Scudo Sports

Yayaların bisiklete kafa atma isteği

@ArapKaswa mtb grubu genelde tayt giymiyor benim şahsi fikrim yol bisikletinde de mesele giyim heralde o dar tayt vs olayına çok takılıyor millet ondan laf atıp taciz ediyor olabilirler ....

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Bilir
Scudo
@dryakup23 aslında şiddet yanlısı değilim ama bunları bi kaç kez dövmek lazım

• Hahaha
Tepkiler: dryakup23
Behzat Ç gibi diziler o tarafta magandalığı moda etti. Zaten altyapı hazırdı, böyle şeyler ekmeğine yağ sürdü. Ah şu TV dizileri. Ülkenin ayarını kaçırdı.

@ArapKaswa mtb grubu genelde tayt giymiyor benim şahsi fikrim yol bisikletinde de mesele giyim heralde o dar tayt vs olayına çok takılıyor millet ondan laf atıp taciz ediyor olabilirler ....
bu deklere kadının giyimi üzerinden ceza indirimi alan tecavüzcünün savunmasına denk düşen bir söylem. Aman sayın Hipokrat yemini etmiş sevgili dostumuz bir de size laf anlatmayalım.tacizcileri haklı çıkarabilecek bir dilden uzak duralım.
Ben hiç tayt giymedim ama ( tur bisikleti kullandığım için) ben de trafikte tacize uğradım. Bunu giyim kuşamla açıklamak abes olur.

Yok yok taytın bu magandalara ekstra çekici, uyarıcı geldiği çok net. Nasıl bir göz ise o artık bir şey diyemiyorum:ytrya:

@ippon burda öyle bir anlam çıkarmayın.... ben kişisel tahmini söyledim yoksa başka neden olabilir diye düşünüyorum gayet normal bir eylem olan bisiklet sürmeye insanlar neden pet şişe atar neden tükürür küfreder bağırır vs... bu konuda sizin yorumunuz ne peki siz neye bağlarsınız bu durumu...

Yakın zamanda yaya yolundan aniden bisiklet yolunda inen iki öküz başlı antilop yüzünden (yaya demiyorum) gidonu kırmamla kenar mantarına sürten sıfır lastiğim yarılmıştı. Öfkelendim, söylendim ama ne fayda...

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@ippon burda öyle bir anlam çıkarmayın.... ben kişisel tahmini söyledim yoksa başka neden olabilir diye düşünüyorum gayet normal bir eylem olan bisiklet sürmeye insanlar neden pet şişe atar neden tükürür küfreder bağırır vs... bu konuda sizin yorumunuz ne peki siz neye bağlarsınız bu durumu...
Mesele tayt giymekse baletler de tayt giyiyor ama kimse sahneye pet şişe fırlatmıyor.

Yazar burada forum haricindeki dünyada da gördüğü ilgiden sıkıldığını anlatmış. Yada sıkılacak kadar ilgi gordugunden dem vurmuş.??? Malumunuz, zat-i alilerinin kalemi guclu, uslub konusunda ise forumda tektir.

@çelikyürekli bende ankarada yaşıyorum ve bu konuda yalnız olmadığıma şaşırmadım açıkcası ankarada böyle bir trend var bu ara... bisikletlilere özellikle yarış bisikletlileri taytlılara diyeyim çok çirkin saldırılara şahit oluyorum duyuyorum ve yaşıyorum
E poposuna şaplak yiyen bile var :)

@Mad Buddha "Üzerime teyze düştü" cümlesine çok güldüm. Aklıma bir motosiklet kazasında ki teyzenin kalktıktan sonra saldırısı geldi aklıma. :krktm: çok geçmiş olsun söylenecek çok şey var, memlekette katil olmak zor değil. Artık ya sabr diyerek göz teması dahi kurmuyorum öküzlerle. Kurduğum vakit olayın boyutu değişiyor.

