BMC'nin Tour de France 2018 kadrosu şu ana kadar açıklananlar arasında en güçlü ve korkutucu olanlardan.

Richie Porte
Tejay van Garderen
Damiano Caruso
Greg Van Avermaet
Patrick Bevin
Simon Gerrans
Stefan Küng
Michael Schar
Arkadaş, ben puncheur sevenler derneğindenim.Peletonda bir sürü puncheur var.Hani Dylan Teuns

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Katusha-Alpecin de Tour de France 2018 kadrosunu açıkladı. Kadro sprint ve genel klasman için dengeli dağıtılmış. Sprint lideri Kittel,Genel klasmancı Zakarin
Marcel Kittel
Ilnur Zakarin
Tony Martin
Pavel Kochetkov
Ian Boswell
Robert Kiserlovski
Nils Pollit
Rick Zabel
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Bahrain Merida da Tour kadrosunu açıklayanlar kervanına katıldı.Dağ kadrosu çok iyi.Colbrelli sprinterimi.Meşhur Paris Roubaix etabındaki bakıcı klasikçimiz Heinrich Haussler.Dikkat ettiyseniz Paris Roubaix etabına her takım, liderlerini korumak için bir tane klasikçi getirmiş.

Kristijan Koren
Vincenzo Nibali
Domenico Pozzovivo
Ion Izagirre
Gorka Izagirre
Sonny Colbrelli
Franco Pellizotti
Heinrich Haussler

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Çok değerli üstadım, çok sevgili dostum,kardeşim
@Cem cm forumu bıraktığı için ben de bu konuyu bırakıyorum.
Artık bu konu hakkında motivasyonum,isteğim kalmadı.
Konuya yazılarıyla,takipleriyle ilgisini gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Hakkınızı helal edin, benden bu kadar.
Saygılarımla.