Scudo Sports

Yok mu Granfondo

@Kudret Kurtcebe
150-200 tl verebilen verecek ki herkes bisiklet sürebilsin. Biz bize destek vermezsek ne olacak ki başka. İşte bu da vicdan işi. Parası ve insanlığı olan verir. Benim öyle bir imkanım yok şu anda, hatta 50 tl verecek kadar bile yok. Zaten yol bisikletim de yok. Yani demek istediğim parası olan parası olmayana yardım eder. Herkes katılır, 50-60 tl alt limit konulur ve imkanı olan, yardımsever olan katlarını bile verebilir.

• Beğen
Tepkiler: 3rsin ve anon
Scudo
Bisiklet Federasyonu her sene pek çok yarış organize ediyor, katılım ücretsiz. Belirli bir zaman barajının altında kalanlara ulaşım ve konaklama masrafları için harcırah da ödeniyor. Geçen sene lisans sahibi olan herkesin katılabileceği 6 yarış düzenlenmiş, ayrıca ağırlıklı olarak amatörlerin katıldığı 2.2 statüsünde yarışlar da var.

@Kudret Kurtcebe Hocam ben bunu bildiğim için söyledim sabaha kadar anlatmana gerek yok güzel canını sıkma... sporcu yetiştirmek önemli bişi...

Senin gücün parasız bir yarış düzenlemeye yetiyor mu ???

Asıl soru bu, organizasyonu kim ne şartlar altında düzenliyor ??

Gücü yeten bedava yapsın, benim gücüm yetmez...

Velotürk ün gücü de yetmiyor kaldı ki o parayı cebe atmıyorlar, sosyal sorumluluk için bir organizsyon...

Yurtdışında 100$ 150$ gran fondo yarışları için ücret alınıyor, özel bir AMACIDA YOK !!!

Bence sıkmayın güzel canınızı bu ülkede Devlet elinden bişi beklemiyeceksin hele ki Spor Sanat Kültür tarafında, herkes kendi imkanlarıyla bişi yapıyor.

Bu yüzden Özel Organizasyonlara laf atmaya gerek yok.

@alpyese

özele laf edilmiyor,paraya laf ediliyor veremeyen var diyoruz
150 veremiyor bak dodurgalı arkadaş buna ne diyecen şimdi..

@alpyese

arkadaşım devlet benim devletim başka devletmi var bu ülkede

O zaman bir yarış düzenle abi ne diyim, herkes katılsın parası olanlar hariç...

• Beğen
Tepkiler: Volks
@alpyese

katılmıyorum pekalada devlet işini yaptı
nerde gran fondo marmarada
bedava idi mükemmel idi her şey ama yaptı gençlik ve spor bakanlığı ,federasyon ve valilikler ve belediye dönüşte otobüs firmaları sorun çıkardı sadece.
devlet düşmanlığı yapmayın burada

@alpyese

yav arkadaşım ben neyin derdindeyim sen ne diyorsun
devlet yapacak devlet ,
artı özel sektör
ha ikiside yapmasın o zaman karşı çıkarım
sahipsiz ülke anladınmı

Nerde bu devlet diyelim o zaman dimi

• Beğen
Tepkiler: patriot81
@Kudret Kurtcebe evet taraftarim kudret bey. eger verilen hizmet 500 liraliksa onada taraftarim.benden cok buyuksuz, saygisizlikta yapmam istemem , ama sizin hayalini kurdugunuz her seyi devlet yapsin,hersey bedeva olsun, herkese her imkan esit olsun fikri benim icin utopya.. Malesef hic bir zaman herkes firin kebab yiyemeyecek.Firin kebabcida bu haksizlik deyip dukkani kapatmayacak. Ancak dost meclislerinde, forumlarda yazar cizersinizde , gorup , yasarmisiniz onu bilemem.

O yuzden hayal, hayaldir. Ortada yapilan bir gercek varsa, veloturk gibi ben onun pesinden giderim.Cunku bu soylediklerinizi hayata uygulayabilmem mumkun deil.

