Scudo Sports

Yok mu Granfondo

@patriot81 e hani cocuklar icindi? demek cocuklar icin degilmis. tsk ederim :) (cuzdanina karisan yok, lafi dogru anla lutfen)
senin hobin benimde 30 yillik hayatimin parcasi.

Scudo
Orta sınıfın iyi kalpli insanları yoksul halk çocuklarını sevindiriyorlar. Hiçbir zaman herkes fırında kebap yiyemeyecekmiş.

Birinin çıkıp Marx'tan, Ebu Zerr'den falan söz etmesi lazım ama siyaset ve din yassah :)

Fekku ragabe!

"Geceyi aç geçirip de kılıcına davranmayanın aklından şüphe ederim." -Ebu Zerr

Yok mu Granfondo başlığına girenlerin çoğu, tekrar başlığı kontrol etti. Acaba neden? :( :(

@3rsin ersin bey, yapilacak ilk granfondo da en az 200-300 yol parasi, 200-300 otel parasi,veloturk ne kadar belirleyecekse o kadar katilim parasi , 200-300 de yeme icme harcayip,sevdigim bir is olan bisiklet surup ,keyip Allah izin verirsede alip hayatima dewam edecegim. Bunun disinda fakirlikle ilgili, cocuklarla.ilgili ne yaptigimi veya ne yaptigimi bilmiyorsunuz. Zaten sizide hic ilgilendirmez

@3rsin dostum sen konuyu oldukça yanlış anlamışsın. 150 + yol yemek otel vs yapabilecek bir babayiğit varsa buyursun yapsın.

Siz her şeyi oturduğunuz yerden kolay sanıyorsunuz, o şekilde olmasına da devam edin.

@Kudret Kurtcebe hocam sizinle anlaşamayacağız.. Siz hala MarmaraFonda kalmışsınız. Velotürk' ün en büyük destekçisinin Ahmet Ayhan Güney olduğunu biliyor muydunuz ?

O yolların kapanması için, Valilik ile, emniyet ile aylarca süren görüşmeler yapıldığını biliyor musunuz ?

Otel ve hava yolu firmaları ile konuşup, en cuzi fiyatı aldıklarını biliyor musunuz ?

MarmaraFonda diyorsunuz, neden istanbul' a kadar olan rota köprüden sonra bitti ???

Bu sene ki fondo büyük ihtimalle 200 TL olacaktır, kısmet olursa da vereceğim.

Ben parayı verdiğim için memnunum, verilmesine de yardım olmasına da karşı değilim.

Sizin görüşünüz ve benim görüşüm farklı. Mümkün oldukça bedava Fondolara katılmanızı tavsiye ederim. OLURSA.

Bu yaşınıza kadar kaç tane yarışa girdiniz ? MarmaraFonda da kürsü yaptınız eyv ama lütfen biraz daha dikkatli bir araştırma yaparak yazın.

Yol,yemek,ulaşım bedava olsun diyorsunuz da neden böyle bir şey yapsınlar ?

Umarım anlayışla karşılar, uzlaşmaya varır devam ettirmeyiz.

Not olarak : Bahadır abi bu forumun en bilgili ve en sevilen kişilerindendir. Onunla bile uzlaşamıyorsunuz daha. Onun bilgisinin %5 ' ine sahip değilizdir.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Volks hani mesele cocuklara bisiklet almak idi? herkes bu yuzden katilmiyor muydu veloturk`e? cocuklara bisiklet almak icin o paralar verilmiyor muydu? ucretleri sembolik yapilsin her kesimden bisikletci katilsin, 700 yerine 2000 bisikletci katilsin herkesi kapsasin. katilim ucretleri ile de herkes kendi mahallesindeki fakir 1 cocugumuza bisiklet alalim. yanlis anlasilma bende degil :) buna cevap vermen gerekmiyor ben zaten aldim cevabimi mesele cocuklar degilmis, herkes egosunu tatmin etmek icinmis, saygi duyuyorum. veloturk`e karsi degilim sadece her yarisda "cocuklar" karistirilmasin, bu ucretleri veremeyen insanlarimizda dusunulsun. biraz empati diyorum, benim,senin cevresinde boyle insanlar var. bu insanlarimiz bisikletci ama durumu yok ya issiz yada asgari ucretinin 3/2`ini bu yarisa veremez. hayrini yapmak isteyen herkes kendi mahallesinde veya memleketindeki fakir cocuklarimiza yapsin veya yapanlar yapiyor zaten.
*mecit tatlicilar ve uludag performans tirmanisi ile ilgili yazimida buna ekleyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: patriot81
@cahitakin cahit bey, forum kurallari izin verse , marksla, ebu zerrle beni canli canli gomeceksiniz.:)
ilk granfondoya sizde katilin, hem bisiklet surer, marksi ebu zerride rahat rahat tartisiriz.Buyuklerimize her zaman saygimiz var.:)

@3rsin abi ne guzel iste. sende oyle bir organizasyon yap. onada katilalim.

