Öncelikle yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. Benim olayım şu bir şeyi hayatımın merkezine getirmişsem o konuda üst başarı beklerim. Amacım yol bisikleti alıp sürmekten ziyade teknik olarak antrenmanlarını yapıp bu antrenman düzenini hayatımın bir parçası yapıp kendi klasmanımdaki yarışlarda idea sahibi olmak. Çelişkim uzun zamandır bu disiplini sürdüre gelmiş insanların seviyesine yaklaşıp yaklaşamamak.
Mesela yarın sabah 4 te kalkıp Eskişehir Çanakkale rotasında 24 saatte minimum 400 km yol yapmak için pedallayacağım. Bu konuda kendime güveniyorum. Hatta her başarı sonrasında daha fazlasını isteyeceğim. Ama günde 400 km yol gitmekle 100 km'yi 2,5 saatte bitirmek çok farklı şeyler. En azından benim için çok çalışma gerektirecek ve ulaşamama korkusu birazda bu konuyu açtıran.
@mariokaldato
Eywallah

Bana en hızlısından Türkiye turu yap de varım ederim de adamlar yarışlarda hayvan gibi şey ediyorlar. Yüksek performansı uzun süre korumak kolay iş değil.
@Nolan
Şöyle söyleyeyim. Ben bir yazılımcıyım özel sektörde günde 9 saat, mesai sonrası da 4 saat kendi projemde çalışıyorum. Bunu neden belirttim, çünkü aşırı bir beyin yorgunluğuna ulaşıyorum. Bu yorgunluk oturup dinlenme ile değil bisiklete binme ile dağılıyor. O nedenle Eskişehir merkeze yaklaşık 25 km uzaklıktaki Musaözü Tabiat Parkına Kütahya Yolu (sıcak asfalt düz yol) üzerinden gidip iç köy yollarından dönüyorum. Gidiş performansa yönelik olurken geliş lay lay lom oluyor.
Gelelim bisikletime, bisikletimi kendim topladım. Yol bisikleti sertifikasına sahip Merida Speeder 200 kadro (alü olmasına rağmen oldukça hafif ve dayanıklı fakat pek rijit değil) üzerine, 105 ve ultegra karışık set, dt swiss spline 24 jant seti, duruma göre değiştirdiğim karbon maşa ve gidonlarım mevcut. Bisikletimin ağırlığı 8 ila 9 kg arasında değişiyor. Lastikler ise şehir içi kullandığım lastikler Wtb Exposure. Bir gravel lastiği olup temas yüzeyleri slicktir.
Performansıma gelince her şeyden önce ben bir turcuyum. Strava rotalarımı incelerseniz rotalarda basite kaçmadığımı görürsünüz. 50-36/32-11 dişli oranlı ve 35 kg civarında bisikletle taşlı topraklı yollarda yokuş çıkmak kasları oldukça güçlendiriyor. Turlara yıllık izin süresi zarfında çıkınca bir plan ve hedef dahilinde yol yapılıyor ki kilometreler (direnç) uzuyor. Arkadaşımın fitness bisikletin en fazla 43 km/s hıza çıkabilirken evet kendi bisikletimde 54 km/s hızı görüyorum.
Bu konuyu açmamdaki amaç değerlerimi paylaşmak için değil bana göre yetersiz bu değerleri yaşımın dezavantajına karşın yükseltebilir miyim diye görüş almak.