isiklet sürmeye insanlar neden pet şişe atar neden tükürür küfreder bağırır
vahşi yaşamda varlıklar, kendilerine yabancı olan durumlarla karşılaştıklarında anlamsız tepkiler verirler. ve bu tepkileri neden verdiklerini de bilmezler.
anlam veremediği bu durumda, güçsüz iseler kaçarlar.
gördükleri nesne veya canlıdan güçlü olduklarına inandıklarında ise ona karşı fiziksel tepki veya saldırıda bulunurlar.
kısaca bahsettiğiniz bu konu, direkt karşı tarafın vahşiliği (yani cehaleti) ile ilgili bir durum. yetişkin ve görgülü bir canlının bu tarz hareketleri yapmasını bekleyemeyiz. (kendi bilinicini kat be kat aşan bir durumla karşılaşmadıkça)

gece evinize giderken, sokağınıza bir ufo indiğini ve içinden çıkan tuhaf canlının size doğru gelmekte olduğunu düşünün.

birinci gruptaysanız;
  1. ya korkup kaçarsınız.
  2. ya cahil cesaretiyle elinize ne geçerse fırlatırsınız.
  3. ya da çok güçlü bir insan olduğunuza inanıyorsanız bu canlıyı alt etmeye çalışırsınız.

ikinci gruptaysanız,
  1. iletişim kurmaya çalışırsınız.
  2. olayı kamera ile kayıt altına alırsınız. (ki uzaylılar böyle şeylere pek imkan vermez, heriflerin manyetik güçleri var)
  3. durumu anlamaya çalışıırsınız.

durumun ne kadar vahim olduğunu anladığınızı umuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
ben bunu diyene kesin çarpardım. öyle zarar verecek kadar değil tabi ama zarar göreceğini anlayacak kadar en azından. biraz üstü başı kirlenip biraz da örselense hayatının dersini almış olurdu.
Bana boyle diyen olmadan da ben carpiyorum patenciler cok acayip yolu komple tikayip geliyorlar hizimi arttiriyorum en rahati yanlarindan son hiz gecmek acayip tirsiyorlar bir de makasla gecince yaya paten falan kalmiyor hayvana karsi hayvan olunuz baska turlu akillanmiyorlar

• Beğen
Tepkiler: makaram
@Mad Buddha "Üzerime teyze düştü" cümlesine çok güldüm. Aklıma bir motosiklet kazasında ki teyzenin kalktıktan sonra saldırısı geldi aklıma. :krktm: çok geçmiş olsun söylenecek çok şey var, memlekette katil olmak zor değil. Artık ya sabr diyerek göz teması dahi kurmuyorum öküzlerle. Kurduğum vakit olayın boyutu değişiyor.
Üzerime teyze düşse sadece yeterdi. Ara sokakta tın tın giderken yol kenarında karpuz satan at arabası vardı. Teyze de dalmış at seyrediyor. At arabası ve teyze'nin arasında geçip gideyim derken teyze aniden beni görüp ürktü ve bana çarptı. Daha sonrasında ben at arabasının altına düştüm. Ben at arabasının altına düştükten ve teyzeden sonra bu sefer de at ürktü. At ürkünce ilerledi ve at arabasının arka tekeri neredeyse omzum ve kolumun üzerinden geçecekti. Neyse ki at arabasını kullanan adam atı durdurdu. Bu anlattıklarım zaten çok kısa süre içerisinde olduğu için o sıra ürken ve şok yaşayan teyze arka tekerime takılıp üzerime düştü.

Birde bunun dışında viraja girerken önüme atlayan çocuk yüzünden neredeyse 10 metre gibi bir yükseklikten aşağı dereye uçma kazam var.

:)@Mad Buddha benimde küçükken çıkan zincirini seyir halindeyken takmaya çalışıp teyzeye çarpma hadisem var çocuk aklıydı ama iki şeritli yolun diğer şeridinin kaldırımında buldum kendimi garip bi şekilde teyzelere çarpmak sanırım lanetli bi olay

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Yavu ben şükredeyim, ne kadar çok kaza geçiren arkadaşa var, hatta bazıları kazayı çekmiş sanki o kadar çok macera var. Aman dikkat arkadaşlar.
Ne kadar farklı bakış açılarımız da olsa herhangi bir tür kaza mesajından keyif alarak okuyan kimse yoktur burada.

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Geri