğraştırmak için daha detaylı bilgi paylaşmamayı tercih etmiştim ya :p Instagramdan gördüm aslında o yüzden link mink yoktu valla bende, ama @RmzBurak sağolsun paylaşmış.

Nasip be hocam. Şansımızı deneriz artık :):)

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora

KULÜPLERİMİZİN VE SPORCULARIMIZIN DİKKATİNE​

Federasyonumuzun 2025 yılı faaliyet programında yer alan Bölgesel Yarışlara ilişkin olarak:
Cumhurbaşkanlığı tarafından 2024/7 sayılı Genelge ile yayınlanan Tasarruf Tedbirleri kapsamında,
Federasyon Bütçesindeki artış oranları ve bütçe kısıtlaması,

Yurtiçi ve Yurtdışı Yarış ve Milli Takım Planlamaları hususları dikkate alınarak:
2025 yılı Faaliyet Programında yer alan Bölgesel Yarışların kaldırılmasına ve yerine GranFondo yarışlarında alt kategoriler için yarış düzenlenmesine,
Yukarıda alınan kararların kulüplerimize, sporcularımıza ve ilgili tüm yetkililere duyurulmasına karar verilmiştir.

sebep ne olaki🤔
gerçi ilk paragrafta yazıomuş...şimdi de bahane tasarruf oldu

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
İlerde zaten bu yarışları Federasyon yapar gibime geliyor.Hem yarış yapacak hem para kazanacak , eskiden yarış yapınca para harcıyordu.Nasıl olur bilmem izleyip göreceğiz .

Ücretsiz kayıt olabilen var mı ?
1742132163233.png

ben denedim dolmuş dedi vazgeçtim :( emin değilim ama bursa etabında kısa parkurda geçen yıla göre biraz yokuşları azaltmışlar galiba bilgisi olan var mı ?

Ben de şimdi gördüm, Bursa'nın rotalar açıklanmış. Bursalı olanlar, bölgeyi bilenler yorumlayabilir mi?

Ben de şimdi gördüm, Bursa'nın rotalar açıklanmış. Bursalı olanlar, bölgeyi bilenler yorumlayabilir mi?
Ben google haritalardan kabataslak gezdim rotayı fena durmuyor.

Selamlar. Uzun parkur için yazıyorum kısaya bakmadım. Geçen yıldan farklı olarak rotayı ters döndürmüşler önce mudanyaya ordan trilye ve hançerli üzerinden dönüş. Tek fark olarak başlangıç bitiş noktası farklı ve sondaki kırıcı yokuş gibi yokuş yok. Yol durumu çoğu yerde sıcak asfalt olmakla beraber öyle zannediyorum %20 ve hatta üzeri olabilir soğuk asfalt. Benim aklımda yine geçen seneki yarıştan önce paylaştığım gibi ; acaba kayıt olanlar verdikleri paranın karşılığını alacaklar mı sorusu var. Zira fotoğraf çekimi çok zayıftı geçen yıl ve yol bildiğiniz yaya ve araç trafiğine açıktı. Kaç kere arabalar parkura atladı. Gündoğdu inişte köy içinde peşi sıra bekleyip sıkılan arabaları sollarken bir tanesi beklemekten sıkılıp polisin önünde u çekmişti mesela son anda kontra ile yırtmıştım. Velhasıl kelam ; yaşadığımız ülke Türkiye o sebepten beklentisiz gelinirse yarışılıp gidilir onun haricinde organizasyon benim nazarımda vasat idi geçen yıl.

Selamlar 🙋🏻‍♂️, bana göre rotayı dert etmeyin , rota daha hafif ve hızlı bitirilebilir bir şekle dondurulumus .. trilye-hancerli arası soğuk asfalt.. Net.. ara ara sert yokuşları var ve cekriceye geçerken de sert inisleri var. Sizin dusuneceginiz şey , riskler..yarış saati geçen sefer 830 idi bu sefer 8 denmiş.. Yani yaklaşık 1.5 saat sonra Mudanya ya varilsa , kurtarması için bence iyi bir hamle olmuş .. Öte yandan trilyeye kadar trafikten kurtulduysaniz , sonrası gecite kadar normal zamanda bile sakin trafikle geçiyor. Doğanköy den sonra ozluceye geçişte yol biraz daralıyor ancak yine de Özlüce ye vardığınızda zaten yarış bitmiş oluyor.. @yusuf_49 dediği gibi, rotanın fazlaca bir kısmı soğuk asfalt ve bu yüzden selenizi, lastik tipinizi ve turunuzu, formanizin pedini, bisikletinizin vidalarını en az 2 kez kontrol edin derim , yarista görüşüruz 😀👍

Merhaba, "Katılım Şartı : Sporcunun, resmi bir sağlık kuruluşundan yarış tarihinden, son 6 ay içerisinde alınmış “Spor yapmaya elverişlidir.” belgesi yarışa katılmak için yeterlidir. Belgelerin kit tesliminde elden verilmesi gerekmektedir."
Sporcu lisansı (Güncel, Bisiklet veya Triatlon vb.) yeterli değil mi acaba?

