Scudo Sports

Yok mu Granfondo

Arkadaşlar Samsun Granfondo için bugün Valimiz ile görüşme yaptım.Bir sıkıntı yok yarışma olacak.Vali adına Atakum kaymakamı Vali yardımcısı Kemal bey görevlendirilmiş.Taihsel bir değişiklik şuan için söz konusu değil.18 Mayıs yarış tarihidir.Rota konusu için de toplantı yapılınca karar verilecek.Yokuş istendiğinden dolayı eski rotaya ek yapabiliriz .Sevgiler….
Ertesi gun 19 Mayisa geldigi icin katilmayi dusunuyorum.Bakalim Istabuldan cok uzak suanda tek derdim uzaklik 😂

Scudo
Simdiden basarilar hocam bende Bursa ile starti vericem :) Hedef yarisi bitirmek yoksa yalandan bizim ki yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum parkuru gezmeye geliyorum ben 😂
Hocam biz bunları yemeyiz be 😁

• Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
Bodrum'da GF'da yağmur da yoktu, bu Belçikalılar ne zaman ulusal zamana karşıyı burada yaptı 😅 Düşen acemi sanırım

Bodrum'da GF'da yağmur da yoktu, bu Belçikalılar ne zaman ulusal zamana karşıyı burada yaptı 😅 Düşen acemi sanırım
Bilmeyenleri inandırmaya çalışıyorlar işte. Granfondo da nerede zamana karşı bisikleti kullanıldığı görülmüş 😂

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: lrfan
Yalıçiftlik yolu orası, nerede görsem tanırım :koptum:

• Hahaha
Tepkiler: TeamO2.cc
Akra kisanin .gpx dosyasi nerede vardir? Sayfasindaki calismiyor :/

Eskişehir'den Bursa Granfondo'ya katılacak var mı?

Şimdi bişey gördüm de, bizim bu granfondo kayıt ücretlerine şükrettim :)

Eskişehir yarı maratonu ücretleri;

1745960104679.png

Bugün Bursa Granfondo için indirimli kayıt imkanının son günü. Ben de bir kaç saat önce yaptırdım kaydımı.

Bazen daha beteri bisikletimiz var diyorum :komik:
Abi öyle deme diyeceğim ama vallaha haksız sayilmazsin.. Yakın bir arkadaşım, çok iyi seviyede olmasına rağmen , 300-340 watt larda dolaşan, tss i 100 un altında antrenmanını bitirmeyen birisi, düşün , sırf maliyetinden bu sene ara verdi. Grup seti tümünu yenilemesi gerekiyor , yarış için yeni lastik ve yarış odaklı bir sistem toplaması gerektiğini söylüyordu. 😔

Abi öyle deme diyeceğim ama vallaha haksız sayilmazsin.. Yakın bir arkadaşım, çok iyi seviyede olmasına rağmen , 300-340 watt larda dolaşan, tss i 100 un altında antrenmanını bitirmeyen birisi, düşün , sırf maliyetinden bu sene ara verdi. Grup seti tümünu yenilemesi gerekiyor , yarış için yeni lastik ve yarış odaklı bir sistem toplaması gerektiğini söylüyordu. 😔

dışarıdan biri ne bu bisiklete biniyorsunuz diyor ama işin içine girince incik buncuk çok fazla maliyet var.
Hadi ben keyfi sürücüyüm. Bu işi ciddi manada yapacak olanlara kesinlikle sponsor lazım. Sponsoru yoksa zengin bir eş sponsor kabul edilebilir :komik: :komik:

Samsun Granfondonun ucretini dusurmusler 1100 du 1000 olmus mail gonderdim..Hem erken kayit diyorlar hemde yaptiklari cok entresan.

Samsun Granfondonun ucretini dusurmusler 1100 du 1000 olmus mail gonderdim..Hem erken kayit diyorlar hemde yaptiklari cok entresan.
Muhtemelen katılımcı az olduğun için. Bunun için son tarih 5 mayıs kayıt olacak geç kalmasın.

Bende Insta'dan yazmıştım, sorun ne isterseniz 100 tl iade yapalım gibi ukala bir cevap vermişler.
Yani oraya katılacak adamın 100 tl'nin peşine düşeceğini düşümelerine mi yoksa 100 tl indirimin insanların katılımını artıracağına mı inandılar bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: _Marrusia_
Bende Insta'dan yazmıştım, sorun ne isterseniz 100 tl iade yapalım gibi ukala bir cevap vermişler.
Yani oraya katılacak adamın 100 tl'nin peşine düşeceğini düşümelerine mi yoksa 100 tl indirimin insanların katılımını artıracağına mı inandılar bilemedim.
Hakkaniyetli bir işletme indirim miktarını iade etmeli. Bahsettiğiniz dili çok iyi anladım. Maalesef bu çok yaygın ülkemizde.

100 tl de olsa peşine düşmek lazım. Yoksa bizi daha çok soyarlar. Az miktarla başlar gittikçe çoğalır.

Geri