Scudo Sports

Yarış gündemi

Hollanda Ulusal Bireysel Zamana Karşı Şampiyonasını Dylan van Baarle kazanmış.
Burada sonuçları görebilirsiniz.
(link)

İlginç olan, Dumoulin katılmamış bile. İki sene üst üste 2016 ve 2017 de kazanmıştı. Bu acaba Turdaki niyetine gösterge midir? Ulusal şampiyonluk mayosuz Dumoulin garip gelecek gözüme ITT etaplarında. :)

Scudo
@vetohan
Dünya Bireysel Zamana Karşı Şampiyonu olduğu için Dünya Şampiyonu mayosu olacak:harika: Gökkuşaklı

20186489-415137-800x529.jpg

• Beğen
Tepkiler: Saomi Miks
@hamlet2006

Bak o tamamen aklımdan çıkmış. Pazar günkü yol yarışında startlist de varmış. O zaman formam hazır zaten diyip katılmadı ITT'ye. :)
Ama gökkuşağı forma da yakışmış Tom'a, hakedene yakışıyor.

BMC'nin Tour de France 2018 kadrosu şu ana kadar açıklananlar arasında en güçlü ve korkutucu olanlardan.:krktm::krktm::krktm:

Richie Porte
Tejay van Garderen
Damiano Caruso
Greg Van Avermaet
Patrick Bevin
Simon Gerrans
Stefan Küng
Michael Schar

Arkadaş, ben puncheur sevenler derneğindenim.Peletonda bir sürü puncheur var.Hani Dylan Teuns:acpsnr::acpsnr::acpsnr:
Dgt7DFlX0AE-t8U.jpg

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Katusha-Alpecin de Tour de France 2018 kadrosunu açıkladı. Kadro sprint ve genel klasman için dengeli dağıtılmış. Sprint lideri Kittel,Genel klasmancı Zakarin
Marcel Kittel
Ilnur Zakarin
Tony Martin
Pavel Kochetkov
Ian Boswell
Robert Kiserlovski
Nils Pollit
Rick Zabel
Dgt67wLWkAAOg0X.jpg

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Bahrain Merida da Tour kadrosunu açıklayanlar kervanına katıldı.Dağ kadrosu çok iyi.Colbrelli sprinterimi.Meşhur Paris Roubaix etabındaki bakıcı klasikçimiz Heinrich Haussler.Dikkat ettiyseniz Paris Roubaix etabına her takım, liderlerini korumak için bir tane klasikçi getirmiş.:harika:
Kristijan Koren
Vincenzo Nibali
Domenico Pozzovivo
Ion Izagirre
Gorka Izagirre
Sonny Colbrelli
Franco Pellizotti
Heinrich Haussler
Dgxfm1QX0AA3hc0.jpg
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Çok değerli üstadım, çok sevgili dostum,kardeşim @Cem cm forumu bıraktığı için ben de bu konuyu bırakıyorum.
Artık bu konu hakkında motivasyonum,isteğim kalmadı.
Konuya yazılarıyla,takipleriyle ilgisini gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin, benden bu kadar.
Saygılarımla.

Hay bin kunduz.... Bu nitelikte, kapsamlı ve kaliteli konu başlığı 45. sayfada bırakılır mı @hamlet2006 kardeşim. @Cem cm adaşımın da niye ilgisini kestiğini bilmesem de, onun da dönmesini umuyorum...
Bu konu forumda rakipsiz çünkü..

Hele ki haftaya T.D.F. başlıyorken...

Sayın üstadımız @hamlet2006,
Giro sizin yazılarınız ile keyif aldı. Canlı hiçbir yarış izleyemesem de çok keyifli bir Giro süreci geçirdik.
TDF nin başlamasına yakın aldığımız en üzücü haber oldu bu. Lütfen bu kararınızı değiştirin.
Sizin değerli yazılarınıza ihtiyacımız var...

