Konuyu troll sanmistim da baya ciddi yazmış herkes.
Neyse, bende lg g3 var çıktığı dönemde rakiplerinin arasında en uygun fiyatlı amiral gemisiydi aldım, mutluyum Bir telefona verilecek maksimum fiyat 2000'dir bence. Gerisi aşırı ve gereksiz deyip olay yerinden çekiliyorum.
Bende 5 serisi kullanıyorum (s) bende bi zamanlar samsung kullanıyordum ama şuan 6 serisi alacak param yok o yüzden 5 aldım şimdiden hayırlı olsun
İPhone kullandıktan sonra androidin yüzüne bakmazsin
@StevenDiaz07 zenginlik böyle bişiy demek ki insanların acil ihtiyaçları ayfon olabiliyor benim acil ihtiyacım işte kışlık mont, yurt parası falan oluyo hayırlı olsun o zaman ayfon şimdiden.
Foruma çok uyarlı bi konu tamda ihtiyacımız olan bi konu idi teşekkürler ayrıca iphone 6s alacağına sony Xperia z5 premium geliyor onu alman senin için daha karlı ve yararlı bir durum olur tavsiyemdir
@StevenDiaz07
Bence acil ihtiyacin is senin, 19 yasinda birisi baba parasiyla I-Phone almaya utanmali aslinda.
@Erdal YILMAZ
Bizi tabiki ne alacagi ilgilendirmez isterse gider ferrari alir ama dün köfteci beni isden atti diye dert yaniyordu bugün de I-Phone almaya kalkmis.
Simdi arkadasimaza aciyalimmi issiz kaldigi icin yoksa baba parasi ile I-Phone aliyor diye kendini yüceltelimmi.