@mimiksiki Ben aşağıda linkini verdiğim siteden aldım. Üye olunca 75 TL de indirim kazanıyorsun. Güncel fiyat 860 TL, indirimle 785'e gelecek, bu da 110 Euro civarı eder. Güvenilir bir yer, tavsiye ederim. Türkiye'den gelen biriyle getirtebilirsin veya kargo alternatiflerini araştırabilirsin.
Çok teşekkürler, çok iyi bir fırsat. Peki hiç test ettiniz mi? Strava kayıtları nasıl?
Yüzme, koşu, bisiklet için test etme imkânı oldu mu?
Özellikle bisiklet aktiivtesini kaydettikten sonra strava ya nabız bilgilerini de aktarıyor mu?
@mimiksiki
Amazfit pace modelini kullanıyorum. Donanım aynı, yazılım tarafında da sadece yüzmeyi destekliyor belki ufak tefek ara yüz vs farklılıkları vardır.
2.8.0.5 güncellemesiyle saatin neredeyse bütün ölçümleri hatalı ve ya çalışmaz hale geldi. Stratos da nasıldır bilemiyorum. Ama xda sitesinde mevcut durumunu incelemeni tavsiye ederim. Şahsen bu haliyle ben pace i almak istemezdim. Umarım en kısa zamanda yeni rom getirilip sorunlar halledilir...
@mimiksikiStratos kullaniyorum nabiz olcumleri gps kaydi konusunda herhangi bir sikinti yasamadim ornek olarak bu strava kaydina bakabilirsiniz ;
(link)
@furkanbr
Ne güzel dediğim gibi amazfit pace ile neredeyse dış görünüş dışında hiçbir farkı yok. Peki yükseltiyi başka bir yerden de teyit ettiniz mi? Örneğin ben deniz seviyesinde(0 m) sürerken saatin rakımı 15-20 m lerde ya da -30m lerde gösterdiğini çok defa görmüşümdür!
Aynı zamanda nabız ölçümleri de inişlerde 90-100bpm lerde olan nabzımı 160bpm lerde gösterdiği de çok olmuştur. Özellikle gelen son güncelleme ile eskiden ufak tefek olan sıkıntılar şuanda çığ gibi büyüdü...
@Ahmet TOPALIrtifada emin olmamamla birlikte birkac kez yanlis olcmus oldugunu tahmin ettim ama cogunlukla tutarli oldugunu dusunuyorum kartepede kuzuyayla ve zirvenin rakimini biliyorum kontrol ettigimde dogru degerler gozukuyordu , nabiz icin ise ben antrenman amacli ciktigimda nabiz bandi kullaniyorum optik sensoru ulasim amacli suruslerde kullaniyorum
@mimiksiki Kusura bakmayın cevap verme imkanım olmadı. Bugüne kadar her şeyden çok memnundum, kayıtlarıma Strava'da bakabilirsiniz. Ancak az önce bir sıkıntı yaşadım. Tam bisiklet kaydı sırasında saat ekranının donduğunu farkettim. Tuşlara veya ekrana basmam bir işe yaramadı. Sonrasında tuşları rastgele karıştırırken üst ve alt tuşlara bir arada 5 saniye boyunca bastım ve saat kapanıp açıldı. Ancak %90 civarında olan şarj %5'e inmişti. Enteresan bir olay, umarım sıkça başıma gelmez.
Saatten memnunum ancak saat kolumda değilken gidona takmama rağmen bile nabız ölçmeye çalışıyor ve 3 saatlik süre boyunca bile sürekli ölçüp değerler tutuyor bunun önünd nasıl geçerim bilemedim
@furkanbr buradaki Strava kaydınızda kadans verisi görünüyor. Bu saat kadans ölçmüyor ve kadans sensörü eşleşmiyor diye biliyorum. Tahmini bir veri mi acaba?
@mehmet.tHerhangi bir kadans sensoru bagli degil takili idi fakat dustu malesef , o kadans degerini de kolumda takili iken nereden olcuyor ben de bulamadim sordugum kimse de bilmiyor stravada cogunlukla 0 kadans gozukuyor zaten gercegi yansitan bir deger de degil