Forumda bisiklet disi ve özellikle siyasi konulara ilgi o kadar fazla ki forum amaci disinda kullanima alet oldukca bu tarz bisiklet sevdalisi arkadaslar bir bir aramizdan ayrilacaktir. 7 yildir uyeyim forumun ne guzel zamanlari vardi o gunleri arar olduk. Ben de ayrilmayi dusunmuyo degilim.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Biraz zaman sıkıntım var.Elimden geleni yapmaya çalışacağım.
Bomba patlasın o zaman.
LeMonde'a göre ASO Chris Froome'un Fransa Turu'nda yarışmasını yasaklamış. Sky'ın 3 Temmuz sabahı Fransa Olimpik Sporlar Komitesi'ne savunma yapacağı söyleniyor.
Daha açık bir şekilde yazayım. Gerekçe: Froome'un Salbutamol davasının henüz sonuçlanmamış olması. Kararı veren: ASO (Fransa Turu organizatörü). Böyle bir hakları var; RCS de istemese Froome Giro'da yarışamazdı mesela.

bettiniphoto_0314960_1_originali_670.jpg

@hamlet2006

İşte buna sevindim(sizin yazmanıza da froome'un yarışmasının yasaklanmasına da). Aklanmadan kazandığı hatta koştuğu her yarış şaibeli idi...

@hamlet2006 Güzel haber:harika:

Kariyerinin zirve yıllarında sakatlıklardan kurtulamayan Cavendish bakalım bu turda ne yapacak. Tam iyileştiyse tura damga vuracak sprinter kesinlikle adamamım Cav diyorum. 'Genel klasman sizin olsun, Roubaix etanına kadar tüm etaplar bizimdir' diyor:p Dimension Data takımını açıklıyorum

Mark Cavendish
Edvald Boasson Hagen
Mark Renshaw
Reinardt Janse van Rensburg
Serge Pauwels
Julien Vermote
Tom-Jelte Slagter
Jay Thomson

• Beğen
@MehmetAliB.

Mehmet dostum senin bir sözün vardı yeniler gelsin eski üç kağıtçı çakallar gitsin,alnının teri ile ipi göğüsleyenler avrupa dopingli bisiklet tarihini aklayacaklar,,,,inşallah diyelim bakalım zaman neyler,zaman en büyük yargıç ,
yargılar ve gerçekleri görmemizi sağlar

@hamlet2006

Tekrar döndüğüne sevindim,hamlet dostum,olmak ya da olmamak ise bence bayrağı düşürme,cemde düşürmesin,,,

@MehmetAliB. Müthiş bir kadro açıklaması yapmışlar.:harika:
Cav tüm kurmaylarını toplamış.
Serge Pauwels kaçışa gider.Edvald Boasson Hagen de bir iki etaba gitmeye çalışır, foto finiş kamerasını kandırabilirse.:D

@a.valverde
Bu konuda hem bilgisiyle hem de edebi anlatımda kaleminin gücüyle @MehmetAliB. üstadımın Tour de France özel konusunu açmasını isterim.Büyük bir keyifle hep beraber konunun ilerlemesine destek veririz.

Paris Roubaix 2018 konusunun tadı damaklarımızda kalmıştı.:harika:

• Beğen
Tepkiler: engin kızılcan
@hamlet2006
Froome doping davasında UCI tarafından suçsuz bulunmuş. TdF ye katılabilecek.

@Bigpatron Hocam hiç sorma.
Keyfim iyice kaçtı.

• Beğen
Tepkiler: Semih Cavdar
@hamlet2006
Bu arada ricaları kırmayarak geri döndüğün için teşekkür ederim. Umarım Cem üstadımızda kararını gözden geçirir. Zira şu forumda zevkle takip ettiğim foruma girmeme sebep olan sizler ve bu konu var. Diğer konularda malesef bisiklet haricinde herşey mevcut. Şükür bu başlığa bulaşmıyorlar. :)

(link)

Wilco Kelderman tur kadrosundan cikarilmis. Ulusal Sampiyonada omuzundan sakatlanmis. Yazik cidden.
Butun yil hazirlaniyorsun, bir anda yilin en onemli organizasyonunu kacirabiliyorsun. Cok acimasiz bir spor bisiklet.

• Beğen
@vetohan

Mitchelton–Scott Caleb Ewani TdF götürmeyeceğini geçtiğimiz günlerde duyurmuştu. Her ne kadar sebebini söylemeselerde gayet açık ve net olarak götürmemelerinin altında Caleb'in sözleşme uzatmayarak Lotto ile sözleşme yapması olduğunu herkes anlamakta. Kısacası sadece kazalar acımasız olmuyor bazen, yönetenlerde çok acımasız olabiliyor. Oysaki Caleb ve sprint takımı TdF için çok iyi hazırlık yaptıklarını belirtmişti.

Geri