@patriot81

teşekkür ettim ,ek sadece devlet değil özel sektörde olacak
ama özel sektör para konusunda hassas olacak
yarışçı katılım ücreti sadece 50 lira olmalı ,,bunu söylerken asla karıştırmayın 2000 çocuk kampanya ile onun için ,tamam 150 alsın, ama bunun dışında velotürk olsun ve de başka firma olsun,
aynen 50 lira alacak ,ha veremeyen insanlarıda biraz olsun düşünür iseniz sevineceğim

ben dedim havuz yapalım yardım edelim... düşünmedik mi şimdi !!!

@patriot81

hayal değil tekrar yazıyorum okumuyorsunuz
geçen sene gran fondo marmarada devlet bedava yaptı her şeyi kralın hakkını krala verin

@alpyese

açarmısınız havuz nasıl olacak ?

gidemeyen arkadaşlara yardım edelim işte, herkes cebinden 3-5 yollasın belli bir hesaba

@alpyese olur hocam , hadi yapin. Bu bahsettiginiz sey bile bir organizasyondur. Hadi kim yapacaksa , kim kosturacaksa yapsin

@alpyese

o.k diyelim x kişi hesabına 150 sağlandı ve o x kişide parayı verdi ve yarışa dahil oldu,
tabi o parada 2000 çocuk kampanyasına gitti bu zincirleme bir olay olarak bence uygulanır ise harika

@patriot81 asıl önemli soru bu, bu işler için kim koşturacak organizasyonu kim sağlayacak ? kime yardım edilecek ? yine devletten mi bekleyeceğiz

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@alpyese hocam, böyle bir organizasyon yaparsanız, yani siz yapmasanız da başkaları yapsa gerek forumda, gerek başka yerlerde reklamını yaparım. Ben böyle konulardan anlamam. Ama başkası yaparsa da desteğimi esirgemem.

• Beğen
Tepkiler: 3rsin
@alpyese evet bunu anlatmaya calisiyorum. Bir organizasyon yapmaya basladiginiz zaman sorular cogalir gider. Ugrasmaniz,didinmeniz ve ter akitmaniz gerekir. Ve kesinlikle para gerekir. Yapabilirsenizde begenen , gucu yeten organizasyonunuza katilir.

Bu ortaya konan EMEGINDE bir karsiligi vardir.Siz sikintilari cekersiniz , karsiliginida 20 tl olarak belirlersiniz. Ama forumlarda boyle sey mi olur yaw ,bedava olmali , bana ne ben katilmam,oynamam diyenler olur, olacaktir.

Asil mesele bazi insanlarin bravo deyip. destek verip gemiyi yurutmeleridir. Asil mesele geminin yurumesidir.

@patriot81 yaw arkadas, en basitinden bugun bir hali saha maci organize etmeye calissaniz 50 tane sikinti cikar. Cok hali saha maci organize ettim.:)bi arkadasta cikip niye bedava degil yaw gecen belediyenin yaptigi bedavaydi demedi.

• Beğen
Tepkiler: enn_es ve alpyese
mecit tatlicilar birkac yildir uludag performans tirmanis`i organize ediyor. sembolik olarak da cuzi miktar para aliyor. isteyince oluyor demek, istemek onemli. cocuklari isin icine karistirmiyor. madem herkes cocuklara bisiklet bagisi yapmak istiyor 150+yol+konaklama+yeme/icme ucretlerinizi toplayin mahallenizdeki veya memleketinizdeki fakir cocuklara bisiklet alin.

hayir isleri gonullu bagiscilardan para toplar, herkes verebildigi kadar atar kutuya. nekadar toplanirsa ona gore bisiklet alinir.

@3rsin ya kusura bakmayinda, isin tadi kacmaya basladiml.burasi bisiklet forumu... bu benim hobim. hobimle alakali yol yemek barinma bisiklet masraflarimi nereye harcayacagim beni ilgilendirir.

Geri