@3rsin burdan veloturk e sesleniyorum. karistirmayin kardesim cocuklari. biz ego pesindeyiz. yuce insanlara bedav granfondolar yapin. yada birakin bisiy yapmayin

sana cevabim :):D:komik::koptum:

@3rsin yahu hocam, siz o çocuklara verilirken yüzlerinde ki tebessümü gördünüz mü biliyor musunuz ?

Kimse, hele ki VELOTURK ekibi çocuklar üzerinden para kazanacak insanlar değil. Siz öyle bilin, saygı duyarım.

Patriot güzel söylemiş, Kudret hoca ile siz bir fondo düzenleyin bizde katılalım.

@patriot81 elbette bedava tur oncesi ve sonra protein agirlikli yemeklerin konaklaman bedava bende kalabilirsin evim musait.

@Volks ben yillardir cocuklara bisiklet, ayakkabi, forma ...vs aliyorum zaten bunun icin veloturk`e ihtiyacim yok. kullanmadigim her bisiklet parcasinida ihtiyaci olan genclere bedava veriyorum zaten :) bu forumdaki gencleri bul bak sana ne anlatacaklar benimle ilgili. sen istanbuldaymissin her sabah 9da benimle fondoya katilabilirsin, evimde de kalabilirsin ucret istemiyorum bisikletci olman yeterli benim icin.

bizim mahalleye gel anlarsin yazdiklarimi.

• Beğen
Tepkiler: patriot81 ve Volks
@3rsin hocam, sizinkine de saygı duyarım. Fakat bu bir ssp bence olumlu karşılamak gerek :) Tekrar tebrik eder, yardımlarınızın devamını dilerim.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@3rsin saka bir yana birgun , bir yerde beraber pedallariz ins.fikirlerde uzlasamasakta, bisiklet surmeyi seviyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Volks
@Volks yazdigim gibi veloturk`e karsi degilim buyuk saygi duyuyorum, katilanlara da saygim var. simdiye kadar yapilmayan bir is yapiyorlar. bisiklet yarisi organize etmek inanilmaz zooor, biliyorum. ama mesela soyle birsey de yapabilirler: 3. bir parkur bunada katilmak isteyip de parasi olmayanlar katilsa. benim derdim herkes katilsin adamin parasi yok diye onu dislayamayiz benim icim elvermiyor. eger o insan katilamiyorsa bende katilmam katilamam.

@patriot81 elbette pedallayalim cook isterim. ayni fikirde olsaydik zaten isin tadi tuzu olmazdi.:harika:

@3rsin o dediğiniz sınırlı kategoride her yarış için aslında olabilir, otellerden free alırlar, giriş ücreti de almazlar sadece ulaşımını karşıla deyip imkanı olmayan arkadaşları davet edebilirler. Bu konuyu cidden ileteceğim, güzel bir fikir. Her yarış için 5 kişi çağırsalar, o gelemeyen insanların yüzünde ki mutluluk yeter.

@Volks aynen fikir fikiri dogurur. yeterki oyle insanlarimizida sevindirip isin icine katmak, dislamamak. onlarda bizim insanimiz bizim kulturumuzde dislamak yok hele parasi olmayani dislamak hic yok. "komsusu acken tok yatan bizden degildir" diyen bir peygamberin ummetiyiz.

@Volks

volkan bilgi başka saha başka ,sahada her şey yapılır 76 dan beri yaptım sen nerde idin volkan ,ha
ben tek kalemde işi bitirdim volkan tek yarışa girdim ve ikinci oldum 20 kişide
55 yaş üstünde iddam var benim hodri meydan ne kadar 55 üstü var ise türkiyede haaaaaaaaaa
hiç biri milli sporcu olmayacak ,yok öyle yağma

@patriot81

senide bir görelim bakalım kürsüde hocam

@Volks

yav kardeş yarışa girmek neki ,76 dan beri ben idmandayım arkadaşım sen yoktun ortalarda ,alayda idim anladınmı mektepte olanlar feridun tezbaşaran idi ama geçen sene o milli biskletçi sen de iyisin dedi bu bana yeterde artar volkan kardeş

Geri