Scudo Sports

Yeni bisiklet hırsızlarımız hayırlı olsun!

@atasoy

@atasoy çok güzel anlatmış. Konu ne kadar başka yerlere getiriliyor. Konuya dönün arkadaşlar.
Karakoldaki memurun o yorumu kendisini bağlar. Başvuruyu başından savmaya hakkı yok. Savcılığa başvurunca olay çözülecektir.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
Scudo
@Abdullah07
Vatanını kime karşı savunacak pardon?

Dünyanın dört bir yanından toplanmış İslamcı teröristler ve o teröristleri destekleyen koca koca ülkeler varken, sıradan insan neyin savunmasını yapacak?
Suriye ordusu zaten yıllardır direnmekte.

@BisikletKolikK
Ne güzel işte... Kendi düşen ağlamazmış.

bugun kü olayların tek nedeni ümmetçilik kavramıdır müslüman diye acıyıp vatanımıza aldığımız insanlar yarın çok başka şekillere bürünücektir,geç olmadan bu kişilerin geldikleri yerlere geri gönderilmesi gerekmektedir bunlardan bize fayda gelmez zararın neresinden dönersek kar dır bizim için.

Terör asilik işe yaramazlık bu insanların fıtratında olan şeyler bizim onlarla aynı yerde yaşamamız imkansızdır

Daha önce burada hiç yapmadığım bir şeyi yapıyorum, ama dayanamadım. Konuyu farklı yere çektiysem kusura bakılmasın.

@Abdullah07

Şu yazdığınızı 1 yıldır yakın çevreme anlatamadım. Halen daha körü körüne savunanları gördükçe tahammül edemiyorum. Muhtaç durumda olana değil itirazım, sapasağlam ayakta eli silah tutacak güçte olanların, ülkesinden kaçarak Türkiye'de olay çıkartmasına ve ödediğimiz vergiler ile bunların beslenmesine itiraz ediyorum.

Buyurun habere bakın lütfen. Madem Suriye'de böyle bir hayat var, neden kendi ülkemizde beslemeye devam ediyoruz!

(link)

@Abdullah07
elmalarla armutları karıştırdığınızı üzülerek belirtmek zorundayım.

Ekran Alıntısı.PNG Ekran Alıntısı.PNG nasılki fetö ve açılım konusunda hükümet hata yaptığı kabul etti aynı durum suriyeli meselesinde olacaktır fakat bu tüm olanlara ramen görmemekte ısarar ediyolar bakalım bu iş ne zaman patlıcak.Hiç bişeyi anlamıyorla açsınlar biraz tarihe baksınlar dicemde ne söylesek boş nata mermer nato kafa.Bu Foto bakınca hiç umudum kalmıyor bu konuda ülkemizin bugunlere gelmesi için kurtuluş savaşında adı geçen sakaryada olan kötü bir olay sonucta suriyelileri savunmak için yapılan işe bak özür kabahatten büyük.SAKARYA suriyelilerin vatanı değil Türkün kanının oluk oluk aktığı yerdir şaşırmayın kendinize gelin derim

@Özgür Aydn
O kadar askerimiz Şehit oldu Sakarya için hocam, bunu hangi akılla söylediler anlamıyorum. 4 bir taraftan düşman saldırırken Sakaryamız alındı, elin 3-5 tane savaştan kaçan korkağı benim toprağımı peşkeş çekecek öyle mi?

@BisikletKolikK
Düzeltme:
Elin 3-5 tane korkağına topraklarımız verilemez demek istedim.

1- suriyeli bisiklet çalmış.
2- suriyeli yakalanmış, polis işlem yapmamış.
3- bisikleti çalınan türk video kaydıyla beraber savcılığa gidecekmiş.

bunları okuyup da "insanın suriyeli olası gelmiyor değil" yazan var.

insanın acziyet içinde hırsızlığa bulaşmış birini görüp ona özenecek kadar özsaygısını yitirmesi için nasıl ezik bir hayat yaşaması gerekiyor acaba?

@BisikletKolikK
Bu konuda yapılmış bir çalışma var arkadaşlar, Suriyeli YENİ VATANDAŞ ADAYLARIMIZIN ileride ne gibi sonuçlara yol açabileceği ile iligli yapılmış çalışmayı ülkemiizn yetiştirdiği değerli bilim adamlarımızdan, New York taki en genç kürsü profesörü prof.Selçuk şirin harika anlatımıyla güzel güzel anlatıyor. Gören gözler duyan kulaklar ve düşünen beyinler için, tavsiye ederim uzun değil ve çok çarpıcı...

• Beğen
Tepkiler: 07yusuf
@alper 76
Hocam ne desem bilemiyorum, daha sonra da bunları ülkemizden temizlemekle uğraşacağız.

@BisikletKolikK izleyin olayın tüm boyutları ele alınmış...
forumda da sokaktaki konusamayan insanımızın yaşadıgı gerginlik ve ülkemizin mutsuzlugu yansyor... üzülüyorum çevremde bunların olmasına. Ne hale geldik

@alper 76
Hocam benim anlamadığım 3 milyon insanın ülkemizde sorunlara yol açacağı önceden bilinmiyormuydu?

Yok hocam olur mu yol yaptık o kadar, rahat raat yürüsün herkes diye...(O-hal! deyiz ve 1 seneyi geçti sonra OOO-HAAA!l olmayalım.
Ben kişisel görüş sunmak istemedim, bilimsel bir çalışmanın çok sade ve güzel anlatımlı bir sunumunu koydum. Bu ülkenin bilim insanlarının başına hayvanat bahçesi müdürünü yönetici olarak atarken dünüşmüşlerdir herhalde,
Ya da THY ye belediye otobüslerinden sorumlu adam atanırken düşünülmüştür...

@alper 76
Bizim bakanlar birbirleri arasında leblebi gibi görev değiştiriyorlarmış, dikkatimi çekti hocam.
Bunun bir okulu, uzmanlığı, yol yordamı yokmu? Diye merak ettim.

Mesela sağlık bakanı ne anlar milli eğitimden vs. vb. uzar gider bu liste.

Birisi yol bisikletçisi diğeri ise dağ bisikletçisi. :)

"Suriyeli" diyince benim ipler koptu..

Geri