Scudo Sports

Yarın iPhone 6S alıyorum

Scudo
@StevenDiaz07

iphone 6s kullanıpta halk otobüsüne ben binmem .. gibi :) gerçi şöyle bi düşündüm de. halk otobüsüne binersen ayıp olur o telefonla :D

Konuyu troll sanmistim da baya ciddi yazmış herkes. :D
Neyse, bende lg g3 var çıktığı dönemde rakiplerinin arasında en uygun fiyatlı amiral gemisiydi aldım, mutluyum :D Bir telefona verilecek maksimum fiyat 2000'dir bence. Gerisi aşırı ve gereksiz deyip olay yerinden çekiliyorum. :)

Ben halen şunu anlamadım. iPhone 6s almanız bizi neden ilgilendiriyor?

Bende 5 serisi kullanıyorum (s) bende bi zamanlar samsung kullanıyordum ama şuan 6 serisi alacak param yok o yüzden 5 aldım şimdiden hayırlı olsun
İPhone kullandıktan sonra androidin yüzüne bakmazsin

@Erdal YILMAZ yorum yapanlara sorun onu.Bende tahmin edemedim bu konunun bu kadar patlayacağını.Ben öylesine yazmıştım.Neredeyse 9. sayfaya ulaştı

@Berke
Abicim telefon bu ya. 2000 tl bile fazla bence. Max 500 tl veririm. Hadi az daha koy 100 200 daha ekle

@Erdal YILMAZ
Seni ilgilendirmiyor olabilir ama bazı kişiler ilgileniyorki bilgilendirici, tavsiye de bulunan mesaj yazmışlar :)

• Beğen
Tepkiler: Sipioreeee
@Flicker

İlk mesajı okudunuz mu?

Sakince bir daha okuyun isterseniz.

Konu sahibi soru sormamış, yapacağı bir eylemden bahsetmiş. Şunu mu alayım yoksa bunu mu, dediyse de ben göremiyorum.

iphone 6 serisinin teknik özelliklerine baktım da, bi dünya para veriyorsunuz karşılığında aldığınız batarya gücü tam komediymiş :D

https://i.hizliresim.com/AgvP3L.jpg

@turanilhan
Banada acilen jelli sele kılıfı lazım :D
S3 mini kullanıyorum yetiyor Allah'a şükür :)

Foruma çok uyarlı bi konu tamda ihtiyacımız olan bi konu idi teşekkürler ayrıca iphone 6s alacağına sony Xperia z5 premium geliyor onu alman senin için daha karlı ve yararlı bir durum olur tavsiyemdir ;)

• Beğen
Tepkiler: Sipioreeee
@StevenDiaz07
Bence acil ihtiyacin is senin, 19 yasinda birisi baba parasiyla I-Phone almaya utanmali aslinda.

@Erdal YILMAZ
Bizi tabiki ne alacagi ilgilendirmez isterse gider ferrari alir ama dün köfteci beni isden atti diye dert yaniyordu bugün de I-Phone almaya kalkmis.
Simdi arkadasimaza aciyalimmi issiz kaldigi icin yoksa baba parasi ile I-Phone aliyor diye kendini yüceltelimmi.

Geri