Arkadaşlar bu foruma yeni katıldım , 6 senedir kullandığım ve bana abimden kalan Bianchi Barracuda bisikletimi değiştirmek istiyorum.Bisikleti her türlü koşulda kullanan biriyim , almayı düşündüğüm bisikletler
Bianchi TDL 1200 (link)
Carraro Track 712 (link)
Sizce hangi bisikleti niçin tercih etmeliyim?
Forumda yaptığım araştırmaya göre çoğu arkadaş mekanik disk freni önermiyor fakat kaliteli mekanik disk frene sahip olup memnun olanlarda yok değil , Bianchi TDL 1200 SHIMANO 'nun mekanik disk frenini kullanıyor ve bence bu sistem çok sıkıntı çıkaran bir sistem değil gibi (Scottdaki mekanik diskli bisikletler shımano kullanıyor) Ayrıca disk frenlerin v-frenlere göre daha zor takla attığını da fark ettim diyebilirim. Disk frenin getireceği ağırlığın da benim için bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Forumdaki tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum...
Bianchi TDL 1200 (link)
Carraro Track 712 (link)
Sizce hangi bisikleti niçin tercih etmeliyim?
Forumda yaptığım araştırmaya göre çoğu arkadaş mekanik disk freni önermiyor fakat kaliteli mekanik disk frene sahip olup memnun olanlarda yok değil , Bianchi TDL 1200 SHIMANO 'nun mekanik disk frenini kullanıyor ve bence bu sistem çok sıkıntı çıkaran bir sistem değil gibi (Scottdaki mekanik diskli bisikletler shımano kullanıyor) Ayrıca disk frenlerin v-frenlere göre daha zor takla attığını da fark ettim diyebilirim. Disk frenin getireceği ağırlığın da benim için bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Forumdaki tecrübeli arkadaşların yardımlarını bekliyorum...