Düzeltme; "
1.3 Lisanslı sporcunun ise Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve yarış tarihi içerisinde geçerli vizesi olan ferdi ya da kulüp adına düzenlenmiş sporcu lisansına sahip olması
yarışa katılmak için yeterlidir." :harika:

Merhaba, "Katılım Şartı : Sporcunun, resmi bir sağlık kuruluşundan yarış tarihinden, son 6 ay içerisinde alınmış “Spor yapmaya elverişlidir.” belgesi yarışa katılmak için yeterlidir. Belgelerin kit tesliminde elden verilmesi gerekmektedir."
Sporcu lisansı (Güncel, Bisiklet veya Triatlon vb.) yeterli değil mi acaba?

Düzeltme; "
1.3 Lisanslı sporcunun ise Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen ve yarış tarihi içerisinde geçerli vizesi olan ferdi ya da kulüp adına düzenlenmiş sporcu lisansına sahip olması
yarışa katılmak için yeterlidir." :harika:
lisans yeterli , lisans olmayanlar için açıklama

• Beğen
Tepkiler: ŞenolKalyoncu
Selamlar 🙋🏻‍♂️, bana göre rotayı dert etmeyin , rota daha hafif ve hızlı bitirilebilir bir şekle dondurulumus .. trilye-hancerli arası soğuk asfalt.. Net.. ara ara sert yokuşları var ve cekriceye geçerken de sert inisleri var. Sizin dusuneceginiz şey , riskler..yarış saati geçen sefer 830 idi bu sefer 8 denmiş.. Yani yaklaşık 1.5 saat sonra Mudanya ya varilsa , kurtarması için bence iyi bir hamle olmuş .. Öte yandan trilyeye kadar trafikten kurtulduysaniz , sonrası gecite kadar normal zamanda bile sakin trafikle geçiyor. Doğanköy den sonra ozluceye geçişte yol biraz daralıyor ancak yine de Özlüce ye vardığınızda zaten yarış bitmiş oluyor.. @yusuf_49 dediği gibi, rotanın fazlaca bir kısmı soğuk asfalt ve bu yüzden selenizi, lastik tipinizi ve turunuzu, formanizin pedini, bisikletinizin vidalarını en az 2 kez kontrol edin derim , yarista görüşüruz 😀👍
kayıt olmakta kararsız kalmıştım iki yorumu okuduktan sonra o risk alınır mı bilemedim. yarışlar özel yarış ve bizlerin çoğunluğu keyifli bir yarış için gidiyoruz. Yarış esnasında kazaya karıştıktan yada bisikletimiz yoldan dolayı hasar aldıktan sonra böyle bir parkurda sürmek biraz hedefi olanlar ve kendisi için sorun olmayanların tercihi olacaktır.

kayıt ücretini organizasyon karşılar mı diye sorulunca gerek expo gerek fotoğraf ve arka planı bizler için değmesi lazım.

kayıt olmakta kararsız kalmıştım iki yorumu okuduktan sonra o risk alınır mı bilemedim. yarışlar özel yarış ve bizlerin çoğunluğu keyifli bir yarış için gidiyoruz. Yarış esnasında kazaya karıştıktan yada bisikletimiz yoldan dolayı hasar aldıktan sonra böyle bir parkurda sürmek biraz hedefi olanlar ve kendisi için sorun olmayanların tercihi olacaktır.

kayıt ücretini organizasyon karşılar mı diye sorulunca gerek expo gerek fotoğraf ve arka planı bizler için değmesi lazım.
O risk hep var, gunluk turlarinizda da.. eğer bir filtreniz olursa , ekipman ve bisikletinizden eminseniz , rotayı da iyi çalıştığınızı düşünüyorsanız , zaten çok çok az handikapiniz kalıyor.. Kalanları prolar için bile geçerli ve aynı olabilecek seyler.. imkanınız varsa , keyif almak ve görmek istediğiniz dostlar tanışmak istediğiniz ortam varsa , yarış sizin için yeterli olacaktır..çok insan var zaten kursu hedefi koymadan yarışlara giden.. Hak veriyorum , organizasyon çoğu zaman cuvalliyor ama bence küsmeyin 👍🏻

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
O risk hep var, gunluk turlarinizda da.. eğer bir filtreniz olursa , ekipman ve bisikletinizden eminseniz , rotayı da iyi çalıştığınızı düşünüyorsanız , zaten çok çok az handikapiniz kalıyor.. Kalanları prolar için bile geçerli ve aynı olabilecek seyler.. imkanınız varsa , keyif almak ve görmek istediğiniz dostlar tanışmak istediğiniz ortam varsa , yarış sizin için yeterli olacaktır..çok insan var zaten kursu hedefi koymadan yarışlara giden.. Hak veriyorum , organizasyon çoğu zaman cuvalliyor ama bence küsmeyin 👍🏻

Ben performans olarak bitirmek ve farklı illerdeki bisikletli dostlarım ile bir araya gelmek için gidiyordum. mayıs ayında samsun yarışı da var iki yarış arasında kaldım duruma göre bu hafta karar verir listeye ismimi yazdırırım inşallah, dediğiniz gibi hedefsiz sporcular için bu etkinlik aslında bulunmaz bir sosyal ortam bunun için bile yarışa gelinebilir.

• Beğen
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
Geri