Scudo Sports

Yarın iPhone 6S alıyorum

ben oyunları demiyorum oyun oynamak istiyorsan android yani çok ram

Scudo
Bütün bir gün tur yapıp, mobil verisi, radyosu veya müziği, lokasyonu-stravası açık olup telofon şarjı bitmeden eve dönebileniniz var mı?
Ben varım :)

Bütün bir gün tur yapıp, mobil verisi, radyosu veya müziği, lokasyonu-stravası açık olup telofon şarjı bitmeden eve dönebileniniz var mı?
Ben varım :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@çağrı can
Telofon?Yoktur heralde ya,sen tek gibisin buralarda , @Erbay hocam katılıyorum, Z3 en yakın arkadaşımda vardı,hava soğuktu biraz yüklendik telefona maksat ısınmaktı

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Neden herşeye karşı bi tepki veriyoruz arkadaşlar,hayırlı olsun diyip geçelim.Konu İphone6s satın almak içerik android vs ios

• Beğen
Tepkiler: Sipioreeee
arkadaşlar konu dağılmış biraz..Şunu demek istiyorum.Bi telefona 4200 lira vermek tabiki de iyi bişi değil gereksiz ama ne biliyim alıp sorunsuz bi şekilde senelerce kullanmak istiyorum

@StevenDiaz07 BORA34 benden daha bilgililer yorum yapsın diye bu 1 birde insanlar bilsin diye..

@StevenDiaz07 dostum kaskosuz sakın kullanma :)
Şaka bir yana insan yanında bu kadar pahalı bir aletle ne kadar rahat eder bilemiyorum. Ayrıca en basitinden kaybetsem kimseye diyemem bana salak falan derler diye :D

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@StevenDiaz07 bir telefonu senelerce kullanmak diye birşey yok.. her yeni çıkan güncelleme, programları daha üst seviyeye taşıyor, haliyle mevcut donanımlar zamanla yetersiz hale geliyor.. bu da bizlere "telefonu değiştirme ihtiyacı" olarak geri dönüyor..

bu zamanda telefon alırken önce RAM'ine bakın, 2GB veya daha üzeri ramlere itibar edin aksi halde elinizdeki telefonlar kısa sürede yetersiz kalmaya başlayacak!!!

konuyla ilgili genel yorumum ise; belki konuyu başlatan gencin ailesinin trilyonları var bize ne, isteyen istediğini alsın ;)

@StevenDiaz07 valla hocam işinize karışmak gibi olmasın ama normal bi memurun alacağı maaşın neredeyse 2 katını telefona veriyorsunuz. sizin evde durum nedir ama en basitinden diyelim 5000tl maaş alan bir ev mensubu 1 ay boyunca sadece bu telefon için çalışmış olacak bana göre aşırı garip bir durum. uzun yıllar kullanabileceğiniz 1000-1500tl arasında çokça ürün hali hazırda mevcut. çok anlam yüklememek lazım telefona, kardeşimde s4 abimde s6 var onların yaptığını general mobile discovery ile kat be kat yapıyorum hatta benim kadar aktif kullanmıyorlar mesela(2.yılında). sürçü lisan olduysa affola saygılar..

@M.Bedir bende karşıydım bi telefona o kadar para vermeye ama.Ucuz telefon alınca da elimde patladı maalesef.Bende bayıla bayıla isteyerek vermiyorum o kadar parayı

Telefon da cektiginiz fotoğrafları zaten sosyal medyaya yuklerken kalitesi dusuyor ve suan hemen hemen orta ust segmentteki butun akilli telefonlar ayni performansi veriyor (browser ve medya isleri )bence bir telefona okadar cok para verme kullanamicagin bir ton ozellige para vericeksin onun yerine daha iyi bir bisiklet alabilirsin veya cesitli aktivitelerle katilabilirsin

@kudretozbay bisikletim var ve yetiyor :'( bakalım BELKİ 5s de alabilirim belki.Bu kadar yorumlardan sonra düşünmemek elde değil..

Arkadaşımda zenfone 5 var asus, çok memnun. 2 gb ramli,hemde arkasında asus var. fiyatı da 700 tl mi neydi. Ben bir araştır derim gardaşım. Çok uygun fiyatı özelliklerine göre. Hem şık hem insanın elinde kaybolmuyor. Ergonomi olarak da iyi ve kaba değil.

Geri