@3rsin dostum sen konuyu oldukça yanlış anlamışsın. 150 + yol yemek otel vs yapabilecek bir babayiğit varsa buyursun yapsın.
Siz her şeyi oturduğunuz yerden kolay sanıyorsunuz, o şekilde olmasına da devam edin.
@Kudret Kurtcebe hocam sizinle anlaşamayacağız.. Siz hala MarmaraFonda kalmışsınız. Velotürk' ün en büyük destekçisinin Ahmet Ayhan Güney olduğunu biliyor muydunuz ?
O yolların kapanması için, Valilik ile, emniyet ile aylarca süren görüşmeler yapıldığını biliyor musunuz ?
Otel ve hava yolu firmaları ile konuşup, en cuzi fiyatı aldıklarını biliyor musunuz ?
MarmaraFonda diyorsunuz, neden istanbul' a kadar olan rota köprüden sonra bitti ???
Bu sene ki fondo büyük ihtimalle 200 TL olacaktır, kısmet olursa da vereceğim.
Ben parayı verdiğim için memnunum, verilmesine de yardım olmasına da karşı değilim.
Sizin görüşünüz ve benim görüşüm farklı. Mümkün oldukça bedava Fondolara katılmanızı tavsiye ederim. OLURSA.
Bu yaşınıza kadar kaç tane yarışa girdiniz ? MarmaraFonda da kürsü yaptınız eyv ama lütfen biraz daha dikkatli bir araştırma yaparak yazın.
Yol,yemek,ulaşım bedava olsun diyorsunuz da neden böyle bir şey yapsınlar ?
Umarım anlayışla karşılar, uzlaşmaya varır devam ettirmeyiz.
Not olarak : Bahadır abi bu forumun en bilgili ve en sevilen kişilerindendir. Onunla bile uzlaşamıyorsunuz daha. Onun bilgisinin %5 ' ine sahip değilizdir.